983
MS OFFICE
  • bon
    Office 2007 és nem tudok linket adni, de itt a topicban van egy Trial verzióra mutató amit kis ügyeskedéssel tovább is lehet használni.
  • Firerock
    császtok
    lenne 1 hülye kérdésem:melyik a legujjab Office ami Xp-alatt fut??
    és ha vki tudja akkor kérdeznék vmi szabályelleneset pm-be:)
  • Yrda
    köszi :)
    neked is kössz Bon
  • me and a monkey
    Az Enterprise az tulajdonképpen magában foglalj a Pro változatot, sőt több attól.Ami plusz benne az a Groove alakalmazás.
    Neked meg ugye pont az kellene, e nélkül nem tudsz tovább haladnia munkádban.;)
    A magyar Office Pro-t már le tudod tölteni 60 napos trial-ként, ebben a fórumban is találsz linket, ha ügyes vagy akkor meg tovább is tudod használni.
    Itt nézelődj melyik változat mit tud: PDF file !
  • bon
    Miért nem jó az Enterprise? Egyébként biztos lesz vagy már van is.
  • Yrda
    sziasztok
    vajon lesz magyar verziójú M. Office 2007 professional?
    tudja valaki?
  • nightwalker
    Szisztok!Nem találtam ilyen fórumot,ezért itt kérdeznék.Magyar Vista,magyar Office2007 enterprise.Ha meg akarok nyitni egy levélben kapott magyar nyelvű bemutatót (power point),bedob egy hibaüzenetet,hogy nem támogatott nyelv,és javítsa ki a telepítést,úgy,hogy saját gépről fusson.Természetesen,így van telepítve.Valaki már találkozott ilyennel?Amúgy a hibaüzenet leokézása után megnyitja,csak idegesítő.Yaa,és a power pointba be van állítva a dokumentum nyelv magyar alapértelmezettre.
  • forzajuve5
    Köszi a segítséget!
  • fravik
    Hali! Sztem megtaláltam a megoldást!:

A képeket beolvashatjuk, majd tárolhatjuk őket a Microsoft Médiatárban.

Miután a képet a működésre kész képolvasó munkalapjára helyeztük, a Médiatár Fájl menüjében válasszuk ki a Klipek felvétele a médiatárba menüpontot, majd kattintsunk a Képolvasóból vagy fényképezőgépből lehetőségre.
    A Kép beszúrása képolvasóból vagy fényképezőgépből párbeszédpanelen az Eszköz alatt válasszuk ki a képolvasót.
    Kattintsunk a Beszúrás gombra.
    Az új kép a Saját gyűjtemények mappa alatt a képolvasó nevét viselő mappában fog megjelenni.
    Remélem ezt kerested!
  • forzajuve5
    Üdv mindenkinek!

Nem tudjátok hogy a 2007-es World-ben hogyan lehet scanerből beolvasni dokumentumot? A 2003as verziónál volt olyan menüpont, hogy Képolvasóból vagy Fényképezőből(Beszürás menünél volt), de a 2007es verzióban nem találom.
    A segítséget megköszönném!
  • LDC
    Sziasztok

Nem tud valaki nekem küldeni egy MS Acces feladatkezelőt

Köszönöm
  • Picar77
    Torrenten keresgesd
  • jómagam
    Konkrét intrnetcím esetleg ?!
  • Tsippsy2
    sketchup érzés :D
  • Tsippsy2
    Ez így tényleg szinpatikus :D kis flashes 3D :D
  • Newfronter
    Nem csak az, ez már támogatja erősen a .NET 3-at is, lehet vele készíteni animációkat. (Blend)
    A WPF/E lesz a flash ellenfele...Bővebben
    Illetve itt
  • Tsippsy2
    bocs, még csak beta egy két része :)
  • Tsippsy2
    ezek szerint
    a microsoft office kiegészítése, ilyen photoshop, frontpage kis darabjaiból lehet majd egy ilyen kiegészítőt venni hmmm
    Érdekes, akkor már proffesionalisra is megcsinálhatták volna...
  • Tsippsy2
    ez magyarul, akkor még egyáltalán nincs kint.. :(
    jól van... köszi
    igaz én dreamweart használok, de néha anyanyelvi környetezetben sem rossz lenni :)
  • me and a monkey
    Keylogger topik.
  • bon
    Nem.
  • CyrSyS
    Sziasztok létezik Microsoft Visio 2007 magyar?
  • Newfronter
    Frontpage utódja ez:
    Expression Web
  • Tsippsy2
    hi
    na megvan a magyar mico office 2007
    Hogy frontpage része lesz egyáltalán a jövőben, vagy van is, vagy használjuk a 2003-as reluest?
    Mert mondjuk az office-ba jól esett volna egy weblapkészítő progi is ....
  • Picar77
    mi a neve?
  • me and a monkey
    Erre Office topikon belül vajmi kevés esély van, a Start menü> Dokumentumoknál láthatod a legutóbb megnyitott file-okat, illetve az adott alakalmazásoknál (Word, excel, stb...) is felajánlja a program, amikor az Open opciót választod.
    Egyéb módszereket illetően pedig van ilyen topik.
  • Picar77
    úgy hogy letöltöd ezt: Office.2007.enterprise.hungarian.Repack-flk
  • bekecs
    császtok
    Azt szeretném kérdezni valami gurutól, hogyan lehet megnézni azt hogy milyen filekat, vagy milyen mappákat nyitottak meg egy bizonyos időben. Vagy, ha adott egy file vagy mappa, akkor azt meg tudom-e nézni, hogy megnyitották-e vagy sem. Ugye a file tulajdonságok nem jó, mert ahogy rákattintok, a jelenlegi időt mutatja. Mivel mentés nélkül zárta be az illető, ezért nem történt módósitás sem. A start menű my recent dokuments-t pedig ki tudja törőlni, igy ettől sem leszek okosabb. Milyen lehetőségek vannak még?
    Ha valaki tud valami trükköt légyszi irja.
    Köszi előre is.
  • jómagam
    Sziasztok!
    Én meg azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a M. Office Excel-t magyar nyelvüre varázsolni?
    (segítsetek egy kezdőnek)
  • me and a monkey
    Ettől sokkal egyszerűbb megoldások is léteznek.
  • Ákos12
    Hi all!
    Nem tudom hogy tudtátok-e, de nálam bejött: amint eltelt a beta verzio kiprobálási ideje visszaállítottam a rendszeridőt és lám működött... Azt még nem próbáltam h a végleges próbaverzióval is működik-e de sztem igen... Na csak ennyit akartam mondani...
  • Bepantheras
    Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Valaki mondja már meg, hogy lehet az Office 2003-ban Word-ben v. Excel-ben megoldani a következőt. Adott egy szöveg és abban kellene megszámolni az ABC betűinek a számát. Hány db a, b, c, ...stb. Van erre valami függvény? Előre is köszönöm!
  • fravik
    sziasztok! én is feltelepítettem az Office 2007 Enterprise-t és egy fura dolgot tapasztalok mostanság! kb a 2. vagy 3. indításnál behoz egy ablakot, hogy A Microsoft Office 2007 beállítása...
    Ti is tapasztaltatok ilyet? Nekem ez már nem az első eset és nagyon idegesít! Ha tud vki megoldást kérem jelezze! Köszi!
  • kirol
    Jó tudni.
  • Cmdr
    Microsoft.Expression.Web.2007-ZWTiSO ilyet keress.
  • Cmdr
    A 2003-ason volt Frontpage, csak külön serial szám kellett hozzá, és külön kellett elinditani a cd-ről...
  • pedestrian
    Nem tudom volt-e már, de meg lehet nézni az office névjegyét a 2007-ben is.
    A word-nél:
    Balra fent Office gomb -> Word beéllításai -> Források -> Névjegy
    A többi progiban is ugyanígy megvan.
  • SgtChris
    Üdv! Abban tudna valaki segíteni, hogy jelenleg a Hungarotel területen, de T-online által biztosított ADSL-en hogyan tudnám beállítani a MS Office 2007 Outlookban a fiókokat, hogy ne csak letölteni, hanem küldeni is tudjak mail-t? Egyébként freemail-es fiókokból dolgoznék..
    Mert a bejövő POP3-nál a mail.freemail.hu az működik, de a kimenőre hiába írom a mail.globonet.hu-t, vagy a mail.t-online.hu-t, egyszerűen nem tudok kifelé küldeni...
  • Newfronter
    Itt van
  • nightwalker
    Thx!