743
Milyen VGA kátyád van???
-
#76 Szerintem a TNT2 és a helyedben csak márkásat vennék pl: ASUS V3800 -
#72 lehet a gépben egyszerre 2 video kártya mert van egy asus 3800 deluxe kártyám és egy geforce2 mx.Na szóval most akarom megvenni a gf 2 mx-t fut együtt a 2 kártya -
Bhunter #71 ASUS V3800 TNT2 pro.
mellesleg jó lenne ha pontosan leírnátok a kártyák nevét. a tnt2 , tnt2 pro stb kicsit tág fogalom. -
#70 engem nemerdekel. -
Corel #68 Diamond Viper 770 -
kowajano #67 szutyok savage 2000. most már aszem ideje lesz lecserélni -
#66 ELSA G2 GTS -
Anee #65 Hmmm
Pesten Spy Computerbe a InnoVISION geforce 2 Pro 64MB DDR 40+áfa
picit JOBB ÁR -
Anee #64 Debrecen Multimedia tower
www.multimediatower.ini.hu -
#63 Sajnos csak a T10 et ismerem :(
-
Mathias #62 Egyébként lehet hogy mégis olyat veszek:) hol ennyi? -
Mathias #61 Nem veszek:)) ASUS-t akarok 32-ért minden mennyiségben:)) -
Anee #60 jó akkor vegyél olyat:)))) -
Mathias #59 Ki mondta. -
Anee #58 akkor mégjobban nézz szét
amúgy meg MSI GF2 PRO 64MBos 51
de annyid nincs... -
Mathias #57 Ott 35 de azért kösz. -
Anee #56 Debrecen Pest
Csak szét kell nézni
Pl DEPO -
Mathias #55 Hol ennyi? -
Anee #54 Mitsoda tuning -
UnConnecteD #52 Cheky >>> Asus V7700 GF2 GTS Pure 32 Mb DDR mar kb. 32 netto, inkabb gyujts , es vegyel egy ilyet, es ne szarakodj gagyi MX-ekkel. -
#51 Savage 4 32mb -
#50 Jah. Beagyazott rendszerekben meg jo lesz :)
Esetleg lehet rola vezerelni Ericsson T39-es telefon kijelzojet :))))) -
#49 Ki ne dobd! Jó kártya az. -
#48 En meg meg sosem vettem 20EHUF-nal dragabb videokartyat, de most is Gef2MX-em van es az se er szart se, de jol megy :) -
#46 Nékem egy Diamond Viper V770 -em van. Anno 43E Ft volt, most 10-et sem ér -
#44 :)))))))))))))))))))))))))))))))JÓJÓ!!!!!! -
Mathias #42 Ő meg mailezni nem tud.:)) -
#37 "Játszani azért tud?:)"
Áhh azt hogy kell? :))
De csak nem jön az az email... ;) -
Nyiri #35 Nekem egy Inno3D Tornado Geforce 2 MX 400 64 MRAM van :) Jo hosszu a neve vazze! Most vettem egy hete és ár/teljesitmény céljábol nagyon ott van! (Ez most nem favorizálás), de Amerikávan vezeto cég az Innovision, aki nem hiszi járjon utánna! :O) -
#34 eléggé nagyra!!! nemtom ez a kártya most siralmasan lassú..a haveromnak most is tnt2 je van..gusztustalanul szar a gf2 mx hez képest -
UrukHai #33 Csocso: Nekem is TNT2 van, és fontolgatom, GF2-re cserélem. Mekkora változásra számíthatok? -
Mathias #32 Játszani azért tud?:) -
#31 Hogy feltetelezhetsz ilyet! Hat nem lattad, hogy azt sem tudja, hogyan kell masolni? :)))) -
John Rambo #30 Kokas: ez ugye nem egy partnerkereso vonal? :)
Narumon: es biztonsagi masolataid sincsenek? ;) -
#29 Őslelet - Diamond Viper V770 16MB-s - de még mindig nagyon sirályul nyomja az ipart! Semmi gáz nincs vele, és nem is volt soha. -
#28 Radeon 64 DDR VIVO . csak hogy Anee ne legyen egyedül :) -
#27 kokas: Kitől hallottál te ilyet hogy én tudok játékot? Nekem csak eredeti játékaim vannak, azt sem tudom hogyan lehet őket másolni. Az emailem meg [email protected] -
#26 johulye vagy hogy a forumba beirod.. :)
erre aszem van mail -
#25 NArumon,
Bocs , hogy igy letamadlak, de add mar meg a telefonodat Szegeden mert ha kezdodik az egyetem, akkor jonnek a szokasos "na kitol szerezzek jatekokat" problema.
Lasd, hogy en sem vagyok bizalmatlan az enyime:322-802 (alberlet)
-
#24 Na tehát akkor még nincs itt a Gef3 ideje. Akkor meg mit aggódik itt minden ember hogy ilyen drága meg olyan drága amikor amúgy sem kell vennie. És most egy V7100-ra vetettem szemet :P