2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
#303 10 pattanás? nekem éveken keresztül az egész arcom tele volt hatalmas pattanásokkal és miteszerekkel egyszerre. volt vagy 200 egyszerre.
A fogkrémes módszert kipróbáltam, de másnapra az arcom olyan vérvörös lett, hogy inkább nem mentem suliba. :) -
#302 szerintem is....ez esetben a szerencsésekhez tarozom. Pedig volt olyan hoyg vagy 10 pattanás volt az arcomon, mégis kb 3 nap alatt elltüntek nyom nélkül...vagy kioperáltam vagy eltüntek maguktól...
Egy barátnőm javasoltaq hoyg este bekeenem fogkrémmel és másnapra leszárad....na én maradok a kombunált fogónál mint hoyg faterom röhögjön rajtam esrénként .) -
#301 amúgy érdekes, hogy vannak olyanok, akiknek az arcukon örök életre hatalmas krátereket hagynak a pattanások, másoknak meg nem. -
#300 amőgy kurvára nem....kiopérálom egyik este, aztán ha másnap még látni a nyomát, akkor aznap estére el is tünik....ha egyszewr bajom lesz vele akkor fordulok orvoshoz .)) -
#299 akkor már biztos maszk nélkül jácchatnád Freddy-t is. :) -
#298 Hát, én nem vagyok a kimondott kóros pattanásos, de ami van azt orvosolom vagy eg ykombinált fogóval , vagy egyéb vágószerszámmal....eljen a brutalisás .))) -
#297 Én 13-17 éves korom között nagyon pattanásos voltam. Sokszor voltam bőrgyógyásznál, de egyik sem akart Roacuttant felírni , mert azt mondták belső szervi károsodást okozhat.
Hál istennek azóta elmúltak a pattanások és különösebb nyomot sem agytak az arcomon. -
#296 Ja a kozmetikusról meg annyit, hogy miteszerek ellen jó ötlet de ha tele az arcod jó nagy dagatt gyülésekkel akkor csak ront a helyzeten ezt az orvosom mondta! -
#295 Üdv. Na eléggé szakavatott vagyok a témában minden szart kipróbáltam amit külsöleg kell használni az oxi.tól a zinerit-ig mindent ha valakinek komolyan pattanásos az arca mint pl nekem az tudja, hogy ezek igazából semmit sem érnek mert a probléma a bőr alatt gyökeredzik. Kb féléve jártam magán bőrgyógyásznál aki írt gyógyszert meg járok kezelésre és így azért már türhető a pofám. Szóval nem érdemes külsöleg próbákozni persze csak annak akinek már több szer sem jött hamnem, irány a bőrgyógyász ja én WILPRAFEN-T szedek kb 1,5 hónap alatt látható a javulás!!!!! -
#294 A Roacuttannak köszönhetem, hogy sikerül könnyebbem megúsznom a katonaságot. 2 hónappal leszerelés előtt, felkértem magam a KK-ba mert van a testemen 1-2 pattanás. A bőrgyógyász a KK-n egyből berakott a bőrosztályra 1 hétre. Megkaptam a Roacuttant, majd 1 hónap múlva kontrollon löktem a rizsát, hogy nem látok a sötétben, meg szárad a szám (az utóbbi mondjuk tényleg igaz volt). A dokinő meg rendes volt, és felmentett 24 órás szolgálat alól 1 hónapra. :) Nincs több őrtorony, jeee, gondoltam, mehettem helyette konyhára gályázni :((
Amúgy 8 hét után kezd el hatni ez a gyógyszer. Nálam bevált, de nekem tényleg elég súlyos volt a baj, a hátamon és a felkaromon már több éve óta voltak pattanások, de ez a gyógyszer leszedte őket, hálistennek :)) -
neménvoltam #292 én most voltam kozmetikusnál és szétnyomta a pofámat. Nem elég hogy fájt, most vörös az egész. -
#291 Eddig abszolúte semmi? -
#290 türelmesen várom a roaccutan hatását... -
neménvoltam #289 topic up! -
gabex #287 Fasza! És neked frankón bevált ez a barackos téma? :)
Amúgy miért csak súlyos aknésoknak lehet szedni a roaccutan-t, ha beválik mindenkinek? Hormon vagy az A vitamin miatt?
-
#286 Holnap a lábgombásodás témakörrel foglalkozunk! -
#285 Nyisd ki a hűtőszekrényt és vegyél ki belőle mindent.Vágd,törd,turmixold össze,aztán meg kend a hajadra de NE az arcodra!Fényesebb lesz tőle és még a korpa is elmúlik!Aztán fogd a tisztító és fertőtlenítő szereket,szintén keverd és turmixold össze és kend a képedre és gyújtsd meg!!Miután a bőröd elérte a megfelelő hőfokot,amelyen a bacik megdöglenek locsolgasd magadat ecetes őszibaracklével!Várj vele 1 hétig(gyengébbek 5 nap,mazochisták 2 hét).Ha ezzel is végeztél nézz a tükörbe hányd képen magadat és gyönyörködj az eredményben.Legalább olyan szépfiú leszel mint a logóm!
-
#283 tényleg, vmiért eltömődnek a faggyúmirígyek, vagy a termelés változik meg, nem tudom pontosan. -
#282 Nem tudom, tapasztalat. -
#281 Pia,cigi?Miért is? -
#280 Persze, pia, cigi, csoki bedurrantja a rohadékokat! -
gabex #279 Nekem is azt írta fel az orvosom!Próbáltam már elég sok szart,de semmi.Igazából néha nagyon pattanásos az arcom néha meg épphogy.A zavaró hogy már vagy 5éve ilyen hogy egyszer feltünően látszik eccer meg szinte semmi!Ma veszem meg ezt a Roacutant, remélem bevállik!Amugy magamon azt vettem még észre hogyha elmegyek bulizni, és piálok meg szivom a cigit orrba-szájba, akkor másnapra több lesz.Majd beszámolok róla! Ha egy hónap mulva már nem írok, akkor ne szedjétek! :) Na csá! -
#277 és menyi ideig kell szedni? -
#275 disznópörkölő igen hamar eltünteti a koszt a pórusokból de a mellékhatásként megjelenő kiszáradással vigyázni kell :)) -
gonosz #274 2-3 honapig:
B vitaminok, sok (nem sertes) hus az aminosavak miatt, vas, cink, rez
egesz borfelulet minosegere jo hatassal van. elobb ilyesmit probaljatok mint vmi bivalyeros cuccot. -
#273 nem sportoltam, nem fájt semmi
kiszáradt iszonyat módon a szám és nyálkahártyám, vérzett az orrom, néha émelygés és stb. amolyan hangulatromboló mellékhatások.
szerencsére csak 4 hónapig szedtem -
#272 Részletesen? Izomfájdalom mennyire volt? Sportoltál közben valamit? -
#271 dalacin té rulz -
#270 Szedtem, zavaró és kellemetlen mellékhatások, jó végeredmény. -
#269 Jaja, Roaccutan már nem kispályás... -
#268 Ha terhes nő beszed egyet belőle, szinte biztos, hogy torzszülött gyereket hoz világra, éjszakai vakság, fájdalmak, stb. Szerencsére elég véknya vagyok, így "csak" fél évig kell szednem. -
#267 mást nem használtam
-
#266 Holnap elmegyek kivzsgáltatni magam, ha minden oké, akkor berendelem, de tényleg durva dolgokat ír a manual. -
#265 Immunis vagyok rá. -
#264 Dalacin-T rulez!
-
#263 Nem, de az asszem már dúva cuccos. -
#262 Roacutant szed valaki? Tapasztalatok? -
#261 Faggyútermelés és a hozzá tartozó mirigyekről van szó. -
#260 azért, mert az arcodon termelódnak vmi zsír szarságok, máshol meg nem, azért az arcon vannak a legtöbben. máshol (háton, mellen) meg befülled, vagy mi. -
gabex #259 Meg miért van az hogy csak a képemen van a testem meg nincs egy darab se? Nálam a tonikok nem igazán váltak be mert azok a belső hormonális dolgokat nem oldják meg, csak száritják a képem aztán ugyanugy jön a következő. Szoval a kérdés a Roacutan nevű gyógyszer!!!!