22
Rogue Leader [Rogue Squadron II.]
-
#22 csá bro!!! ez a gamez csak nintendo GC re lesz.pc re nem...amugy kb gef 2 egy 800 as procival..és akkor sem igy nézne ki és akkor sem futna vagy 30 fps el:)))))) egy gef 3 an p4 1.4 essel már futna ugyanigy.... de amugy a pc-s rpg meg neked nem fog tecceni...mármint az sem x wing alliance stilusu gamez lesz... -
#20 hm most olvasom a csillagrombolo vagy melyik hajó 130.000 ezer poligonbol áll...hm nem semmi..akor mennyi is lesz egy s alatt a képernyőn??? ha a többi hajó is ott lesz akor kb 13 milliora saccolok... -
#19 Ezen nem vitázok. Annyi hülyeséget írtál, hogy inkább nem is szólok hozzá, nem akarok egy a PC-s játékoknak leáldozott stílusú vitát indítani. -
hackett1977 #18 ©CSOCSO!
Teljesen igazd van. Mondjuk külön ezért a játékért nem fogogok GameCube-ot venni. (Ugynis nem tehetem meg), de ha megtehetném sem vennék. Ezért reménykedem abban, hogy előbb utóbb megjelenik PC-re, vagy PS2-re (is).
©Lacc!
Azt hogy szart sem fog érni nem momdanám.
1. Mit csinál a Galaxies-val az akinek nincs net elérhetősége vagy pénze?
2. Hol lehet a Galaxies-ben halálcsillagot rombolni vagy azon harcolni?
3. Mikor is jön ki a Galaxies?
Mert Rogue Leader már karácsonyra biztosan ott lesz a boltok polcain. Szerintem nem kéne leszólni sak azért, mert arcade játék. Én ezt szeretem és nem kizárólag csak azért, mert ez volna a szintem. Ez a game a( képek és a E3 domo-ja alapján) 1000%-ban visszaadja azt a feelinget, amit a Star Wars alatt éltem át.
Egyelőre felesleges magyaráznod az online játékok csúcs atmoszféráját, amíg használható képi info-t alig láttunk a Galaxies-ből. Ki vagy mi garantálja azt, hogy tényleg akkora stuff lesz ez (mármint az SWG) mint amilyennek beharangozták? Csak elmékezetetőül felhívnám a figyelmed azokra a játékokra amit a Lucasarts kúrt el: Rebellion, Force Commender. Ezektől is olyan qrva sokat vártunk, aztán jött a pofáraesés. Egy biztos: a Rogue Leader-t már "kipróbál6tuk" gameplay közben is, ezt pedig...
Szóval én azt mondom nem kell annyira túlpörögni, és leszólni csak azért mert a PC-től eltérő platformon debütál. Szerintem nézd meg újra a lenti képsorokat!
Ennyi. -
#17 heheh rohadt szép ez a gamez ezt szajkozom már mióta!! az E3 on nem hitték el hogy ez a nem prerendelt képek!!sőt élöben is látták a dolgot!!és azt momdták hogy majdnem szebb mint az igazi film!!!!!!! ha nem hiszitek lapozzátok fel a playtimet!!!na csákány!!GC rulez!!!!!! -
#16 Jó munkához idő kell ;). -
#15 pffffff, tökönbököm magam 2003-ig ÷\
A space expansion, which will introduce starfighters and other craft to the game, will be released some time in 2003.
-
#11 Megsúgom neked, hogy a Star Wars: Galaxies-hoz képest szart sem fog érni ez a lövöldözős konzolos marhaság, akármilyen csúcs grafikája van. És hogy miért? Mert akárhogy izzadsz is, nem lesz sohasem olyan feelingje, hogy minden áldott pilóta, aki ezekben a járgányokban ül, minden egyes lakos a városokban, a bolygókon, ahová akármikor leszállhatsz, üzletelhesz, haverkodhatsz, harcolhatsz, ÉLŐ játékos! Nem tudom játszottál-e már online RPG-vel (vagy tudom is én, akármilyen játékkal multiba neten), de úgy látszik, hogy nem. És amíg nem próbálod ki (vagy kipróbálod, de már eleve úgy ülsz hozzá, hogy ez csak szar lehet, és öt percig játszol) addig nem is tudod megérteni. -
hackett1977 #10 Jah lehet! Mindenesetre a fenti két képet, mit gamplay jelenetet harangozták be a másik topic'ban(is). Remélem hogy neked lesz igazad, mer' ez két pics a #8-ban nagyon diétás.
De majd úgyis meglátjuk... -
#9 Most ezekkel a graficsokkal mit akarsz? Nem játékból kivett részletek azt a hülye is látja, hanem kézzel, géppel rajzolt, festett képek. Érdekes is lenne, ha kondenzcsíkokat húznanának az űrben a járgányok, mindezt játék közben ;) -
hackett1977 #8
Most őszintén: ho vannak ezek az űrjelenetek az GameCube-os verzióhoz képest? Nézd csak meg mennyire igénytelen a csilaggromboló és az X-Wing kidolgozása.
Szörnyű...
-
hackett1977 #7 Hi Skorpio7!
Meggyőzőnek tűnik ez a Star Wars Galaxies, csak az igazság az, hogy én személy szerint nem rajongok a RPG vagy RPG szerű játékokért, és ezzell hidd el sokan vannak még így. Sajna a Rogue Leader egyelőre csak GameCube-on jelenik meg, de szvsz ez még nem jelnti azt hogy soha nem lát napvilágot PC-n.
Nézd csak meg azeket a képeket! Szerintem veri a Star Wars Galaxises't, főleg az űrjelenetekben (csillagrombolók és a vadászok).
Hihetetlen...
-
#5 Szóval a lényeg !
...A világűr
Már önmagában az is kisebb hőstettnek számít, hogy a programozók igen részletesen alkották meg a bolygókat, pedig még nem is tettünk említést a világűrről. Az űrben folyó utazások és harcok elengedhetetlen elemei a Star Wars filmeknek. Az E3 kiállításon végre bejelentették, amire mindenki várt: a Star Wars Galaxies-ban az űr szabadon felfedezhető. Bár erre egy kicsit tovább kell várnunk, mivel ezt a lehetőséget a játék első kiegészítője hozza majd, amely a tervek szerint fél évvel A SW Galaxies megjelenése utánra fog elkészülni. Ettől kezdve, ha akarjuk, vehetünk magunknak egy X-Wing harci gépet, felvehetjük a harcot a Birodalommal, vagy egy kereskedelmi hajó segítségével lehetünk tisztességes vagy éppen tisztességtelen csempészárukat szállító kereskedők.
A hangsúlyt ismételten arra a hatalmas tapasztalatra kell fektetnünk, amivel azok a fejlesztők rendelkeznek, akik a program ezen részét készítik. Az olyan nagy játékok, mint a Privateer vagy a Wing Commander programozói megállás nélkül dolgoznak, hogy még tökéletesebbé tegyék a már így is fenomenális űrjeleneteket.
Képzeljük el egy pillanatra, hogy egy hatalmas Csillagromboló felé szállunk kis X-Wing hajónkkal, miközben elrepülünk egy teljesen kidolgozott, élő város felett, ahol minden egyes követ élő emberek raktak le és minden egyes lövegtornyot használ valaki. Minden ott volt a szemünk előtt a bemutatón. A felbosszantott Csillagromboló körül hamarosan TIE vadászok kisebb csoportja jelent meg, hogy levadásszák a játékost, aki egy aszteroidamező közepén folytatta az összecsapást, miközben a háttérben szóló zene egyre hangosabb és feszültebb lett. Amit láttunk nem film volt, hanem élőben számolt animáció. Nagyon nehéz elhinni, hogy a jelenetek az űrben és bolygón egy és ugyanazon univerzum részei voltak! Fantasztikus... -
#4 Tudod mi az igazi szívás !?!
Hogy mindez a PC-n a Star Wars Galaxies-ben benne lesz csak úgy mellékes részként ! :)))
Ha még nem olvastad , akkor most tedd meg ITT ! -
#2 Hát ez tényleg nem kispályás játék lesz !!!
És milyen platformra készül el ?
És mikorra ? -
hackett1977 #1
Hát nem gyenge...