983
MS OFFICE
-
#103 Nekem itt azt mondják nem eredeti az office-om. :) -
#102 Akit esetleg érdekel letölthető az office 2007 próba váltózata. Bővebb info itt: link -
#101 Itt megtudsz mindent a progiról: http://www.microsoft.com/hun/office2007/Top10_Visio.mspx
-
#100 sziasztok
kijött most ez a Microsoft Office Visio Professional 2007
ez a sima Professional?
vagy mit takar az a Visio? hm? -
#99 A telepítőlemezen keresd meg ezeket az összetevőket, valahol ott kell lennie.
Az Office 2003 lemezen is ott van, most nézegettem, gondolom a 2007 is tartalmazza az ilyen segédleteket.
Utólag is feltelepítheted. -
#98 -- egy kerdesem lenne !! --
A 2003-as es az elozo Office XP-ben volt egy olyan hogy ''show office asistant '' amitol elo-ugrott egy animalt figura: egy kutya, egy cicus, stb.
AZ UJ , Office 2007 -es ben mar nincs ez benne ??? kerestem de nem talaltam sehol, es hianyolom a macska't !!!!!
-ha valaki tudja merre talalhato ez , kerem mondja meg. Koszi. -
#97 Még annyi: hogy nekem ezek után az Office 2007 "runtime errort" jelzett, de a help menüben lévő Office Diagnostics kijavította. -
#96 Telepítés elindít > egyéni telepítés > kiveszed a pipákat a programok megnevezésénél és bejelölöd az "alkalmazások részletes testreszabása opciót".
Könyvtárstruktúrához érsz: itt megnyitod "Közös Office szolgáltatások" > "Ellenőrző eszközök" > "Magyar" > "Nyelvi ellenőrző programok > kijelölöd és telepíted.
Lehet, hogy újra kell indítani, erre nem emlékszem.
UI: Windows Update-nél ne frissítsd a 2003 Office-t ha felajánlja. -
#95 Du. 14.00 óra felé lesz időm, akkor ránézek és megmondom, rendben?
Frontier: igen, ez nálam is így volt, ne frissíts ! :) -
Newfronter #94 Office 2003 telepítője rakja fel, nem saját kezűleg másolod át.
Nem tudom megmondani a nevét így, de az office eszközöknél megtalálod... -
#93 Kérlek, valaki mondja meg melyik fájlokat kell név szerint, vagy kiterjesztés legalább. Mert én valahogy sehogy nem találom a lemezen...
És ha megvan hova kell bemásolni, az officeba? -
Newfronter #92 Ha jól tudom a az egyéb Office eszközöknél van, valamilyen nyelvi eszköz néven, és ott csak a magyar legyen bepipálva, az összes többinél ne legyen elérhető legyen bejelölve.
Habár a winupdate le akar szedni dolgokat a 2003-hoz, csak nem tudom minek, ha csak a nyelvi eszköz van telepítve. -
#91 What a wonderfull world -
#90 Kérlek segítsetek!!
Help,már leírtam a problémám :( -
#89 köszi! -
#88 Tessék: KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8 -
#87 És, hogy, Mi a neve a lemezen, please, ehez kicsit gagyi vagyok :(
-
#86 De igen, TE !
Nekem is ment, neked is fog ! -
#85 Valaki 2003-ból nem tudná kiszedni a magyar helyesírás plugint?
-
#84 kössz
nem volt info fájl:D
akkor mit tegyek? -
#83 Ami az info fájlban van azt kell használni, nem kell semmi más kód. -
#82 Hali
Bocsi nem tudjátok hogy hol lehet kódot regisztrálni az office 2007-hez?
köszönöm
(bocsi nem volt időm visszaolvasni) -
#81 Azt a mindenit!
Onenote, egyetemeken ezt aztán nagyon lehet használni!!!!!!!!
Bár hiányolok belőle még egy-két dolgot (matamatikai jelek)
De az ötlet, és a jövő talán közelebb jön felénk :D
És már a 2003-asnak is volt egy ilyen kiegészítése, de ez.. Már igen fejlett
Fájlok bemásolása, onnan megnyitása..
És elég csak a note fájlokat megnyitni, ugyanis azok hordozzák a belső fájlokat, egyszerűen hihetetlen, mint egy ügyes kis program gyűjtő is lehet! Rajzok képek, ááááá
Nagy ötlet!
Microsoft Onenote 2007
-
#80 Akinek kell van még XPS mentési lehetőség is szintén addon formályában.
link -
#79 Konkrétan innét: link -
#78 Kiszedték mert az Adobe tiltakozott. De elérhető külön a microsoft oldaláról. -
#77 Így is jó, de felesleges köröket futottál. -
Newfronter #76 Hát ez nehéz szülés. :S
Na de talán van valami az Office Online-on, de nem biztos. -
#75 Megvan a megoldás a helyesírásra!
Először rakd fel a 2003-as oficce csomag teljes anyagját, majd telepítsd símán a 2007-et, és működik a helyesírás ellenőrzése, ez biztos!
:) -
#74 Magyar helyesírásellenőrző: én az Office 2003 telepítőlemezéről tettem fel a magyar helyesírásellenőrző komponeneseit. de csak azt. -
#73 Előre is köszi :)
-
#72 [email protected]
-
#71 engedély megtagadva írja ki!
-
Newfronter #70 Hát pedig sztem ez jobb. :)
Nézd meg jobban...
Amúgy küldtem privát üzit. -
#69 Én már azon gondolkodok, hogy a beta 2 office 2007 többet tudott mint ez.....
Az infopath is kicsit más....
Nem 2007-es office-ra hasonlít... -
#68 ÉS nem tudnád elküldeni, ha adnék egy gmailos címet? -
Newfronter #67 Ja tényleg nincs, pedig azthittem, vagy a beta 2-ben benne volt. :S
Itt csak annyit tesz, hogy ismeri a magyar szavakat, de ha elírod nem húzza alá.
Tsippsy2: Pont jó helyre mész, a súgón keresztűl ajánlja fel és ott kell letölteni, majd azt a kis kieg programot felrakni, utána tudsz PDF-be menteni. Az MS-nek nem engedték hogy alapból benne legyen, így egy kiegészítéssel lehet beletenni ezt a funkciót.
Ja ezt a kis progit csak eredeti windows-al lehet letölteni (genuiene), de Vistán le tudom tölteni. :D -
#66 Valaki, help me!!!!!!!!!!!!!
PDF nem mükszik, plugin kell hozzá, vagy mi?????????
Nincs meg az ikonja!!!
Amúgy az enyémben magyar helyesírás ellenőrző van!
Símán király :D
-
Rolesz #65 sajna nincs benne magyar helyesirás ellenőrző...nekem legalább is semmit nem javit ki!Tudsz valamit segiteni? -
#64 Valaki!!
PDF-be akarnék menteni, de nem tudok, csak egy súgó jelenik meg...
Érdekes, hogy a beta az tudott PDf-be is menteni.........
Elolvastam a sugot, és probáltam az utasításokat követni, de nincs olyan ikonom, mint amit ír....
Microsoft.....................................................
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!