2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
gabex #258 Szevasztok! Nekem is pattanásos a képem!A napfény jót tesz neki, de ha visszajövök a nyaralásból újra kijön!Kentem már mindenféle kenőcsöt,igaz max. 1hónapig,nem volt semmi változás.Használtam már aknemycin 2000-t,meg most tetracillyn wolff 250-et + Isotrex éjszakai gélt, ezek (utóbbiak) ugy ahogy jók voltak,mert a kezelés alatt ujjak nem jöttek ki.Most Roacutan nevű gyógyszert irtak fel. Tudtok erről valamit? Azt tudom hogy mindig vérvételre kell járni a kezelés alatt az esetleges mellékhatása miatt.Amugy már 4 éve pattanásos a képem nem vészes szerencsére,csak baszottul félek hogy ott marad a nyoma,mert apámnak is olyan az arca. Várom válaszotokat,üdv. -
#257 en a pattanasokra kozmetikustol kremeket szoktam kapni az jol elmulasztja -
#256 Ha súlyos akkor orvos, ad gyógyszert, ha nem durva, akkor szoli. -
#255 hátra mit javasoltok? -
OPM #251 komoly? egyik ismerősömnek, van és kölcsön tom kérni
a nagyra vagy a kis lámpára gondolsz?
és mennyi ideig csinálod, milyen közelről? -
#250 Egy pattanás miatt nem maradok otthon! -
#244 én tapasztalataim: nem kell minden kis szart kinyomkodni, csak az olyat, amiben van az a fehér izé, a miteszereket, meg az ilyen tompákat, amiből amúgy is érzed, hogy nem fog jönni semmi, hagyjad, mert másnapra csak gázosabb lesz, azokra inkább kenyj clorocidot, az pont ilyen nagy szarokra valók, és 2 használat után szinte eltűnik. én minden este használok oxit, az kell is, hogy leszedje az arcodról a koszt, meg, meg kb. hetente, vagy amikor találok nővérem fiókjában, akkor használok vmi szárító iszapos izét, az nyugtatja a bőrt, szal alig látszanak a pattanások egy jó darabig. ha nagyon vörös a pofád a pattanásoktól, akkor suli előtt használd egy fél óráig. ha már nagyon kiszáradt a bőröd, akkor sokkal könnybben pattanásosodik, akkor kent be kammillás testápolóval. de a leghatásosabb a napozás. amit gabor mondott witch, az is egész jó, bár én nem vettem észre sok változást. na, sok szerencsét... -
#243 nem mondom,h teljesen sima az arcom de nem is tiszta ragya pedig én mindig nyomkodtam a pattanásokat, volt h ököllel ütöttem őket :DDD -
#242 Szart se érnek a kencék:) A lényeg az hogy nem szabad hozzá nyulni ha már figyel a pattanás mert ha szétnyomkodod full ragyás leszel a pattanás korszak után:) Egy ilyen ragya nekem is maradt az állam alatt. Még jo hogy ott nem látszik:) -
#241 Okszi pl nálam nem műxött. Van egy pattanástalanító asszem "witch" a neve azzal kenegettem magam pár hétig és hirtelen elmúltak. Azóta alig van pattanásom, pedig 3 hét után abbahagytam a kenegetést.
Amúgy most esett le h nem fél éve hanem már másfél éve nincsenek pattanásaim :D -
#240 Már kb fél éve alig van pattanásom, k*rva jó :D
Másfél évig szenvedtem velük, gyakran az uccára nem mertem kimenni. de szar volt, grrr -
#239 topic up... :) -
#238 azért szerintem nem ilyen egyszerű a helyzet... :) -
#237 járjá szoláriumba és Ltűnnek! -
#236 :) bőrátültetés ??? nem !!!
hegek maradnak az arcodon...azt nemtom "átültetéssel" megoldani...bár kituggya...nem éri meg.
én nem csinállok semit és nincs most hál ég 1se...igyá kamillát+használj kenőcsöt+dugj :) -
gabex #235 Helló!Mi a legbeváltabb pattanástalanító?Hogyha ott maradna a nyoma az arcomon a késöbbiekben akkor ellehet azt tüntetni valahogy(börátültetés v. valami más)? -
#234 fórumozni nem ? :)) -
#233 Ovodás színvonal. -
#232 Jó vicc volt! -
#230 A szauna se? -
#229 Nekem nem segít semmit se! ;( -
#228 Menjetek napozni meg szolizni jól ;) -
#227 Nah, valaki vett már Acne Stopot? Lehet egyáltalán kapni? Már a TVbe se reklámozzák... ;( -
#226 Jhó neked... :) -
#225 Semmit, mert alig van.
Ha kigyűn egy, akkor hagyom és másnap, talán két nap múlva már semmi nyoma. -
#224 De jó Neked! :) -
#223 én FREE vagyok !!!!
Nincs rajtam 1 SE !!!!! :)))))))))
má vagy 1-2 hónapja nincs , ELMÚLTAK !!!!! .))) -
#222 Nekem sincs pattanásom (vagy csak nagyon kevés)!
Nekem miteszereim vannak! De az elég szépen... ;( -
#221 de szar lehet nektek. :) Már lassan fél éve nem volt 1 nagy pattanásom se. Csak néhány nagyon apró amit csak közelről lehet látni -
#220 Sajna nem...
Én tegnap voltam kozmetikusnál... Szétnyomkodták az arcom... :(
Most meg kicsit sebes az arcom... :)
De tele van a tököm ezzel a pattanásokkal, miteszerekkel! :) -
#218 de ugy jobb ize van -
#217 azt anélkül is iszunk :D
-
#216 hja, persze... -
#215 igyatok vodka martinit azt nem lessz gondotok pattanásokkal -
#214 Fel kell hozni ezt a TOPIC-ot... -
#213 Amúgy...
Az Arcszesz az tényleg használ a bőrnek? Például a pattanások, miteszerek eltűntetésébe? -
#212 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
milyen úton jutassuk a szervezetünkbe ? -
#211 Acne Stop? Valaki? -
#210 Az arcom? :) Hjóó vicc! :) -
wicki #209 Royal Vodka.Még borotválkozás után is kipróbálhatjátok