2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
#208 hmmmm.......elolvad -
#207 Ha allergiás vagyok rá, akkor mi történik az arcommal? :) -
#206 1 próbát megér, csak vigyázni kell, mert rengetegen allergiásak rá. ha te nem, akkor az egyik legjobb krém. -
#205 Én nem vagyok alergiás rá, csak eddig nem használtam, de ezek után azt hiszem, hogy akkor kenni fogom magam vele... -
#204 :)) arra írtam, hogy a körömvirággal jó vigyázni, mert rendesen begyullad rá a börfelület ha nem bírja (ez mondjuk arcon elég vad látvány, de egy amúgy is gyulladt felületen mint a friss tetkó még rohadtul fáj is) -
#203 :-D
a tapasztalt punk
ez nagyon aranyos volt :) -
#202 Körömvirágkrém nagyon jó, csak nagyon sokan allergiásak rá... akkor viszont nagyon rossz. egyébként tényleg hatásos hegzáró, tetoválás után szokás alkalmazni azoknál, akik bírják. -
#201 Körömvirágkrém az nem jó? Mert ha jól tudom az is sebekre való kenőcs?! -
#200 Dalacin oldat -
#199 de lehet kapni gyógynövényekből kivonatot , bekell kenni az arcod , ás másnapra elég yól összehúzza a hegeket , én is azt használtam régen , és az a yó hogy vény nélkül kaphatók , olyan 500 ft -
#198 nekem a neogranormon nagyon bevállt bekentem este, és reggelre falfehér volt a pofám -
#197 pl: neogranormon, a pattanások után megmaradt hegekre meg jó a borotválkozás utáni arcszesz -
#196 Hja, ÉrtM! -
#195 :-) lehet hogy egykicsit unatkozok , de mingyá megyek berugni :-) utánna ugyse tok helyesen irni :-) szal kihasználom az időt -
#194 Akkor hogy-hogy ennyire aktív vagy? Unatkozol? :) -
#193 nemgyüjtöm :-)
-gyüjtöttem én má eleget :-) -
#192 De én most olyan kenőcsöt kérdeztem, ami hamarabb megnyugtatja a pofámat! :) A sebeket hamarabb eltűnteti! :)
Jarl: látom gyűjtöd a hozzászólásokat! :) -
#191 én nem kenem és mésincs semmi -
#190 De valami kenőccsel nem lehet besegíteni? :)
-
#189 az időt nem lehet meggyorsítani, ezt jegyezd meg, mert mindenhol érvényes... -
#188 Nah, gyerekek... Szétnyomkodták a pofámat! :) Most meg csupa piros vagyok! Tudtam valamit amivel gyorsabban elmúlnak a piros "sebek"? -
#187 nekem má elmultak hála istennek , igaz nem is volt sok , de má "tiszta vagyok" :-) -
#186 Nekem csak ilyen kis sebecskék vannak rajta, amik elég nehezenm akarnak eltűnni!
Én holnap megyek 14:15-re a kozmetikushoz! :) Olyan két óra hosszáig leszek ott! -
#185 jah, nem is lett rossz a végeredmény, de ezek a halvány hegek... :( -
#184 Akkor biztosan szép lesz a pofád... -
#183 holnap megyek kozmihoz... -
#182 ÉrtM... :) -
#181 hát kicsit biztosan ki fogg pattogzani a bőrőd tőlle, majd elvállik... -
#180 lehet hogy a xőrtől jobbn elő jönnek a pattanások... -
#179 Én borotválkozom...
Mert most mi a köze ehhez? :) -
#178 ha még1* olyan lesz a pofám mint mondjuk 1 éve akkor öngyi leszek -
#177 Jó mondjuk Gábor tegyük hozzá, hogy te még nem borotválkozol, miközben én már 1,5 éve, szal az még be fog jönni neked :) -
#176 én szenvedtem velük 3 hónapot, elmúltak.
most meg már 7 hónapja szenvedek velük, de ha minden jól megy május végére, júni elejére rendbejön az arczom...
-
#175 neked nem is volt, de én 3 évig szenvettem mijattuk -
#174 nekem sincs 1 darab se !!!!!!! :)))) -
#173 a kis mákos :), még adok magamnak 1,5-2 hónapot..... -
#172 teljesen elmúltak már 1 darab sincs, nagyon yo érzés :)) -
#171 itt 2500+jatt asszem, rég voltam, ha minden jól megy holnap bejelentkezek..... -
#170 Én 3800FT-ot fizetek, de nagyon nem vagyok megelégedve... Mert sokat otthagynak, és nem is egyszer előfordult, hogy begyulladtak a pattanások a kezelés után, amikor azok nem voltak gyulladtak! :(
De nem "merek" váltani, mert attól félek, hogy másik kozmetikus meg elbassza az arcom... Majd megtudakolom, hogy hova érdemes járni! :) -
#169 en kozmetikushoz jarok, meg reggel&este bekenem a fejem clean & clearrel. Egyebkent en alkalmankent 1500-at fizetek, de egy ismerosom valami maszekhoz jar, az egy alkalomra 10 rugo, de a havernak a fejen mar egyetlen pattanas sincsen ugy megcsinalta, meg gyogyszereket is adott meg minden!