2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • Skynet85
    igen! Ezt is csak doki írhatja fel.
  • zotja
    nekem olyan bogyó.kenőcs kéne amit ha bemegyek a gyogyszertárba megtudom venni egyből! van ilywen??? help
  • mcdrusza
    amiket te szedtél, azt is csak kizárólag bőrgyógyász írhat fel?
  • Skynet85
    Nah végre valaki aki nem rózsaszin ködbe burkolozva beszél a roaról, egyébként meg mindenki döntse el, májat szeretne, vagy szép lenni, ha a szépséghez úgy érzi neki mindenképp a a roara van szüksége akkor, nagy tulázssal a májáról picit már is lemond nagyon sulyos májkárosodást tud okozni főleg, ha vki még bulizgat is mellette nem hiszem, hogy bárki is rekordot akar dönteni máj nagyobbodás terén ill a vérképed is megborúl tőle. de persze van aki a külsőleges mellék hatásokkal megussza az egészet.Ha mdien áron pirula akkor renget még nagyon hasznos gyogyi van pl wilprafent szedtem és nekem már a a pattanáson is pattanás volt és szépen rendbe tette igaz hegek vannak de nah, így jártam aztán fentartás ként teutant szedtem az is használt.
  • mcdrusza
    mellékhatás?
    arról tudok h asszem hámlik az arcod.
  • ecneb
    thx megnézem
  • Wescone
    A Raccutant csak úgy nem adják oda senkinek. Sőt a bőrgyógyász megpróbál majd lebeszélni róla és valami alternativ kezelésmódot fog javasolni. Csak akkor fogja előirni a roa kezelést ha próbálkoztál már másféle kezelésmóddal és az/azok nem segítettek, vagy tényleg nagyon csúnyának látja az arcod. A roa a legbrutálisabb gyógyszer azok közül melyeket valaha is szedtem, pattanások ellen a végső megoldás. Ha valaki azt hiszi, hogy naponta beszed néhány kapszulát és meg van oldva a próbléma az nagyon téved. A pattanások néhány hét alatt tényleg eltünnek, viszont a kezelés kellemetlenségekkel jár majd, nem is akármilyenekkel. Mielött felirja az orvos a roa-t teljes vérképet kér majd és az alapján itéli meg, hogy szedheted-e vagy nem.
  • mcdrusza
    először is, nekem azt mondta kozmetikus, hogy ez már allergia.
    szerdán kell felhívnom a kozmetikust, és addigra keres nekem egy jó bőrgyógyászt.
    hogy fog ez zajlani bőrgyógyásznál?:P
    megnézi csak így az arcom, és felír egy gyógyszert?
    egyébként most azt mondta a kozmetikus, h használjam azt a krémet, amit csak patikában lehet kapni, a neve neogranormon.
    ezzel állítólag a baba popsiát kenik, hogy ne dörzsölődjön ki :)
    és arcra is azért kell hogy ne sebesedjen (dörzsölődjön) ki.
    azt mondta hozzá se nyúl most az arcomhoz, mert annyira csúnya már.
    Csak az állam, szám körül jön ki, most lesz kivizsgálás h allergia-e, és lehet hogy valamelyik foram miatt van ez, bár jók a fogaim de minden lehetséges..
  • zotja
    A Roaccutant-ot ugy adják oda nked ha előtte vért vettek tőled ?
  • Wescone
    Amit az alkohol-roa viszonyrol írtam az Bencének szólt.
  • zotja
    nem iszok alkoholt! sportolok....
  • Wescone
    Amúgy a Roa a májat terheli. Az alkohol úgyszintén és a máj terheltsége meglátszik a bőrön. Inkább mellözd az alkoholt a kezelés ideje alatt.
  • Wescone
    Tapasztalataim szerint a fáradtság, izgatottság nagyon befolyásolja a pattanások aktivitását. Nem tiltott az alkohol roaccutan szedése esetén de ajánlatos mértékkel alkoholt fogyasztani. Hagyd ki az alkoholt egy buli alkalmával és figyeld meg utána ugyanolyan rossz állapotba kerül-e az arcod. Szerintem inkább a fáradság az oka. A füst tapasztalataim szerint nincs hatással az arcra.
  • Wescone
    Zotja keress fel egy bőrgyógyászt. Ha megnyomtad és nem tisztult ki ne nyomkodd tovább, mert a sérült felület egyre nagyobb lesz és jobbik esetben foltos marad az arcod, rosszabb esetben még ragyás is.
  • zotja
    nekem olyan az arcom h nagy puklik vannak rajta amik lilás vöröses szinüek! és ha nyomd nagyon fáj és csak vér jön belőle :( :( és nem mulik el semmitől! ottvan az arcomon már vagy 4 hónapja elég nagy "folt" és lilás vöröses! kibaszott szar! csak mostanában jött ki! soha nem volt még ilyen! de ez nem mulik el :( help me
  • ecneb
    ha szeded lehet rá inni... kulcsfontosságú kérdés... viccen kívül... am má gonodlkoztam azon hogy ugye hétközben szép tiszta az arcom.. aztán elmegyek hétvégén valahova.. általában ott füst van meg iszunk is és utánna elég ragyi vagyok :S
  • Wescone
    Hello mindenki! Nyolc (!) hónapja szedek Roaccutant. Most sajnos nincs időm irkálni de ha van kérdésetek evel és egyébként pattanásokkal, mitesszerekkel kapcsolatosan csak rajta. Ha valaki tud mesélni róla az én vagyok.
  • mcdrusza
    nah, voltam kozmetikusnál és azt mondta most nemnyúl hozzá, és felírta nekem azt a krémet (nevét fejből nemtudom) amit használjak addig, amíg jövő héten el nem küld egy bőrgyógyászhoz.
    de utána megnyomkod viszont. ez a legroszabb. :P
  • mcdrusza
    de nekem nemúgy van h csak az államon.
    állam körül, azaz arcomon is vannak, de az államnál a legcsúnyább.
    szerdán, azaz holnap megyek du. kozmetikushoz, meglátjuk mi sül ki belőle
  • axeeel
    szoli powa szomszéd ^^
  • zoltan93
    ja és nem tud valaki valami modszert a miteszerek eltüntetésére?
  • zoltan93
    a tesom az elment börgyógyászhoz felirt valami bogyot amitnapi 2x kellet bevennie és fél évig kellet szednie. be is vált csak van az a mellékhatása hogy nagyon kiszáritotta a bört és elkezdett hámlani.

én nekem nem olyan durva a helyzet nyáron szinte nem is volt a naptol de máskor sem sok. ha már olyan hogy naon durva akko kinyomom és bekenem egy Neogrammormon nevü krémmel és az 1 nagyon jó börnyugtató. de volt hogy kipróbáltam a vállamra ammi nem volt sebes csak puklik voltak rajta és esténként kenegettem vele és az is elmult pár nap alatt.

Szal naon tom ajánlani Neogrammormon-t és a sok arcmosást.
  • Tom Tom
    hát nekem elgem lett ezekből a kozmetukumokból és már csak gyógyszertáros cumót használok meg egykét avonos maszkot.javult rengeteget...
    Tonik helyett patikai szalicilsavas alkholt használok és zyneritet a leszáradásukra.így kibírható de azért szeretném ha már vége lenne ennek az egész dolognak és ne kelljen estereggeldélben szórakoznom az arcommal.
  • Suxen
    Nem csak árban, minőségben is a többihez hasonló. Vagy segít, vagy nem. Egy hónap alatt kb fél csomaggal használtam el a gélből és a tonikból is, de nálam ennek sem volt eredménye, úgyhogy hagytam. De attól is függ, hogy milyen a bőröd és mennyi pattanásod van.
  • benkoszabi
    szóval garnier pure-ről valakinek véleménye?
  • ecneb
    inkább írd le ide sztem az egyszerűbb.. szoliba énismennék szivesen csak kábé másnap mindeki kiröhögne :D
  • axeeel
    hmm... sziasztok izé én msot voltam szoliban totál lejött az a pár patim is ami volt... tök faxxa :D amugy van valami gomba lötty amit anyum szokott csinálni ilyen kristály gomba.... nah szoval ezt megcsinálja van ehez recept is de tök kajakra komolyan bekentem este vele a fejem és regelre leszáradtak .... amik meg nem száradtak le hanem dudorok voltak azok meg vissza mentek megéri kiprobálni... jah meg simán a hintöpor is használ.. megéri kiprobálni aki akar vegyen fel msn-re meg adom a receptjét szivesen :)(: [email protected]
  • benkoszabi
    garnier pure termékcsaládról mi a véleményetek? árban a többihez hasonlo...a tonik és a gél-re lennék kivi. ha vkinek van tapasztalata irjon!
  • STurmGewehr
    azért vannak a pattanások mer kötelező lenniük:D
  • Magnumrolcsi
    Kicsit visszább olvastam, hogy azért is lehetnek pattanások mert a szervezet nem tudja magát méregteleníteni teljesen. Méregtelenítő teával(pontos nevét nem tudom)meg lehet oldani?
  • Tom Tom
    biztos van magyarorszáégon is én majd fogok még venni mert most csakegy fél adaggal van és ott nem kellett hozzá vény szal jódolog ez.majd ajánlom haveroknak is mert nekem ez tényleg nagyon bejött:DD
  • Tom Tom
    fuhú most voltam erdélyben és ott bementünk patikába és ott a magyar patikus ajánlott valamit ami fél nap alatt a borzalmas pofámból csinált egy tűrhetőt majd mostanra már alig látszik valami.
    A szer elég drága sztem 2500 ft-nyi lei volt és a neve zyneryt és nekem faszán bejött.Bár erősen szárít de azt megoldom krémmel.
    Külsőleges így a májat se szedi szét asszem.
  • STurmGewehr
    nekem is csak a hátamon meg az arcomon vannak pattanások de kitérdekel:D
  • Mr_no_NaMe
    Én is szenvedek ezektől a szaroktól. Régen televolt a hátam meg az arcom, olyannyira hogy már undorodtam belenézni a tükörbe. Elkezdtem roázni és fél év múlva már csak piros volt meg hegek. Elmentünk nyaralni horváthba, napozás, sósvíz stb és 1 hét alatt olyan szépen rendbejött a hátam és az arcom mintha soha nem lett volna ilyen problémám. De most megin jönnek vissza rám ezek a szarok...napi 4szer mosok arcot. Bár ahogy észrevettem borotválkozás után nagyon megemelkedik a számuk. Pedig arcmosás, hidegvíz, arcszesz minden van és mégis...kevés olyan dolog van amit ennél a jelenségnél jobban utálnék..sőt szerintem nincs is más.
    Most azt fogom hogy: kozmetikus, szoli, csokievés felfüggesztés, borotválkozás megoldása valahogy.
    Remélem ennyi elég lesz ahhoz, hogy visszajöjjön a horváthországi arcom :S
  • BlackWolf
    Az a Roaccutan de azt csak orvosi receptre lehet venni .. + a mellekhatasok utana kell olvasni , meg ha csak az alladon van arra nemnagyon irjak ki a roa-t , na mondjuk ki lehet iratni csak ugy dragabb mert nemkapod meg ra azt a tamogatast mint akinek szukseges , aknes az arca vagy nagyon csunya .
  • mcdrusza
    nekem szinte csak az államon van, de ott nem kevés.
    fáj is rendesen.
    mi a gyógyszer neve amit bőrgyógyász szokott ajánlani?
    patikába lehet-e venni?
  • benkoszabi
    fogkrémmel én is próbálkoztam.....azt mondták leszáritja, hát fogtam és mindig bekentem lefekvéskor, reggel meg zöld fejjel és ragacsos párnával ébredtem, mondanom sem kellett, nem használt semmit...amugy a legtöbb embernél ez nem a tinédzserkor miatt vann...nálam pl.....nem az van, hogy állandóan pattanásos....ma reggelre pl. a nyakamon lett jópár, azelött egy darab nem volt rajtma, szal ezt biztos más befolyásolja...
  • HBK
    az yo
  • zmeor
    ha adhatok egy jó tanácsot!
    nekem bevállt a hátamra, meg az arcomra is..

tesco fogkrém

nem poénból írtam. télleg működik... legalább is nálam..egy próbát megér
    2 nap és szép
  • mcdrusza
    :D
    igazából valami ismerősünk a kozmetikus, lehet pénzt sem kér.
    gyógyszert hát.. lehet inkább válasszam bőrgyógyászt kozmetikus helyett?
    nemismerem milyen gyógyszerek vannak, mellékhatás legyen akármi csak tűnjenek el ezek az idegesítő fájó pattanások.