983
MS OFFICE
-
Newfronter #63 igen -
#62 az ultimate és az enterprise végülis ua? -
#61 Akkor köszi :D
Azt hiszem egy darabig elleszek vele :)
Köszi a segítséget, és remélem itt már nem kell ténykednem, tudjátok hogy értem, hisz az a jó, ha nincs gond :) -
#60 Akkor köszi :D
Köszi a segítséget, és remélem itt már nem kell ténykednem, tudjátok hogy értem, hisz az a jó, ha nincs gond :) -
#59 Akkor köszi :D
#58 igen -
#57 De én ezt szedem: Microsoft Office 2007 Enterprise-WINK
Akkor ez jó?
-
#56 Na igen nem egy elhanyagolható tény a VLK se -
Newfronter #55 Ezt leszedheted nyugodtan, ehhez hasonlót lehet a boltban kapni. Annyi különbséggel, hogy más lesz max a neve, nem enterprise. Ja és a boltit aktiválni kell, ezt meg nem, mert VLK-s. :) -
#54 RTM a gyártásba kerül váltózatot jelenti. A Retail meg azt ami a boltba kapható. Ez már teljes végleges váltózat, már gyártják. -
#53 Ez most mit akar jelenteni: RTM retail még nincs és egy hamar nem is lesz.
Akkor ez még nem a rendes végső verzió? Office 2007?
Mi az-az RTM retail???? -
#52 ja, úgy nézz ki 2007 elején. -
#51 Az időpontot én se tudom, de szerintem a Vista-val együtt. -
#50 a megjelenésekkel nem vagyok még tisztábban.
Vista -val jön majd együtt januárban, v még később (mer akkor leszedem ezt)? -
#49 RTM retail még nincs és egy hamar nem is lesz. -
#48 ez RTM v retail? -
horza #47 DaniDee:
Helyi menu a hivatkozson - majd a hivatkozás törlése...
-
DaniDeee #46 hali!
van egy kis gondom a word-del..ha beszurok egy oldalról egy szöveget és abban vannak hivatkozások akkor azt nem hogy lehet megoldani,hogy azok a hivatkozások megmaradjanak, de csak sima írásként? előre is kösz a helpet! -
#45 Kössz, akkor szedem, és este már office 2007 :) Forever -
FLeK0 #44 fut xp-n, serial van nfo-ban -
#43 ebben a winkes torr***t-ben van a serial is, vagy azt ti honnan szereztétek meg hozzá? Ugye nem kell crackelni? -
#42 Basszus ez a winkes a mostani eredteti 2007 beta baromság nélkül?
-
#41 Microsoft Office 2007 Enterprise English
Ez most a legújabb XP-n is futó office?
-
Newfronter #40 Nem tud, de magyar helyesírás-ellenörző van benne.
Mindenben jobb a 2003-nál, egészen más már ez. -
Rolesz #39 Lehet hogy hülye kérdés de:Ez tud magyar nyelvet?Miben jobb mint a 2003? -
Newfronter #38 MEGJELENT!
Microsoft.Office.2007.Enterprise-WiNK
Wink brings it ;)
Microsoft.Office.2007.Enterprise-WiNK
install with key
Enjoy, keep the scene alive,
greets to friends you know who you are! -
Newfronter #37 2007 Microsoft Office System Is Golden
Posted by Matt on 06 Nov 2006 - 14:50 | 0 comments Comments
2007 Office system released to manufacturers; the company looks ahead to worldwide business availability.
Microsoft Corp. today announced the completion of the 2007 Microsoft® Office system code and confirmed its release to manufacturing (RTM). This gold code milestone concludes the largest Microsoft Office beta program to date, with more than 3.5 million people downloading Beta 2. The unprecedented quantity of feedback from beta testers and customers helped the Office development team effectively validate product quality and optimize performance. Microsoft Office RTM also marks a critical step toward worldwide business availability of the 2007 Office system, Windows Vista™ operating system and Exchange Server 2007 on Nov. 30, 2006. To underscore the significance of this new day for business, Microsoft executives will participate in events around the globe, including an event with Microsoft CEO Steve Ballmer in New York. General availability of the products will follow in early 2007. -
#36 Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy feltettem a Beta2-re ezt a Technical Refresht és azóta nem hajlandó megnyitni semmilyen fájlt (még olyat sem, amit már ezzel írtam meg) azt írja ki, hogy "The file (fájlnév) is not available". Másnak jelentkezett ilyen? És van rá valami megoldás? Előre is köszi -
Newfronter #35 Jaja, jót töltesz. De majd töltsd le mellé a Technical Refresht is! Lentebb belinkeltem!
Ja az Office annyira 1értelmű, hogy mindenki vágja, így nincs mit beszélni róla. :D -
#34 Kaptam egy kódot amivel ingyen lehúzhatok Office 2007 betás cuccokat az MS oldaláról, de így hirtelenjében nem tudtam eldönteni, hogy a sok közül a "Microsoft® Office Professional Plus 2007" kell-e nekem vagy még pár más is abból a kb 10-ből amit felsoroltak. Most húzom ezt a 450Mb-os ISO-t, CD-kódot is adott a link mellé. Ez az?
[apro]Vááá, 2001-ben nyílt a topic és 34 üznet van? :) -
#33 Köszi a választ.Nekem továbbra sem, pedig már kipróbáltam az Acrobat uninstall-t is. Mindegy, még próbálkozom. -
Newfronter #32 Nekem jó. -
#31 A frissítés egyebek mellett erre is kiterjedt:
újratervezett "Home" lap a PowerPoint eszköztárán
Ez nekem olyannyira jól sikerült, hogy a Powerpoint indításakor egy hibaüzenet jelenik meg: Powerpoint found an error that it can't correct.... és a home ikon nem lesz aktív, nem lehet használni. Maga a program egyébként elindul, de csak így.
Találkozott más is ezzel a problámával?
A Google szerint talán az Acrobat Reader a hibás... -
Princeman #30 Thx. sikerült -
#29 Office 2007Beta2 -
#28 Elveszett kulcsot hol lehet ujrakérni? Tudja valaki? -
Newfronter #27 Office 2007 Beta 2 Technical Refresh CSAK beta 2 tulajoknak! -
goofy1984 #26 Fel kell telepíteni. Vezérlőpult -> Betűtípusok, majd Fájl -> Új betűkészlet telepítése... -
Princeman #25 Hali!
Kéne egy kis help: szedtem le a netről új betűtípusokat és ahogy kell, bemásoltam a Fonts mappába. Az a gond hogy a Word nem ismeri fel, vagyis nincs is a listába....nem tom mit csináljak...
THX. -
Newfronter #24 Hír a beta 2 TR-ről!