437
Aliens vs Predator 2
  • W B
    Uf!
    Valaki nem tudja, hogy lehet megoldani a Master Server kontra Win7 problémát?
  • Optimus Prime
    Már évek óta lelőtték a szervereket és nincs multi. De az AVP3 topicjában olvastam a minap, hogy erre is van patch lásd.
    Én is megpróbálom, de nekem GS-es AVP2 van, amihez ugye már nem adtak kódot. :D
  • swadawa senpai
    Sziasztok, annyi lenne a kérdésem hogy én régebben próbáltam játszani multin a játékkal, de nem akart bejönni, értitek , nem a menüböl mentem hanem olyan programmal ami hasonló az xfire-hez, csak nem jut eszembe,
    és szóval kérte a cd-kulcsot, megadtam és kész kilépet, meg ugy tudtam hogy nincsen már "szervergép" vagyis a készitök már nem szolgáltatják hogy multizni tudjunk, hogy is van most akkor???
  • Axon
    Na beírtam ezeket az értékeket a registrybe, mert nem voltak benne. Továbbra sem települ a patch. Na meg persze nem magyar a játék.
    Mehet a kukába ez a gamestaros dvd. Majd valami torrent oldalról levadászom a kalóz verziót, azzal biztos minden működni fog. Ennyit a legális dolgokról.
  • Axon
    Na megnéztem, de sajnos nincs ilyen file, hogy avp2cmds.txt
  • Axon
    Köszönöm a válaszokat. Amint hazaérek, ki fogom őket próbálni és jelzem itt, hogy működnek-e.
  • HJ
    Ha importálod a registrybe ezt a bejegyzést talán sikerül a patchelés:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Monolith Productions\Aliens vs. Predator 2]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Monolith Productions\Aliens vs. Predator 2\1.0]
    "Language"="English"
    "InstallDir"="{PATH}"
    "Update Command Line"="-rez AVP2P1.REZ"
    "Num Launcher Runs"=dword:00000009
    "Disable Sound"=dword:00000000
    "Disable Music"=dword:00000000
    "Disable Movies"=dword:00000000
    "Disable Joysticks"=dword:00000000
    "Disable Triple Buffering"=dword:00000000
    "Disable Hardware Cursor"=dword:00000000
    "OptionsWarning"=dword:00000001
    "Save Commands"=dword:00000001
    "Commands"=""

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sierra OnLine\Setup\AVP2]
    "Directory"="{PATH}"
    "Full Name"="Aliens vs. Predator 2"

• Optimus Prime
    Az SP update mi tartalmaz? Azt már nem is próbáltam telepíteni (a multit meg minek?), a sima patch nálam se ment. Azt nem tudja valaki, ha egyszer megszerzem az AVP expansiont az menni fog vajh a Gamestaros verzióval?
    Egyébként tényleg semmi esély rá, hogy bármi mód is lehessen játszani vele multit? Mert én erről anno lemaradtam. Vagy inkább valaki eltudná mondani milyen játéktípusai voltak? :)
  • HJ
    Igen, a Gamestar mellékletnél nincs Launcher ablak és a patch se telepszik fel. A magyarításunk se indítható a Shid által belinkelt módon. Próbáld meg a következőt: a telepített játék könyvtárában keress egy avp2cmds.txt nevű fájlt. Elvileg az első indítás után létrejön. Nyisd meg notepaddal és a végére írd be a paramétereket amik kellenek a magyarításhoz.
  • Shid
    A játék indítása előtt felbukkanó ablakban kell rákattintanod az "Options"-ra és a "Comman-Line" sorba kell bemásolni a magyarítás leírásába lévő sort.
    Itt egy kép:
  • Axon
    Nem régen adták a gamestar-hoz teljes játéknak az AvsP2-t. Azzal nem tudom használni a magyarítást. Az options menüben nincs command line menüpont. A gamestar-os verzió 1.0.9.1-es verzió. Gondoltam hátha ez a gond és próbáltam frissíteni 1.0.9.6-ra. A patch telepítője azt írta ki, hogy nincs is a gépre telepítve a játék, ezért ki is lépett. Pedig előtte raktam fel. 64 bites win7-em van, de nem hiszem, hogy ez lenne a gond. A single player update 1 patch viszont imán települt.
    A játék egyébként simán működik, csak pathelni és magyarítani nem tudom.
  • HJ
    Már tölthető!
  • sznus
    Tyí, pont kérdezni akartam, hogy ahhoz készül e fordítás! Ha tölthető csekkolom. Előre is köszi!
  • HJ
    Kész az Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt teljes magyar fordítása!
    Pár napon belül letölthető lesz a Magyarítások Portálról
  • Optimus Prime
    Én is ezt használom, hibátlanul működik, ahogy több más játéknál is az adott leírások.
  • sznus
    Akkor inkább már ez! Érdemes körülnézni. Sok játéknál meg lehet oldani a dolgot gond nélkül.
  • HJ
    Ez nem lenne jó?
    AVP2 Widescreen Patch: http://www.filefront.com/10680917/AVP2-Widescreen-Patch/
  • Optimus Prime
    Ezt nem igazán érte hogy van nálad. Ha én 4:3 felbontást használok, akkor auto kinyújtja. De hogy lehet wide beállítást használni.
  • NHLFAN
    arra tud valaki választ hogy 16:9-es monitorokon hogyan lehet teljes képernyőt varázsolni?mert a legnagyobb felbontásra rakva is a képernyő két széle nagy feketeség.köszi
  • HJ
    Kész az Aliens vs. Predator 2 teljes magyar fordítása!
    Elküldve a Magyarítások Portál szerkesztőinek, úgyhogy gondolom rövidesen publikássá válik.
    Hááááttt.... Bő 7 év elteltével (az első publikus félkész verzió után) csak be lett fejezve. Ékezetek nincsenek benne. Köztudott hogy az engine alapból nem kezel magyar ékezeteket, fontkészletek grafikus átbuheráláshoz meg már nagyon nem volt kedvünk :)
    A fő érdem a befejezésben Nemecz Ádámé. Pár nap alatt lefordította a hiányzó szöveget! Én a befejezésben csak a tesztelésben, hibajavításban vettem részt + dll és rez buherálásban + a végleges verzió telepítőjét csináltam meg.
  • Borg18754
    gondolom kitömörítetted..........mert biztos volt már olyan is aki a rar fájlokat akarta daemon toolsal mountolni

am meg szedj le 1 frissebb daemont és próbáld azzal
  • badmad8888
    Hellosztok segízsetek nekem légyszi.Leszedtem az alien vs predator 2-öt de nem látja a daemon tools,ilyenkor mi van?Please heelp me.
  • zweistein
    Hi!

Nekem lenne kérdésem, hátha tudja valaki, miért van ez. Win 7-em van, lehet ez okozza. Felrakom az AVP2-t, megy minden, netes dolgot is megcsinálom, viszont neten, amikor írnak, nekem össze van mosva az egész:S alig lehet kivenni belőle bármit is. Van valakinek tippje, hogy miért?
  • sznus
    Így semmi infó nélkül látatlanba nem. Írd le kicsit részletesebben, hogy mi a baj.
  • botondarium
    Sziasztok!

Gondjaim vannak a játék telepítésével. Valaki tudna segíteni?
  • farkasvok
    Sziasztok!!!
    Azt szeretném kérdezni hogy megtudnátok-e mondani hogy nincs-e egy olyan mod (vagy ilyesmi ) amivel a predinek 2 karma lenni (az az alapfegyó) mint a 3adik részében (nekem az is meg volt de nem teszett ezért uninstall) :D
  • Gubberx
    Megoldódott :D Az avira szó nélkül törölte mert vírusnak nézte...
  • Gubberx
    Sziasztok, gondoltam elő kapom a gamét és játszom vele egy picit (win7 32bit)
    de indításnál a kövi üzit dobja és nem indul:

ERROR: Could not launch LITHTECH.exe.

Valaki találkozott már ilyen hibával, vagy esetleg tudja mi a megoldás? :S
    Előre is köszi.
  • grebber
    Végigvittem tengerészgyalogossal.Elég rövid volt és valahogy nem igazán jött át a feeling.Remélem a 3 ennél már csak jobb lehet!
  • grebber
    Melyik kampány a legrövidebb a játékban?Az ember a leghosszabb gondolom.
  • grebber
    Már megoldódott felcseréltem a sorban őket így már megy!
  • Fehercsoki
    Hát ha ugyanazt a filet akkor nem férnek el!Konkrétan miket akarsz egyszerre használni?(esetleg vegyél fel msnre ott gyorsabban tudok válaszolni: [email protected])
  • grebber
    Nem tudom mit módosítanak de mindegyiknek más a neve és mivel modok szerintem elférnek egymás mellett.De lehet hogy mégse :(
  • Fehercsoki
    Ha ugyanazt a filet módosítják,akkor sajnos sehogy!
  • grebber
    Felraktam elindul de így nincs magyarítás :(
    2 modot egyszerre hogy kell használni?
  • Fehercsoki
    Nem vírus,csak hülye a nod!Egyébként igen sima szóköz.
  • grebber
    A magyarításhoz alapból ez kell: -rez Avp2_hu.rez -rez Fontfix.rez akkor ezután csak simán beírom hogy a másikat?? Kell közéjük valami space vagy mittudomén?

Nem tölti le ezt virust jele a nod :(
  • Fehercsoki
    AvP 2 2007 overhaul modot ne rakd fel szar és nem is szép!Projam nagyon széppé teszi!De ha projamot akarsz,töröld le avpt,rakd fel 0.9.5ös patchet,és utána projam!(semmi mást!)
  • Fehercsoki
    Tessék ezt kitömöríted avp mappájába(annyi a lényeg hogy bennt legyen a rez file a mappában),aztán avp launcherénél options,aztán beírod a paraméterekhez: -rez rezneve.rez
  • grebber
    AvP2 2007 Complete texture overhaul (1.1 Fixed) ezt akarom felrakni a magyarítás és ezt a savior modot.
    Akkor a commandline sorba csak egymás után beirom őket ? Kell közéjük space vagy vessző akármi?