2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
#423 látom itt pattanásig feszült a helyzet! -
nagytomas #422 Szia.Már többen is másképp írták le a gyógyszer nevét.Csak azt kérem,hogy nézd meg pontosan a dobozon.Köszi
-
Vlala #421 szakáll rulz -
BlackWolf #420 :( -
#419 vaze, tök normális most a pofám, de volt egy kicsit azállamon. mondom kinyomom, de sehogy sejött, ésúgy szétbarmoltam most az államat, hogy azvmi kegyetlen, legalább egy hétig ott lesz. ráadásul megyünk sulival bécsbe, és évfolyam legjobb nője mellett ülök. -
OPM #418 -
BlackWolf #417 jah en se talaltam ra -
OPM #416 esteleg nem tudnál beszúrni valamit onnan?
vagy egy pontos linket adni? -
#415 Nézd meg a Danubius fórumon -
BlackWolf #414 ma olvastam a kelet magyarorszagba egy cikket miszerint van valami vitaminos kezeles ami teljesen atallitja a bor alagat vagy mi.. nemertettem pontosan de nincs karos hatassal a szervezetre mint a roacuttant neha es nem antibotikum .de rendbe hozza egesz szepen az arcot hallott mar valaki errol? -
#413 Király !! A Roacuttant szedem. -
#412 Elfogyott itthon a nivea after shave, és gondoltam, hogy azért mégis be kéne kenni vmivel az arcom borotválkozás után. megtaláltam apám Denim(e) arcvizét, vagy milyét. Aztán apám 1 hónapig nem vett nivea after shavet, és mindig a denimmel kentem be. aztán azt vettem észre, hogy az államon, meg a nyakamon sokkal kevesebb van. de ez nem biztos, lehet más miatt van, szal csak ezért nehogy vegyetek ilyen drága arcvizet, aztán meg engem baszogassatok. de ha van otthon egy próbát megér szentem. -
#411 Nekem a Roauttan után maradtak foltok. De még mindig jobb mint ami volt.
Bőrdokit kérdezd meg... -
#410 Hi!
A pattanás után maradnak piros foltok a roacuttan arra is jó? -
#409 en mogyorokremet akarok enni de nem lehet mert akkor nagyon kipattogzom -
#408 Szeleszte! Az nagyon sokat számít, hogy mit eszel, meg az is hogy mennyit piszkálod a pattikat. De a cigizés is rosszat tesz - főleg fiatal korban. Szinte tilos a csipsz a kóla, a mogyoró és egyéb olajos magvak. Nekem volt egy pasim aki még 28 évesen is nagyon pattis volt - a háta - és én gyógyitittam ki! erre büszke vagyok -
Szeleszte #407 Nekem annyi a bajom hogy eléggé zavar az arcom, sokan azt mondják azért ilyen csúnya mert rossz a mandulám és az okozza, mások meg azt mondják hogy nem mindegy hogy mit eszek
szerintetek??
-
#406 az a mitteszerre is jo? -
#405 Köszi a tippet FH SaSa! -
#404 menj el másik bőrdokihoz! egy misét megér, de a gyógyszert CSAK TÉLEN SZABAD SZEDNI, nem szabad napfényben vagyis tavasszal/nyáron!! -
#403 hasznalj DalacinT-t nekem bejött habar nem volt olyan tul sok -
#402 Tegnap a dokinál voltam a pattanás ügyben és nem írta fel a roacuttant.
Ő nem látott éleg pattanást ahoz ,hogy felírja.
A poén az ,hogy UV fény mellett elég sokat látok magamon.
7 éve tart nálam ,de a doki szerint erre a roacuttan nem jó.
Most mit tegyek eléggé ronda az arcom?
-
OPM #401 keressétek a DM ekben Balea pattanástapaszokat, szerintem nagyon jók
kisebb pattanásokat volt hogy 1 éjszaka alatt szinte teljesen eltűntetett, csak ezek ellen a nagyok ellen a nyakamon nem használ :( -
#400 nekem is elég hegges marad az arcom, mivel a pattanásokat mindig kinyomtam -ami sárga volt- csak lehet, nem szakszerűen :) de mind1, mostmár csak halvány piros foltok vannak, jó ez így nekem. könnyebben merek így csajozni
PAYNE: van egy nagyon jó gyulladásgátló, de sajnos azt csak receptre adják ki! kiejtve "zineric" a neve. volt, hogy egyik nap nőtt 1 nagy pattanás, másnapra totálisan visszament! ez a "zineric" nagyon jó az ilyenekre... igaz érdemes csak este bekenni magad vele, mert ha pl. reggel bekened és bnőd arcon puszikál akkor elmegy hányni, ugyanis rohadt szar íze van :) -
goldenfly #399 idővel el fog múlni az tuti! de a nyomkodás sokszor nem segít a dolgon, inkább kend be vmi piszokerős alkoholtartalmú szárítókrémmel és imádkozz! -
#398 na hali!
nekem most nőtt egy szemét, undorító pattanás az orrom hegyére. de piszoknagy. ott van már 2hete egyfolytában. anyu aszondta várjak még a kinyommással míg megérik de ez a szemét összesen 15 napja virít a pofámon. hát én nyomkodtam a köcsögöt de nem használt neki. nég ki is szúrtam de még mindig, ott van és nem akar elmennni!!!!!!
mondja már meg valami okos ember hogy mi a francot csináljak vele. köszönöm. -
Cnut #397 Ez van. 1 hét alatt elmúlnak nyom nélkül szerencsére. Nem mondom hogy nem zavar de megszoktam. -
OPM #396 te se tudsz velük mit kezdeni?
már vettem mindenféle pattanástapaszokat, de ezeknél nem segítenek :( -
Cnut #395 Dettó ugyanez csak nekem az államra költöztek. -
OPM #394 nyáron örültem hogy végre eltűnnek a pattanások mert előtte sok volt az arcomon de egész nyáron 1 sem erre az utóbbi hetekben/hónapban elkezdtek kialakulni a nyakamon :(( és elég nagyok, több hétig megmarad egy. Aszittem nem mosaxom eleget a nyakamnál de már rájöttem nem ez a gond, de akkor mi? :( -
#393 Oooopss!
Remélem nekem nem lesz,de van mély hámlasztás a heggekre és - ha jól tudom a lyukakra is.
Mennyibe kerül? Mert nekem a doki okt.15-én írja majd fel. -
#392 nekem meg lyukak maradtak vissza a mitteszerek utan -
#391 Sziasztok!
Nekem is pattanásos az arcom ,de piros foltok maradtak a
helyén. A roacuttan erre is jÓ? -
goldenfly #390 Én úgy 5 hete kezdtem el szedni ezt a gyógyszert, és ami tényleg brutál benne, az a retinoid nevű hatóanyag. Az első három hétben picit jobb lett a bőröm, igaz az ajkaim totál szétmentek, még smárolni se lehetett velük :) (Most már napi 3 niveázás meg egy kis labello után egész jó szokott lenni...)
Most napi két kapszulát nyelek be, szárad mindenem de egyáltlaán nem olyan rossz. Igaz túl nagy változás nem történt, de legalább nem lett rosszabb :)))
Ami meg az alkoholt illeti: télleg nem ajánlott, de két hete kellemesen berúgtam a gyógyszer ellenére is, habár utána inni kellett rendesen, de NINCS ALKOHOLTILALOM és nőzni is szabad!!! szal sztem nyugodtan vágjatok bele, túl lehet élni simán -
#389 Így utólag rágondolok, mennyit szenvedtem, mennyi pénzt kiadtunk érte _(havi 20-25)...
de ugy érzem megérte -
Balu san #388 Ez részemről egy jóindulatú info volt...
Ha már semmi nem használ... - a kényszer nyagy úr!
Amennyiben valaki önhibájából "fosik" tőle, szenvedjen a többi kajli anyaggal. Egyébként nem mustárgázról van szó...
Engem rendbe hozott. Innentől kezdve akárki akármit mond... -
#387 naja, nekem a doki azt mondta mikor mentem novemberben, h jó, h nem nyáron jöttem, a napsütés miatt. szóval érdemes október-november környékén elmenni, és ha minden jól megy fél év alatt vége a kúrának.
emlékszem milyen szar volt, órákról kéretőztem ki "pisikélni", közben vittem az arc és szájkrémet a zsebemben, h bekenjem magam. naggyon tré volt.
de megérte, úgy gondolom. igaz még vannak pattanások, de csak foltokban. néha-néha előjön 1-1 kisebb ragyi, de az Zyneric gyulladáscsökkentővel kinyírom este, reggelre nyoma sem marad :) -
#386 Télleg jó gyógyszer lehet! Ha odafigyelsz, nem lesznek pattanásaid és talán túléled a kúrát! Nagyon jó!!!! -
Balu san #385 Igen - elég durva szer. Én meglehetősen makacs ember vagyok - magyarul, egy Algopyrin után lazán legurítok egy-két sört, de ennél a gyógyszernél nem hágtam át a "szabályokat". Qrva sok folyadékot kell inni és akkor nem lesz gond + kerülje a testmozgást - kvázi az izzadást. De megéri, csak oda kell figyelni az instrukciókra! -
#384 Igen erről a gyógyszerről beszéltem korábban, csak a nevére nem emlékeztem.
Nagyon vigyázni kell vele, sok a mellékhatása, volt aki kórházba került kóros kiszáradás miatt.