2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • KeKKSZike
    Én is akkor... (jövőhét pénteken)
  • Coine
    én valszeg jövő héten megyek.
  • KeKKSZike
    Szerintem is... Péntekre már be is vagyok írva... :(
  • G@b0r
    de tényleg most hogy mondod!De már teljesen megfeletkeztem róla mer az már 16 éve volt.
  • Coine
    miteszer = kozmetikus
  • KeKKSZike
    Nekem miteszereim vannak! Nem tudtok valamit rá? Valmilyen kenőcsöt, ami tuttira beválik?
  • mateos
    16
  • KeKKSZike
    "bár tegnap nőtt a fejemre egy undorító gennyes púp :("

A nyakadon, nem?
  • KeKKSZike
    Hány éves vagy?
  • mateos
    én se használok semmit , már csak 3 kicsike van ami piros de kicsik , kezdenek elmúlni
  • G@b0r
    én nem használok semmit és 2 év után végre elmúltak.
    bár tegnap nőtt a fejemre egy undorító gennyes púp :(
  • Coine
    jah és amiket ÉN használok, csak orvosi vényre persze :
    -Tenutan tabletta, antibiotikum
    -Skinoren krém
    -Zynerit oldat (erősebb változat)
  • Coine
    Én nem, de jól haladok az arcommal, már a hegek is halványodnak, még adok magamnak 2-3 hónapot és asszondom széparcú leszek "csakazértis" ;-]
  • KeKKSZike
    Nah? Próbálta már valaki az Acne Stop kenceficét?
    Én múltkór bementem a patikába és még nem volt!
  • Coine
    Nem tudom pontosan, hogy mit csinál, csak annyit, hogy +akadályozza a keletkezésüket, és csak vényre kapható bizony.
  • magus
    nekem is kéne a hátamra vmi. Nem tudtok vmit?
  • Coine
    nállam :
    gyógyszer = megelőzi a kialakulásukat
    kenőcsök = eltűntetik a mostaniakat
  • KeKKSZike
    Nem akarok ilyen gyógyszert, mert nekem nem adnak, mert nem olyan vészes a pofáám! Csak kenőcsöket írnak fel mindig...
  • Coine
    Ez, ilyen megelőző cucc, de bonyolult a dolog.
    Felírtak a roacuttant nekem, ami nem jött be és kidobta a szervezetem + immunrendszernek se tett jót...mentem is kórházba 5 napra, rendberaktak.
    És most adták HELYETTE a tenutant, ami egy megelőző antibiotikum, +gátolja a pattanások kialakulását, de nem hiszem, hogy berohansz a patikába és a kezedbe nyomnak pár csomagnyit, olvasd L az én előzményeimet.....
  • KeKKSZike
    De a pattanások ellen hjó? Vagy másra?
  • Coine
    Ez egy antibiotikum.
    pont
  • KeKKSZike
    Mert ez micsoda?
  • Coine
    Tenutan antibiotikum, de hosszú a sztori, önhibámból szedem, éljenek a jó magyar orvosok baze, azért kell szednem,.,.. :-(
    na mind1, szal nap 1 db.
  • KeKKSZike
    Komolyan szedsz? Mit?
  • Coine
    Nekem meg nincsenek a hátamon, és nem ismerem azt az R betűs kapszulát, mert én T betűset szedek :)
  • Coine
    Nem próbáltam és nem is hallottam rólla.
    Na és mit ír a jó propaganda ?
  • KeKKSZike
    Most nézegetem az FHM-t...
    És látok egy ACNE STOP krémet,amit reklámoznak! Pattanások ellen... A "reklám" nagyon igényes, szerintem a krém se lehet olyan rossz! Ismeri valaki? Próbálta esetleg?
  • KeKKSZike
    Kösz, de Hál' Istennek nem olyan vészes a helyzet!
    Talán kezdek kijönni belőle! Még nagyon régen,amikor több volt rajtam, akkor Lmentem a dokihoz, de semmit se csinált... Felírt nekem ilyen méregdrága xarokat,amik nem sokat segítettek! :( Mondtam neki,hogy köszönöm, de nem! Azóta olyan két havonta Ljárok kozmetikushoz! Meg minden nap mosom a pofám toniccal... :D
  • Coine
    Hát jah nekem pont fordítva van, de az emberek nagy részének is (már akinek).
    Bőrgógynál voltál, talán segít, bár hosszútávba gondolkozz.
  • KeKKSZike
    Miért van az,hogy nekem nyáron sokkal több pattanásom van? Pedig, olvasom, hogy nektek akkor sokkal kevesebb van vagy egyáltalán nincs is... Nekem meg valahogy ellentétesen műxik... :(
    Valahogy a faggyútermelés akkor sokkal intenzívebb! :)
  • Coine
    hát szvsz nem csak a sós víz ott a ludas, hanem a napfény is, ugyanis sütött a nap is, velem is ez vol, tavaly nyáron napi 10-15 percet napoztam önszántamon kívül és elmúlt mind, várom is, hogy újra jó idő legyen és megyek kifexek a gyógyító napra :)
  • G@b0r
    lehet hogy ha vegetát öntesz egy pohár vízbe és azzal mosod az arcod akkor az nem műxik nemtom :)
  • G@b0r
    hát igazából úgy volt hogy amikor nyáron az adriai tengeren voltunk 1 hetet akkor 2 nap után az összes elmúlt. 1 hét útán amikor elmentünk onnan már ***** sima volt az arcom 1 db szarság nem volt rajta. 1 hónappal később megint tele voltam. És ez így volt 2 nyáron
  • mateos
    nekem is eltüntek , csak akkor jönnek elő ha lázas beteg vagyok , de mindenkinél ez van
  • Coine
    Hát ez új, azzal mostál arcot ? mi volt a technikád ? :)
  • Coine
    Mert már elmúltak a komolyabb pattanások és csomók és azoknak a helyei vannak ott, """szép""" nagy vörös foltok, amiket kenek krémmel, idő kell nekik és elmúlnak.
  • KeKKSZike
    Sós víz?
    Nem marta szét az arcod?
  • KeKKSZike
    Mitől keletkeznek olyan hegek?
  • G@b0r
    nekem + kábé 2 éven át tele volt a pofám és semmi oxy meg ilyen faxság nem használt. Egyedül dolog ami bejött az a sós víz.
    De most már szinte mind Ltűnt.
  • Coine
    Nekem meg most nag vörös "hegek" vannak, amik idővel el fognak tűnni, de qrvára idegesítenek.
    Már nincsenek azok a tipikus nagy gennyes pattik csak hegek...idő...idő...