983
MS OFFICE
-
#983 Ha rendes boltban is ilyen, az gáz. -
sznorbi88 #982 ma vettem meg eredetibe -
#981 Illegális kulcsoknál ez már csak így megy.
De legközelebb lehet már nem is lesz jó... -
sznorbi88 #980 Sziasztok, ma vettem egy office 2019 pro pluszot eddig minden jól ment le tudtam tölteni a kulccsal amit adtak de utána azt írta ki nem tudja aktiválni az interneten a és telefonon kellet aktiváljam a kérdésem az hogy ha újra raknám az egész gépet megkéne ismételjem megint a telefonbeszélgetést ? -
Backrauu #979 Sziasztok! Adott egy rendelési táblázat, amiben több tétel szerepel,hogyan tudom azt megcsinálni, hogy ezeket öszzesítem úgy, hogy azanos tételek összeolvadnak, az árak pedig összeadódnak?
-
#978 Tetszenek az új ikonok. -
#977 -
BNJ12 #976 Adott egy olyan probléma, hogy Outlook 2019ben fiók felvételnél az alábbi hibát írja ki és a fiókot nem hozza létre:"A név nem található meg a címlistában" A mail címet másik levelezőben vígan betudom állítani.
Outlookban nem. -
#975 Én speciel már nagyon régóta nem használok 2007-es word-öt, min 2013, de az esetek többségében 2016, O365. -
k1571 #974 Úgy látom más sem tud ilyenről.
Egy, makróba "bedrótozott" megoldást tudok javasolni.
Word:
Sub mentes_maskent()
Dim knyvtr(3)
knyvtr(1) = "C:\adatok\"
knyvtr(2) = "C:\users\"
knyvtr(3) = "D:\install\"
konyvtarak = "1.) " + knyvtr(1) + Chr(13) + "2.) " + knyvtr(2) + Chr(13) + "3.) " + knyvtr(3)
a = Int(InputBox(konyvtarak))
If a < 1 Or a > 3 Then
MsgBox ("hibás érték!")
Exit Sub
End If
With Dialogs(wdDialogFileSaveAs)
.Name = knyvtr(a)
.Show
End With
End Sub
Természetesen több könyvtárat is felvehetsz, a megfelelő javításokkal.
Ha ez kész, akkor a "Gyorselérési eszköztárra" jobbklikk -> "Testreszabás" -> "Választható parancsok helye" -> "Makrók" -> kiválasztod a makrót -> "Felvétel" -> átkerül a másik ablakba, ott kijelölöd -> "Módosítás" -> tetszőleges ikont rendelsz hozzá.
Excel:
Egy munkafüzetben létrehozod az alábbi makrót:
Sub mentes_maskent()
Dim knyvtr(3)
knyvtr(1) = "C:\adatok\"
knyvtr(2) = "C:\users\"
knyvtr(3) = "D:\install\"
konyvtarak = "1.) " + knyvtr(1) + Chr(13) + "2.) " + knyvtr(2) + Chr(13) + "3.) " + knyvtr(3)
a = Int(InputBox(konyvtarak))
If a < 1 Or a > 3 Then
MsgBox ("hibás érték!")
Exit Sub
End If
Fajlnev = ActiveWorkbook.Name
Dim fldlg As FileDialog
Set fldlg = Application.FileDialog(msoFileDialogSaveAs)
With fldlg
.Title = "Mentés másként"
.InitialFileName = knyvtr(a) & Fajlnev
End With
fl = fldlg.Show
If fl Then
ActiveWorkbook.SaveAs fldlg.SelectedItems(1)
Fajlnev = ActiveWorkbook.FullName
End If
Application.RecentFiles.Add Name:=Fajlnev
Workbooks("mentes_maskent.xlsm").Close SaveChanges:=False
End Sub
A munkafüzetet elmented "mentes_maskent.xlsm" néven, makróbarát formátumban.
A "Gyorselérési eszköztárban" a Wordhöz hasonlóan belinkeled.
(A könyvtárat, amibe mentetted ezt a fájlt, felveheted az "Excel beállításai" alatt az "Adatvédelmi központ" "Az adatvédelmi központ beállításai" alatt a "Megbízható helyek" listájára", akkor nem fog minden esetben rákérdezni a makrók engedélyezésére.
-
suba53 #973 Sziasztok!
Az Office 2007 Word, Excel-ben be lehet azt állítani valahol, hogy a save as funkció használatakor a mentési útvonalat megjegyezze?
Vagyis felajánlja hogy egy korábban elmentett doksi útvonalát válassza az ember, és ne kelljen mindig a kályhától elindulni?
Köszi előre is. -
#972 Azt írja, ez a termék nincs ehhez a felhasználói fiókhoz csatolva. Pedig világ életemben azzal a fiókban vagyok bent.
Igaz van asztali és laptop gép is, de mindkettőn ugyaz az a microsoft fiókkal vagyok. -
#971 nem acccounthoz van csatolva? lépj be a felhasználói fiókodba, és nézz körül (hátha van valami utalás rá) -
Üdv.
Van egy eredeti Win10-em és eredeti Office Professional Plus 2013 -am.
Használnom kellett a Visio-t, ami bevallom progival lett aktiválva.
Azt már letöröltem, viszont ma kiírta az Office, hogy nincs aktiválva.
Gondolom a hack hazavágta az eredeti sorozatszámomat.
Most nem találom...
Honnan tudom ezt kinyerni, hogy újra aktiválni tudja az Office-t? -
#969 Ha valakinek office 365 előfizetése van, és nem szeretne mindent letölteni/telepíteni, ajánlom ezt a leírást: link
Én ezt a config fájlt használtam:
<Configuration>
<Add SourcePath="D:\t\office\" OfficeClientEdition="64" Channel="Monthly">
<Product ID="O365ProPlusRetail">
<Language ID="hu-hu" />
<ExcludeApp ID="Access" />
<ExcludeApp ID="Groove" />
<ExcludeApp ID="Lync" />
<ExcludeApp ID="OneDrive" />
<ExcludeApp ID="OneNote" />
<ExcludeApp ID="Outlook" />
<ExcludeApp ID="Publisher" />
</Product>
</Add>
</Configuration>
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.12.21. 14:49:19 -
vega69 #968 Sziasztok,
Az Outlook 2016 (Windows 10) letiltotta a VBA futását. Egy e-mail fogadó szabályba tettem parancs fájlt, ami működött rendesen. Aztán egyik napról a másikra (munka után kikapcsoltam a gépet, másnap bekapcsoltam) nem futtatta a parancs fájlt csak a szabályt. Amikor javítani akartam a makrót, azt írta ki, hogy "A jelenlegi üzemmódban ez a művelet nem érhető el.". Ha a Visual Basic editort megnyitom, akkor meg ezt: "A VBA-projekt aláírásának hitelesítése közben hiba történt. A makrók használatát a program letiltja.", da a makró kód látható. Soronkénti futtatást sem enged. Az adatvédelmi központban minden beállítást próbáltam, amiket a fórumokban lehet olvasni. Digitális aláírást is próbáltam, de semmi változás. Hogyan lehet ezt visszaállítani? -
abenix #967 Sziasztok!
Office 365 Business Premium csomag esetében a OneDrive-ban a velem megosztott mappákat/fájlokat nem tudom a PC-re szinkronizálni. Tud valaki erre megoldást? Webes felület, mobil app hibátlanul működik, de az asztali verziónál ezt egyszerűen nem találom.
Köszönöm előre is! -
#966 Több nyelvű, kicsomagoltam és benne van a magyar is, -
Bálnaborjú #965 Üdv !
Az Office 2010 x64 magyar SP2-t elvileg le lehet tölteni innen:
https://download.microsoft.com/download/0/E/8/0E890705-284C-42A6-91D0-57AEEB301C73/officesp2010-kb2687455-fullfile-x64-hu-hu.exe
A probléma az, hogy ebbe a fájlba tévedésből a __JAPÁN__ verzió van becsomagolva.
Segítséget kérek, honnan tölthető le a __VALÓDI__ magyar Office 2010 SP2 x64.
Köszönöm ! -
#964 Az Office 2013-ban nincsTrust Center beállítási lehetőség (legalábbis nem találtam meg). Ilyen nincs. -
#963 Náluk van a hiba. Elolvastam az utolsó frissítés leírását, ők blokkolják ezeket a szerintük nem megbízható forrásból származó fájlokat. Érdekes módon a 2007-es és 2016-os Office-on megnyílnak.
Két napja mondom nekik, hogy az utolsó frissítéssel van a gond, de végül csak nekem kellett megtalálnom.
A leírásban utal egy megoldásra, miszerint alapbeállítás szerint vannak kijelölt megbízható könyvtárak a gépen pl.: Program Files\Microsoft Office 15\Root\Office15\XLSTART és ha egy fájlt innen nyitok meg, akkor működik.Itt megkérdezi már, hogy meg akarom-e nyitni, de mégse teszi meg. :(
Van egy ilyen opció is: Users can add folders to the Trusted Locations list , de hogy hogyan kéne azt nem írja.
Bon, merültél már el ilyen mélységekben az Office-ban? :-D
forrás1
forrás2 -
#962 Köszönöm.
Ezeken sajnos már túl vagyok. :(
Tegnap először én is a lemezt kerestem(a fene se emlékezett rá :-D ), mintha Iponban vettem volna (már csak az ms oldalára irányítanak), de nem találtam, aztán beléptem az MS fiókomba és ott volt a megvásárolt tételek között.
Az MS telefonos segítség nyújtása magyarul történik(ha nem, akkor össze kell szednem a gondolataimat :-D)? Tegnap beléptem a közösségi fórumukra, de még nem kaptam választ.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2016.08.02. 13:31:23 -
#961 Egy ilyet találtam :link -
#960 Online telepítős változat? Ez nekem új. -
#959 Helyből a legújabbat tette fel a netről, nincs hozzá lemezem. Aktiválás rendben. -
#958 Miután újraraktad, gondolom nem volt befrissítve az office így szerintem a frissítés hiba kizárható. A office aktiválása rendben van? -
#957 Openoffice megnyitja a kívánt fájlokat. Újratettem az Officet, de nem javult meg. Hogyan lehet visszatérni egy régebbi frissítéshez? Vagy hogyan tudom leszedni a júliusit? -
#956 Sziasztok!
Fura hibát észleltem. A bankomtól minden hónapban le szoktam menteni a számlatörténetet excel-be (.xls). Eddig mindig sikerült, de ebben a hónapban nem megy. Illetve letölti, de csak egy üres, szürke, lapfülek nélküli fájlt tölt be és a fenti parancsok is inaktívak. Sőt, az előző hónapokban lementettek is így töltődnek be, pedig azok eddig jók voltak. Ha elküldöm őket gmail-en, majd megkapom, ott a gmail meg tudja helyesen nyitni.
Más .xls fájl működik. Előző a hónapban nem volt Office frissítés(tudtommal) ami bekavarhatna. Két itthoni gépen próbáltam, ugyanaz a hiba.
W7 Pro-t használok és Office 2010-et.
Köszönöm,
lalakov -
mardal #955 Sziasztok,tudtok nekem abban segíteni hogy a legördülő listában meglehet-e azt csinálni hogy a már felhasznált elemet(pl egy telszám) mégegyszer ne engedje kiválasztani? -
TomBond #954 Egy érdekes anomália keletkezett a mai napon. Az xls fájlokat nem tudom társítani az Excelhez. A társítás menüben nincs excel, a program indításakor, feljön egy ablak, hogy a program nem alapértelmezett bizonyos fájlformátumokkal, és a gépház rendszer alapértelmezett alkalmazásoknál állítsam be, de amikor ráklikkelek akkor, azt mondja, hogy nincs alkalmazás telepítve.
A program rendesen fut, és a többi fájlal nincs gond. -
#953 Sziasztok!
Adott kettő Microsoft Word 2007 két külön számytógépen. Az egyiket látszanak a keretek, a másikon nem, hogy kell beállítani, hogy a másikon is látszódjanak?
Keretek -
#952 Általános iskolai vonalazást csak képként lehetne beszúrni? valami ilyesmi
Mert most nem találok rá semmit, jó lenne ha nem képként kéne beszúrogatni egymás mellé :( -
#951 Mi értelem lenne? Ha több oldalt szeretnél rányomtatni egy oldalra akkor az nyomtatáskor állítható be, -
#950 A wordben van olyan opció, mint az excelben, hogy „legyen egy oldal" az egész nyomtatáskor? -
#949 Tudnátok abban segíteni, hogy lehet a Google naptárat összelőni az asztali Outlook programmal, hogy csont nélkül menjen a szinkronizálás? -
#948 "Attól függ, hogyan regisztrált a próbaverzióra:
•Amennyiben az Office webhelyén regisztrált, és az automatikus megújítás engedélyezve van a www.office.com/myaccount weblap fizetési és számlázási területén, a szolgáltatást zavartalanul használhatja tovább, fizetési módját pedig automatikusan megterheljük a próbaidőszak végén, majd azt követően havonta.
•Ha egy ikonra kattintva regisztrált az újonnan vásárolt számítógépén, a próbaidőszak automatikusan véget ér egy hónap után. Lemondásra nincs szükség. Amikor a próbaidőszak véget ér, a rendszer megkérdezi, hogy az Office melyik verzióját szeretné megvásárolni." -
#947 Elvileg 365. -
#946 Office 2013 vagy Office 365? -
#945 Az ingyenes próba hónap után az office csak szimplán nem fog működni és kiírja vegyem meg? -
#944 Szakasztöréspont és utána fejlécben vagy a láblécben (attól függően, hogy hol az oldalszám) kikapcsolod a csatolás az előzőhöz menü pontot.