2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • gabex
    Szevasztok! Nekem is pattanásos a képem!A napfény jót tesz neki, de ha visszajövök a nyaralásból újra kijön!Kentem már mindenféle kenőcsöt,igaz max. 1hónapig,nem volt semmi változás.Használtam már aknemycin 2000-t,meg most tetracillyn wolff 250-et + Isotrex éjszakai gélt, ezek (utóbbiak) ugy ahogy jók voltak,mert a kezelés alatt ujjak nem jöttek ki.Most Roacutan nevű gyógyszert irtak fel. Tudtok erről valamit? Azt tudom hogy mindig vérvételre kell járni a kezelés alatt az esetleges mellékhatása miatt.Amugy már 4 éve pattanásos a képem nem vészes szerencsére,csak baszottul félek hogy ott marad a nyoma,mert apámnak is olyan az arca. Várom válaszotokat,üdv.
  • magus
    en a pattanasokra kozmetikustol kremeket szoktam kapni az jol elmulasztja
  • Coine, The A&O
    Ha súlyos akkor orvos, ad gyógyszert, ha nem durva, akkor szoli.
  • Gladiator
    hátra mit javasoltok?
  • OPM
    komoly? egyik ismerősömnek, van és kölcsön tom kérni
    a nagyra vagy a kis lámpára gondolsz?
    és mennyi ideig csinálod, milyen közelről?
  • Manta
    Egy pattanás miatt nem maradok otthon!
  • Gladiator
    én tapasztalataim: nem kell minden kis szart kinyomkodni, csak az olyat, amiben van az a fehér izé, a miteszereket, meg az ilyen tompákat, amiből amúgy is érzed, hogy nem fog jönni semmi, hagyjad, mert másnapra csak gázosabb lesz, azokra inkább kenyj clorocidot, az pont ilyen nagy szarokra valók, és 2 használat után szinte eltűnik. én minden este használok oxit, az kell is, hogy leszedje az arcodról a koszt, meg, meg kb. hetente, vagy amikor találok nővérem fiókjában, akkor használok vmi szárító iszapos izét, az nyugtatja a bőrt, szal alig látszanak a pattanások egy jó darabig. ha nagyon vörös a pofád a pattanásoktól, akkor suli előtt használd egy fél óráig. ha már nagyon kiszáradt a bőröd, akkor sokkal könnybben pattanásosodik, akkor kent be kammillás testápolóval. de a leghatásosabb a napozás. amit gabor mondott witch, az is egész jó, bár én nem vettem észre sok változást. na, sok szerencsét...
  • G@b0r
    nem mondom,h teljesen sima az arcom de nem is tiszta ragya pedig én mindig nyomkodtam a pattanásokat, volt h ököllel ütöttem őket :DDD
  • Davidus
    Szart se érnek a kencék:) A lényeg az hogy nem szabad hozzá nyulni ha már figyel a pattanás mert ha szétnyomkodod full ragyás leszel a pattanás korszak után:) Egy ilyen ragya nekem is maradt az állam alatt. Még jo hogy ott nem látszik:)
  • G@b0r
    Okszi pl nálam nem műxött. Van egy pattanástalanító asszem "witch" a neve azzal kenegettem magam pár hétig és hirtelen elmúltak. Azóta alig van pattanásom, pedig 3 hét után abbahagytam a kenegetést.
    Amúgy most esett le h nem fél éve hanem már másfél éve nincsenek pattanásaim :D
  • G@b0r
    Már kb fél éve alig van pattanásom, k*rva jó :D
    Másfél évig szenvedtem velük, gyakran az uccára nem mertem kimenni. de szar volt, grrr
  • KeKKSZike
    topic up... :)
  • KeKKSZike
    azért szerintem nem ilyen egyszerű a helyzet... :)
  • G@b0r
    járjá szoláriumba és Ltűnnek!
  • mateos
    :) bőrátültetés ??? nem !!!
    hegek maradnak az arcodon...azt nemtom "átültetéssel" megoldani...bár kituggya...nem éri meg.

én nem csinállok semit és nincs most hál ég 1se...igyá kamillát+használj kenőcsöt+dugj :)
  • gabex
    Helló!Mi a legbeváltabb pattanástalanító?Hogyha ott maradna a nyoma az arcomon a késöbbiekben akkor ellehet azt tüntetni valahogy(börátültetés v. valami más)?
  • mateos
    fórumozni nem ? :))
  • Lteebee
    Ovodás színvonal.
  • KeKKSZike
    Jó vicc volt!
  • Lteebee
    A szauna se?
  • KeKKSZike
    Nekem nem segít semmit se! ;(
  • Coine
    Menjetek napozni meg szolizni jól ;)
  • KeKKSZike
    Nah, valaki vett már Acne Stopot? Lehet egyáltalán kapni? Már a TVbe se reklámozzák... ;(
  • KeKKSZike
    Jhó neked... :)
  • Z
    Semmit, mert alig van.
    Ha kigyűn egy, akkor hagyom és másnap, talán két nap múlva már semmi nyoma.
  • KeKKSZike
    De jó Neked! :)
  • mateos
    én FREE vagyok !!!!
    Nincs rajtam 1 SE !!!!! :)))))))))
    má vagy 1-2 hónapja nincs , ELMÚLTAK !!!!! .)))
  • KeKKSZike
    Nekem sincs pattanásom (vagy csak nagyon kevés)!

Nekem miteszereim vannak! De az elég szépen... ;(
  • G@b0r
    de szar lehet nektek. :) Már lassan fél éve nem volt 1 nagy pattanásom se. Csak néhány nagyon apró amit csak közelről lehet látni
  • KeKKSZike
    Sajna nem...
    Én tegnap voltam kozmetikusnál... Szétnyomkodták az arcom... :(
    Most meg kicsit sebes az arcom... :)
    De tele van a tököm ezzel a pattanásokkal, miteszerekkel! :)
  • JarŁ
    de ugy jobb ize van
  • Coine
    azt anélkül is iszunk :D
  • KeKKSZike
    hja, persze...
  • JarŁ
    igyatok vodka martinit azt nem lessz gondotok pattanásokkal
  • KeKKSZike
    Fel kell hozni ezt a TOPIC-ot...
  • KeKKSZike
    Amúgy...
    Az Arcszesz az tényleg használ a bőrnek? Például a pattanások, miteszerek eltűntetésébe?
  • Coine
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    milyen úton jutassuk a szervezetünkbe ?
  • KeKKSZike
    Acne Stop? Valaki?
  • KeKKSZike
    Az arcom? :) Hjóó vicc! :)
  • wicki
    Royal Vodka.Még borotválkozás után is kipróbálhatjátok