2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • JarŁ
    hmmmm.......elolvad
  • KeKKSZike
    Ha allergiás vagyok rá, akkor mi történik az arcommal? :)
  • Dzsini
    1 próbát megér, csak vigyázni kell, mert rengetegen allergiásak rá. ha te nem, akkor az egyik legjobb krém.
  • KeKKSZike
    Én nem vagyok alergiás rá, csak eddig nem használtam, de ezek után azt hiszem, hogy akkor kenni fogom magam vele...
  • Efreet
    :)) arra írtam, hogy a körömvirággal jó vigyázni, mert rendesen begyullad rá a börfelület ha nem bírja (ez mondjuk arcon elég vad látvány, de egy amúgy is gyulladt felületen mint a friss tetkó még rohadtul fáj is)
  • Coine
    :-D
    a tapasztalt punk
    ez nagyon aranyos volt :)
  • Efreet
    Körömvirágkrém nagyon jó, csak nagyon sokan allergiásak rá... akkor viszont nagyon rossz. egyébként tényleg hatásos hegzáró, tetoválás után szokás alkalmazni azoknál, akik bírják.
  • KeKKSZike
    Körömvirágkrém az nem jó? Mert ha jól tudom az is sebekre való kenőcs?!
  • Róka
    Dalacin oldat
  • JarŁ
    de lehet kapni gyógynövényekből kivonatot , bekell kenni az arcod , ás másnapra elég yól összehúzza a hegeket , én is azt használtam régen , és az a yó hogy vény nélkül kaphatók , olyan 500 ft
  • G@b0r
    nekem a neogranormon nagyon bevállt bekentem este, és reggelre falfehér volt a pofám
  • G@b0r
    pl: neogranormon, a pattanások után megmaradt hegekre meg jó a borotválkozás utáni arcszesz
  • KeKKSZike
    Hja, ÉrtM!
  • JarŁ
    :-) lehet hogy egykicsit unatkozok , de mingyá megyek berugni :-) utánna ugyse tok helyesen irni :-) szal kihasználom az időt
  • KeKKSZike
    Akkor hogy-hogy ennyire aktív vagy? Unatkozol? :)
  • JarŁ
    nemgyüjtöm :-)
    -gyüjtöttem én má eleget :-)
  • KeKKSZike
    De én most olyan kenőcsöt kérdeztem, ami hamarabb megnyugtatja a pofámat! :) A sebeket hamarabb eltűnteti! :)

Jarl: látom gyűjtöd a hozzászólásokat! :)
  • JarŁ
    én nem kenem és mésincs semmi
  • KeKKSZike
    De valami kenőccsel nem lehet besegíteni? :)
  • Coine
    az időt nem lehet meggyorsítani, ezt jegyezd meg, mert mindenhol érvényes...
  • KeKKSZike
    Nah, gyerekek... Szétnyomkodták a pofámat! :) Most meg csupa piros vagyok! Tudtam valamit amivel gyorsabban elmúlnak a piros "sebek"?
  • JarŁ
    nekem má elmultak hála istennek , igaz nem is volt sok , de má "tiszta vagyok" :-)
  • KeKKSZike
    Nekem csak ilyen kis sebecskék vannak rajta, amik elég nehezenm akarnak eltűnni!

Én holnap megyek 14:15-re a kozmetikushoz! :) Olyan két óra hosszáig leszek ott!
  • Coine
    jah, nem is lett rossz a végeredmény, de ezek a halvány hegek... :(
  • KeKKSZike
    Akkor biztosan szép lesz a pofád...
  • Coine
    holnap megyek kozmihoz...
  • KeKKSZike
    ÉrtM... :)
  • Coine
    hát kicsit biztosan ki fogg pattogzani a bőrőd tőlle, majd elvállik...
  • G@b0r
    lehet hogy a xőrtől jobbn elő jönnek a pattanások...
  • KeKKSZike
    Én borotválkozom...
    Mert most mi a köze ehhez? :)
  • G@b0r
    ha még1* olyan lesz a pofám mint mondjuk 1 éve akkor öngyi leszek
  • Coine
    Jó mondjuk Gábor tegyük hozzá, hogy te még nem borotválkozol, miközben én már 1,5 éve, szal az még be fog jönni neked :)
  • Coine
    én szenvedtem velük 3 hónapot, elmúltak.
    most meg már 7 hónapja szenvedek velük, de ha minden jól megy május végére, júni elejére rendbejön az arczom...
  • G@b0r
    neked nem is volt, de én 3 évig szenvettem mijattuk
  • mateos
    nekem sincs 1 darab se !!!!!!! :))))
  • Coine
    a kis mákos :), még adok magamnak 1,5-2 hónapot.....
  • G@b0r
    teljesen elmúltak már 1 darab sincs, nagyon yo érzés :))
  • Coine
    itt 2500+jatt asszem, rég voltam, ha minden jól megy holnap bejelentkezek.....
  • KeKKSZike
    Én 3800FT-ot fizetek, de nagyon nem vagyok megelégedve... Mert sokat otthagynak, és nem is egyszer előfordult, hogy begyulladtak a pattanások a kezelés után, amikor azok nem voltak gyulladtak! :(

De nem "merek" váltani, mert attól félek, hogy másik kozmetikus meg elbassza az arcom... Majd megtudakolom, hogy hova érdemes járni! :)
  • Aquli
    en kozmetikushoz jarok, meg reggel&este bekenem a fejem clean & clearrel. Egyebkent en alkalmankent 1500-at fizetek, de egy ismerosom valami maszekhoz jar, az egy alkalomra 10 rugo, de a havernak a fejen mar egyetlen pattanas sincsen ugy megcsinalta, meg gyogyszereket is adott meg minden!