Cool pillanat!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
markas Ralph Lauren festekkel...csaj az a baj hogy draga es olyan kenyes hogy megmosott kezzel is ha hozzanyulsz ott marad a kezed nyoma.. szoval az tortent hogy festettem a korlatot es kicsit hozzaertem a RL es lefestett falra... nah a lenyeg hogy megijedtem.. fogtam a fejem... eeen marha bazze...gyorsan a polommal elkezdtem sikalni a festeknyomot.. ami le is jott nagyjabol csak a polom zold volt es tiszta zold lett a fal...nah ettol majdnem leboritottam a falat a korlat festekkel.. erre fogtam a nedves rongyot azzal kezdtem sikalni.. igy halvanyabb lett azon a reszen a festek.. megin tfogtam a fejem.. KURVA ELET😊)) nagyon lol volt a jelenet. .mint a filmekben.. mikor csinalsz csomo dolgot es mindig csak szarabb lesz😊 LOAL
a lenyeg hogy:
a felet se leradirozni se lemosni .. semmit nem lehet vele csinalni.. es ha rafestesz akkor meglatszik..szal csak a fal telibefestese marad!
Egy ismerõsöm mesélte, hogy a szembe szomszédjuk a lakótelepen nézte este a Fradi meccset.
A srác olyan belevaló gyerek, de az apja egy makacs öszvér ember, verézszurkoló egyéniség.
De a FRadi kikapott.
Ekkor a fickó olyan mérges lett, hogy menten felkapta a tévét,
majd megindult vele az erkély elé, még a konnektorból sem húzta ki a tévét.
A srác meg próbálta megnyugtatni az apját:
- Apa, ne dobd ki a tévét. Nyugodj meg!!
Az meg:
- NE SZÓLJ BELE, MAJD VESZÜNK MÁSIKAT !!!!
és zutty kidobda a tévét a másodikról.
( a srác, is megerõsítette a sztorit, hogy kirepült a tévé)
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
a fél sg miskolci 😊 ha nem az egész 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
lol.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Persze jó buli volt...tehát csak onnan tudom hogy mesélték...már pár topicban vot itt róla szó...
Tehát volt egy kis társaság...prezi, calver, bobbi, borcsa, meg én...összeülünk....ment a pia rendesen...én annak rendje módja szerint úgy be rúgtam hoyg azt is mesélték hoyg mennyit ittam.
Aztán a búza tér fele (buszpályaudvar) a centrumnál megyünk (a város központja szinte..) ahol van egy bazi nagy szökõkút....na hát én aba nagyon bele akartam hugyozni, de nem jött 😊
aztán megyünk tovább, prezi megpróbálta lefejelni az egyik kaszinó reklámtábláját (cirka 2.5-3 méter magas)...de nem sikerült, beleugrott a pocsojába. Én megpróbáltam utána, csak én a levegõbe átfordultam, pofáraestem és végigcsúsztam a betonon....
aztán az aluljáróba calver kitalálta hogy hugyozzunk bele a kukába...amit õ meg is tett, de nekem megint nem ment...viszont jött 2 marcona biztonsági õr...calvert felkenték a falra (oh, csak finoman 😊))) én meg összefutottam vele (õ is szaladt meg én is 😊) azt mondják ilyen szép piruettet még nem láttak 😊
aztán fogalmam sincs hogy kerültem haza ed tiszta vér volt az ágyam 😊
Többet nem iszok portóit 😊
najo....csak keveset 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
War. War never changes.
-the invisible-
-the invisible-
Ez egy teljesen szokásos buli.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Végülis király volt a buli, pénteken megismételjük 😊War. War never changes.

War. War never changes.
😄DD
ahhoz mi már itt régi motorosok vagyunk
csendesen flemelgetünk max
de azt is már öregesen 😄D
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
életben ettõl még lehetsz tök más valaki
Ciki,vicces,hihetetlen stb történetek amik velünk történtek meg!!!
(Témaindító: CSOCSO)
Ezért sztem ne itt veszekedjetek... van arra is külön topic
PEACE
War. War never changes.
és utána még odairtam, hogy van akire nem vonatkozik
mert általánosítani hülyeség
és természetesen egyáltalán nem akartalak megsérteni
Aki ezeket kitalálta, az nem volt normális. Ember embertõl különbözik és kész.
De te most kijelentetted, hogy a 20 évesek éretlenek. Gratulálok!
Szerintem az az éretlenség, hogy ha valaki ilyeneken rágódik.
Bazze úgy elkezdtem röhögni, hogy a könnyem folyt 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de hat ugye te vagy CSOCSO
ennel tobbet meg kar mondani
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a 20 evesek eretlenek
de mondjuk te ilyen voltal 1 evvel ezelott is
nem sertodtel meg? nem baj, sot inkabb orvendetes
1)az hogy neked nincs izlesed a kepekhez (milyen kulonos hogy a fotozz.hu-n 4.50 es vagyok! a z osszes kepem 4 ponton feluli es szintiszta 5 pontos kepem is van) no de mindegy.. szal pont leszarom hogy mi a velemenyed a kepeimrol..
2) opellal jaszkarizni..lol vagy ecsem...ha nem vagy kepes felfogni mi a poen a videoban.. lehettunk volna mi trabival vagy a kedvenc kocsiddal..leszarom.. nem ez a lenyeg hogy mivel voltunk.. mike.. te eddig se voltak 1szeru de ez nem volt pite
Ha te idõsebb vagy, azért még nem kell lehülyézni másokat, akik fiatalok, hisz épp ez az, ami a kisiskolások köreiben divat ("Nézzétek ott vannak a hülye kis elsõsök!").

akkor meg minek kellett elfutni? szepen kiveszed az orra elott 😊))
ne mondja senki nekem azt, hogy ra van szorulva arra, hogy ellopja mas uditojet