Cool pillanat!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
neked eleg egy Opel, hogy taho legyel
amit meg a fenykepeiddel muvelsz, felfordul a gyomron
hulye kis 20 eves vagy, de te tojtad a napot
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
megyek gimiben haverral, látjuk hogy a kólaautomata elõtt egy elsõs gyerek egyedül össze-vissza káromkodik, 10 méteres körzetben senki sincs körülötte. Egyböl gondoltuk, valszeg elnyelte a zsét a gép. Maradjunk csak itt egy kicsit! -mondom havernak. Figyeltük még 1-2 percig a gyereket aki oldalról és szembõl elkezdte rugdosni a gépet, a körülötte elmenõ tanárokról és diákokról tudomást sem véve. Aztán amikor megunta a zúzás, elindult valamerre, ekkor egymásra néztünk haverommal és elindultunk az automata felé. Én felnyúltam ott a lyukon, ahol kiadja a piát, és mit ad Isten, ott volt kicsit megakadva de simán ki lehetett venni. Röhögve futottunk el egy Fanta Bodzával a kezünkben 😊 Közben találkoztunk az elsõs gyerekkel, aki visszafelé jött, és még mindig nyomta magában a rizsát... Ja és a legjobb, hogy miután kiszedtük a piát, 2 másik csávó odajött hozzánk, hogy már õk is erre vártak vagy 10 perce, mikor megy el a gyerek, de mi megelõztünk õket 😊)
- Ááá Zsolti, nincs szakállad?
- De neked van bazzeg! -jött rá a válasz
Állítólag ez után a mondat után mindenki a földön fekve röhögött, a fõnök is 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
arrrrrg!!!!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Én jól belakmároztam, aztán, hogy öcsémet bosszantsam
egypár lepénybe tettem örölt-borsot. Biztos jó csípõs lesz neki, gondoltam.
Késõbb visszamentem tévézni, éhes lettem.
Elkezdtem eszegetni az almás lepényt.
Egy idõ múlva, olyan 3 lepény után olyan furcsa érzés fogott el,
hogy milyen csípõs ez a lepény meg minden ......
Aztán láttam, hogy mind megettem a borsozott lepényeket. Tök csípõs volt utána.
Erre mondják asszem, hogy: Aki másnak vermet ás, maga esik bele.....
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Esett az esõ. Öreg bácsi, mint minden nap, aznap is jön este a kocsmába. Olyan gyapjú kabát lehetett rajta.
Csurom víz lett a kabátja. Mondják neki, hogy üljön be a cserépkályha, meg a fal közé, ott biztosan meg fog száradni az este folyamán, és még a kebátot sem kell levennie.
Merthogy csak egy keskeny hely volt a kályha meg a fal között.
Aztán eltellik két, három óra, és amikor a bácsi felkellt, akkor látta, hogy a kabátja KOCKÁSAN száradt meg. Azt már nem lehetett kiegyenesíteni soha.
Akkor mondták neki, hogy ezentúl a kemnce mellet lesz a törzshelye, mert csak oda passzol be a kabátja.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
na mind1, azért kösz a tippet:-))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
All Your Babes Are Belong To Us
végigolvastam az egész topicot, tök jo kis történetek vannak benne, de nekem ilyen "cool pillanat" egy sincs! lehet, hogy azért, mert fiatal vagyok? végül is, lehet.... erre a kérdésemre kéretik a válasz: miért nincs nekem egy ilyen "cool pillanat"om se??
régebben nem lehetet normális hosszõ õ-t írni, most tõbzõdõm
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
pl. ahol anyám dolgozik, volt olyan idõszak, amikor 2 hetente betõrtek, ha mások nem, akkor a hajléktalanok, de azok meg összetõrtek minden
szal volt ott ilyen biztonsági rendszetr meg olyan, végül azt hiszem a rendõrségen is volt már riasztó, a zsekák rögtön vágtattak is oda, szal, egy ideje már nem tõrnek be - mondjuk fogalmam sincs, hogy miért nem
bedobom az agyba.. de forditva.. kozben vegig nevetgel a csaj.. felemelem a labait es atforditom a csajszit.. radobalok minden.. nevetgel.. erre odahajolok hozza ( ez mivel ezer eve nem ettem nyalokat adott egyet az este folyaman) benyalokaztam az ajkaimat es adtam egy hatalmas puszit.. de mivel a nyalokatol sok nyalam volt egy kis nyalacska kiesett a szambol.. egyenesen a haja koze😊 LOAL.. vegulis semmit nem szolt.. de tuti eszrevette😊 aarghh deciki😊 MUAHHA.. nah ha nem tudjatok elolvasni sorry..d e most tul faradt vagyok az irashoz

Kozelebbi haverom, M. epp L. csaladi eleterol beszelnek, majd L. elhuz.
Fasza...erre a mellettunk levo asztalnal levo ket ukran urge megszolal:
-Olyan szep fiuk vagytok! Hol vannak a lanyok? Na gyertek, uljetek at ide, beszelgessunk! Megtanitunk titeket az elet dolgaira.
Atultunk, meghivtak sorre es ossze-vissza beszeltek. Mar 3 fele jart az ido...pentek volt. Ujdonsult haverjaink meg porogtek volna tovabb, hat kifaradtunk a kocsmabol es fogtunk egy taxit.
A nyugatitol indultunk es mentunk a koruton kb. 1 sarkot...
Ofkoz ok fizettek a taxit. Meg szep😄
Betessekeltek egy night clubba, leultunk, kihoztak nekunk az itallapot: legolcsobb tetel 1000 forint, uveges heineken😄
Rendeltek nekunk sort, mi meg dumaltunk a kurvakkal.
Kurva kerdezte tolem: nem hivsz meg valamire? Ha fizetsz egy konyakot, elmegyek tancolni es _vissza jovok_. Rendeltem ket konyakot, persze az arcok szamlajara...ok mar tok keszen voltak, szoval nem vagtak mi tortenik😄 Haver kozben ugy tett, mint en...ofkoz😄
Kurva visszajott, megitta a konyakot, ami mellesleg 8000 Ft-ba kerult, tehat osszesen 16000Ft😄
Utana felallitott, mondta, h kovessem😄 Le lettem szopva ingyé'😄
Az aktus utan visszaultem az ukran haverokhoz, majd M. visszaerkezesevel elhuztunk a faszba...futottunk a buszig😄
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Mellesleg én se szeretem....
Tehát:
Szép pénteki nap, szüleim elváltak, mentem anyámat látogatni. Hát örömömre volt ott egy olyan emberke akivel lehetett iszogatni, ennek fejében ketten le is nyomtunk egy éfl kanna (kb 2,5-3 liter) vörösbort. Aztán este fele, irány a haverok, kocsma (zipfer nevezetû itt miskolcon). Amíg elmentünk a kocsmáig, elszívtam vagy 3 szál cigit (a piát se bírom, de a cigit mégkevésbé). Mire odaértünk, leültem 10 percre, utána éreztem hoyg gond lesz....elsétáltam a wc-ig, bementem, leültem mellé, nem is telt bele 2 perc, jött is vissza a vörösborocska. Cirka fél óra után, mikorra is sikerült kijózanodni annyira hoyg biztonságosan kimehessek, elindultam kifelé, közben azon gondolkodva hogy milyen fasza ez a vc....kéztörlõ...minden ami csak kell....kifelé menet a pultos csaj jön be, egy adag kéztörlõvel a kezében....én mitsemtörõdve vele visszamentem, 1 perc mulva jön a pultoscsaj. Odaszóla haverjaimnak hogy "vigyétek ki, mert összehányta a nõi wc-t"...rögtön reagáltam is hoyg nem kell engem vinni...kiséteáltam, a nõ meg jöt utánam, és mondta a jókívánságokat....mivel felidegesített, visszaszóltam hogy "Kuss!!!" majd lehánytam bosszúból a bejáratot 😊
Azóta ki vagyok onnan tiltva....sosem tudom meg hol van a férfi wc 😊
War. War never changes.
Nevelõnket ekkor úgy hívták, hogy Béla Bácsi. Kb 10 emeletes ágy volt a szobában ahol aludtunk. B.Bá szintén ott aludt. Egyik alacsonyabb gyerek, este fel kel az ágyából és odamegy a szoba közepére és ennyit mond.
-Hess Hess Siccc menj má onnan....
B. Bá felébred.
-Mit csinálsz már V. hajnali 1-kor.
mire V.
- Béla bácsi valami nagy szõrös van az ágyamban...
Béla Bácsi:- Örülj neki..
V.:- De, de ez morog is...
B. bá:- Akkor kergesd el.
V.: -Jó..
Majd kiáll a szoba közepére és elkezd megint hesselni meg siccelni.
Béla bá.:- V.!!!! De csendben....
Másnap reggel kiderült számára, hogy cirmi a kolesz kismacskája volt a tettes😊)))))))
Akkorát röhögtünk reggel V.-n... ez 5 éve történt de mikor találkozunk még mindig szekáljuk vele😊)))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
-Maci (ez volt a sárc beceneve) állj fel.
Maci feláll (Srác 190 centi volt már akkor és elég jól megtermett is). Tanár odamegy elé. Fenyegetõen ránéz.
Aztán a maga 160 centijével és a vaságyastól 50 kilójával ennyit mond.
-Jól van ülj le.
Lehet rájött, hogy elég mókás látvány volt a harminc centis és 40 kilós különbség😊)))))) És voltak még poénjai... elég kész volt nem is bírta fél évnél tovább a kiképzést szegény😊))))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A tanár meg olyan pici, úgy 155 cm magas volt, tök lazán öltözködött.
Raj ült a tanári asztal tatején, úgy magyarázta az anyagot nekünk.
Egyszer csak benyit valami alsós csaj a terembe:
- Ja szevasztok, nincs tanár ? Nem baj.
Mi meg ültünk az osztállyal néma csendben,
utána síri csend, a tanár meg van rökönyödve teljesen, hogy gyereknek nézték.
Aztán mindenki röhög, mint atom. Hehe.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/