2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • [HUN]PAStheLoD
    mostanában VIA-GRÁt akarnak rámsózni , de nemkell :DDD és sose fog kelleni :D
  • Sir Quno Jedi
    A legmocskosabbul alkoholos arcvizet kell használni, alaposan, bármennyire szárít és csíp is, az mindent kiöl. UTÁNA még mindig rendbe lehet tartani a bőrt jó arckrémekkel, de a pattanásoknak és egyébb rondaságoknak ez a halál...
  • ALCATELGOD
    Legjobb a sok szappan!
  • Tuvok #340
    azazaz, "enlarge penis", vagymi :D
  • [HUN]PAStheLoD
    azt amit a spam-ekben reklámoznak ? :DDD
  • Tuvok #338
    kukinövelőnek :D
  • traXion
    loller :D Mire? :D
  • Loál János #336
    ÉC
  • ALCATELGOD
    Szappan+Tonic= egy hét csak miteszer van:-))) Jehhh!!!!
  • mukika
    Életkor: 14 alatt salz...
  • Chappy
    Nekem van ilyen stiftes kenőcsöm, vagy valami..
  • traXion
    vodka :D
  • Mike
    gin tonic
  • ALCATELGOD
    Én most keztem el egy intenzívkúrát tessék drukkolni!!!!
  • cSuwwi
    Éppenhogy a szappanon van a hangsúly. A mezei AMO szappan, vagy ami van (kivéve a Dove), szárítja igazán a bőrt. Azt felkened a képedre, majd vársz vele pár percet, és lemosod. Akkor fog használni. :) Persze a tonic sem rossz ötlet, csak ne igazi tonikkal próbálkozz :Ð
  • Laslow
    Nekem - már - nincsenek pattanásaim. Aszem valahol ott szűntek meg lenni, hogy elkezdtem napi legalább 3-4-szer arcot mosni (vízzel, aztán törölközővel letörölve, tök jó vérkeringést csinál sztm:)
    De lehet hogy csak kinőttem a pattanásos korszakból, nemtom :)

A javaslatom a küszködőknek: arcmosás (szappan nélkül, az durván szárít). Az arcmosás helyettesíthető hidratalizáló tonikkal való lemosással. Vagy pár év türelemmel. Persze klinikai esetekre más vonatkozik.
  • cSuwwi
    Félreérthető a topiccím. Pattanás (OK) :)
  • Falabu #326
    Megvan!! Mi pattanásosak nevesük ki azokat akik nem pattanásosak!!
  • Falabu #325
    Sza!
    Nézzétek a dolog jó oldalát hány ember van még rajtatok kívül(ezt a fórum is bizonyítja) aki ezzel a problémával szenved és nem te vagy az egyedüli! Ez engem azért "jó" érzéssel tölt el hogy nem csak egyedül vagyok ezzel a problémával! Ez bizalmat ad, hogy igenis lehet küzdeni ellene és persze nem annyira para mint amekkorának látszik!
  • DJ Skyline
    én tudod mit csináltam?!
    lementem az SZTK-ba a bőrgyógyászhoz,és felírt egy gyulladáscsökkentő folyadékot ilyen gennnyek ellen...nekem beválllt...full extra alkoholos cucc....azt is szoktam hallani hogy érdemes szappannal arcot mosni(nem mintha nem at csinálnám),és jól megtörölni egy kissé érdesebb törölközővel,mert az lekapja az elhalt hámsejteket!
  • Narancs
    Ki ne nyomdd!!!
    Volt egy korszak amikor kinyomtam őket, de annak mind megmaradt a nyoma! Jó hülyeség volt, mert csak pár volt, de mindegyik nyomot hagyott...
    Amúgy ha patikába lekolbászolsz, szerintem bármelyik jó amit adnak, a lényeg hogy ne legyél lusta és ha épp nem vészes a helyzetr akkor is használd!
  • nemcsakfeel
    sztem meg ne egyél semmit, és két hét után megoldódik minden problémád
    amúgy megha barna kutyaszart dörzsölsz rá napjában 2 szer úgy hogy utána 10 percig nem mész ki napfényre ( az UV nem használ neki ) akkor elkezdi leszárítani. Cserébe kapsz egy pár hernyót a pofádba!
  • peet69
    de mondjuk nem is volt olyan csúnya az arcom.
  • peet69
    Én most keztem L szedni =re nincs se jó se rossz tapasztalatom a gyógyszer iránt.
  • gabex
    Hali! Még szept.2.-án írtam a Roacutannal kapcsolatban. Frankó a gyógyszer, ha valaki már nagyon elvan keseredve akkor szedje. És ha beválik neki és megszépül az arca, az fizessen nekem egy korsó sört, mert jó tippet adtam. A viccet félretéve www.roche.hu/forum Amugy tényleg érdemes kipróbálni, tudom milyen szar mikor már teljesen el van keseredve az ember. Üdv
  • Lacc
    Szeretem mikor valaki bizonygatja hogy a cigi bizony direkt jót tesz

Egyébként én nem igazán szeretem kenni magam ilyen vackokkal amiktől elvileg nem leszel pattanásos, ha nő egy csak úgy parasztosan kinyomom oszt cső :D Bár az is igaz hogy nem vagyok az a fajta akinek az arca ki se látszik a sok pattanástól :)
  • cSuwwi
    Ne egyél csoki, kakaót, és szaloncukrot, akkor kevesebb lesz. Viszont a ciginek semmi köze sincs hozzá. Ellenkezőleg, nekem segített annó kordában tartani. Tapasztalat, én sem értettem, de ha cigiztem, akkor kevesebb pattanás volt a pofámon. (Most itt tudni kell, hogy én nem bagózom állandóan, csak alkalomszerűen, akkoris max 5-10 szál/nap)
  • Pempő
    Anyád nem tanított meg, hogy ne offolj!!!!
  • SoDI---
    király ez az új logód :)
    de a vízszintes vonal helyett nem lenne jobb a kard pengéje?
  • Csacsi
    Kozmetikus, és szolárium jót tud tenni, hidd el.
  • Xboxman
    Csokit nem szeretem,cigizni meg pont most kezdtem 2napja(de 1 nappal előtte már megjelent a cucc) szal valami más gubanc van
  • Xboxman
    loál állat:))
  • traXion
    1 hét és érzékelhetők a változások.
  • traXion
    Ne egyél csokit, ne cigizz.
  • Buddy
    kombinált fogó az ikeában? :)
  • Xboxman
    loál bazdmeg egy 2cs területre a pofámon 3 pattanás nött és nem lehet egyszerűen kinyomni bazzeg!Pont amikor nem kéne...
    Nincs valami tuti szer amit bőrgyógyász nélkül meg lehet venni a patikába?
  • Skynet85
    Hi na azért vannak tőled egy icipicit pattanásosabbak is akinek a fogós módszer is legalább egy napig tartana:) nemkell mondanom hogy kire gondoltam ugye?????
  • FtranX
    az garantáltan eltávolítja a pattanásokat.
  • Buddy
    azér kombinált fogóval elég barbár dolog nekiesni bárminek is :)

mondhattál volna pl. láncfűrészt is :)
  • Match
    nalátod, ezért választottam én is a kombinált fogót :)))) legalább nincsennek melékhatásai (továbbá nem veszélyezteti ön, és családja egészségét) :))