11
LG vs. Panasonic vs. Sony vs. HP vs....
-
#11 Illetve futóművet akartam irni na.. :) -
#10 "Ja a Plexi a legjobb szerintem és egyre többen mondják, hogy a Teac... bár azért elgondolkoztató mióta is van jelen a SCSI CDROM piacon a Teac... "
Viszont ha azt nézed hogy a Teac mióta gyárt CD mechanikát és milyen minőséget akkor már nem alaptalan a második helyre tenni. -
GamerBoy #9 Nem igazán értem ezért miért estél le a székről... Én akkor verődtem hanyatt, amikor egy UltraPlex megjelölte a CD-t, ahol elbaszta, és onnantól még lehetett használni a lemezt... No meg mikor először láttam BurnProof-ot :-) Szerintem senki nem fog vitába szállni a Plextor elsőségével. De melyik a második? Nehogy azt írja valaki, hogy a TDK! :-) -
#8 hát barátomnak van Plextor 16/10/40-es írója, 50+SÁR-ért vette, és leestem a székről amikor 12x-es sebességgel TÚLIRTUNK egy 700 megás (80 perces) CD-t, naggggggggyon ász, legjobb !
-
GamerBoy #7 Amikor megvettem anno a Yamahámat, azt mondták az a legjobb (A Plextor után, dehát ezzel gondolom senki nem vitatkozik). Aztán 3 hónap alatt meghalt. Akkor bárhova vittem, MINDENütt azt mondták, hogy a Yamaha az egyik legnagyobb FOS!! Most én is egy 2100-as IDE Yamo-ra fogok váltani (jelen pill-ban egy Philips 804K-val szenvedek, eladó, ha kell vkinek :-)), igaz, hogy nem burnproofos, de 8 Mega ramja van!! A legújabb Plexinek (24x-es) is csak 4 megája van. Ha ebből kifut, akkor dögöljek meg :-)
Ja a Plexi a legjobb szerintem és egyre többen mondják, hogy a Teac... bár azért elgondolkoztató mióta is van jelen a SCSI CDROM piacon a Teac... -
#6 Milyen anyagra irsz vele? -
#5 Rex: IDE-s és a Mistral-ban vettem 43ezer forint környékén! Most már sokkal olcsóbb 40ezerért megkapod. -
#3 Nekem a Yamaha 16*10*40-es a KIRÁLY!!! Még egy
CD-t se rontott! -
#2 Sok különbség van a 8*-os, és 12*-es írás között?
3 perc
Szerintem a piacon nincsen nagyon szar, tehat ha csak magadnak irogatsz, es nem napi 100-at, akkor akarmilyen megfelel, de ha minoseget akarsz, akkor TEAC vagy Plextor. -
Grishnak #1 Melyik gyártó a legjobb? Ez itt a kérdés? És melyik a legjobb CD író?
u.i.: Sok különbség van a 8*-os, és 12*-es írás között?