118
Columbo
-
#38 "Őőőőő, és még egy kérdés ....."
:) -
#37 Erre emlékszem, a végén kiidegeli a csókát, aki maga mutatja meg hogy csinálta . -
#36 videóra én is fölvettem vagy 25-30 részt -
Vlala #35 videjón van egy pár rész... -
kisgyerek20 #34 Ezt én is támogatom jó lenne egy link ahonnan lehetne tölteni.
Bár én dc-ről leszedtem kettő részt (de közbe megőszültem és kinőtt a hajam még lejött)
-
yahamar1 #33 hy! kene nekem columbo reszek gepen divx-be! tud vki oldalt ahonnan le tom zuzni? columbo fan lettem !
by -
#32 Columbo a besztesz evör! -
Bagbie #31 Ja és egyébként van olyan évad amiben mindössze 3 epizód van! -
Bagbie #30 Leszarom hogy mi szerint mi van nemtom mennyi van rajta de akkor leírom ide :
Murder By The Book
Death Lends Hand
Dead Weight
Suitable For Framing
Lady In Waiting
Short Fuse
Blueprint For Murder
Bonus : Pilot 1 - Presciption Murder
Bonus : Pilot 2 - Ransom For a Dead Man
-
#29 Az epguides.com szerint 69 rész van (ha jól számoltam) és ez az 1. évad = 11 rész sehogy sem jön ki a listák alapján. :)
-
Bagbie #28 Hi!
Nekem majdnem 50 rész megvan mindegyiket én rippeltem vhs-ről, mind 2-cd-s divx! Ha valakinek kel szivesen odaadom ingyen! Ja és akinek esetleg van vhs-en azt bedigizném. Egyébként dvd-n még csak az 1. évad jelent meg nekem megvan dízdobozos kiadásban 6 dvd-n 11 rész!Ha kell átmásolhatom ide is írj : [email protected] -
Sampras #27 Szoval senki sem tudja honnan lehet megszerezni dvd-n? -
#26 kiadták DVD -n, hol lehet megvenni ?
érdekel. -
Sampras #25 De jo hogy masokat is erdekel! :-)
Orulok hogy azert meg tobbeket erdekel a tema. Szetnezek a hubokon, Magyar hubokon nem csak egy par resz kering, azokat mar le is szedtem. Ha a dvd-s kiadasrol tud valaki valamit az szoljon mar.
Kulfoldi oldalakat nem igazan talaltam ahonnan le is lehetne szedni... -
#24 A Columbóban az a szar, hogy minden részben elkapja a gyilkost, így nem valami izgalmas, sőt általában a tuti nyomot is lehet tudni (ha nem az elejétől) a film közepétől.. -
winnie #23 már elkezdték dvd-n kiadni, nemsokára jön a második évad.
nyilván, ha dc-n keresed, akkor nem magyar hubon próbáld -
#22 vannak külön olyan oldalak, ahol csak sorozatok vannak, meg ilyesmik, ott sztem megtalálhatóak -
#21 Igen, most kerestem rá, Matrix hubon,
van vagy 10 különböző film. csak ennyi, talán
majd egyszer elkezdik dvd -n is kiadni. -
#20 dc-n próbáld meg, sztem máshol nem igazán bukkanhat fel sajnos :( -
Sampras #19 Hali!
Ez egy ezer eves tema itt, de azert megprobalom. Meg szeretnem szerezni lehetoleg az osszes Columbo filmsorozatot. Tud ebben valaki segiteni? Le lehet valahonnan tolteni?
Elore is koszi a segitsegeket! -
#17 Kivesszük mindkettőt és leejtjük őket a földre !
Ha szilánkosra törik valamelyik , akkor már tudod is a kérdésedre a választ .
Ha esetleg mindkettő , csak valami folyadékot ereszt ki magából , akkor valószínűleg mindkettő valódi volt ! :) -
#14 Nem tudtam,de kár,hogy már nincs minden nap:-C -
#13 tudtátok , hogy Peter Folknak magyar származásu a nagyanja ? -
#12 En is nagyon szeretem/szerettem (amikor meg ment) ezt a sorozatot. Meg most is egy honapja mindig neztem, amikor delutanonkent volt, tok vicces neha, meg amilyen osszefuggeseg vannak benne, hat az kééész!! :)) -
Geronimo #11 nekem is ungarischul vannak meg -
Geronimo #9 nincs sajna, de vhs formatumban televettem vagy 10 kazettat veluk -
#6 én Elsüllyedt (vagy Elveszett?) Világokat keresek, de azt se sikerül lelni.... -
#5 miez a nosztalgia hangulat egyik benjit keres masik kolombot?:)
-
#4 Ha tudsz, beírom:) -
#3 majd írd be mert engem is érdekel -
Geronimo #2 altavistaba ird be, hogy columbo es egy nemet oldalt keress /nem eskuszom meg, hogy columbo.de volt/.......igaz, multkor en is kutakodtam....eleg ritka, de ha te is talalsz vmit, szolj -
Sirius #1 Ha tudok egy szájtot ahol a Columbo című sorozatról vannak dolgok írjátok meg!