18
Milyen scannert vegyek?
  • Solten
    tipp
  • Mike at home
    az a bajom, a tintasugaras nyomtatással
    - beszárad ha nem használog
    - nagyon magas a fenntartási költsége
  • Ger0121
    24990,- az Epson. Sokezer dpi meg miegymás(Előnye: nem vészes bele a patron töltés, de az új sem. Hátránya: fénymásoláshoz is gép kell neki (ha jól tudom).
    12ezer a Hp 2000 valahányszáz dpi azt hiszem, elég gázos, de olcsó.(Előnye: Az ára, szépek a színei(amíg van benne patron. Scannere egész jó) Hártánya: a patronok keveset bírnak, drága a töltése mégdrágább az új patron bele: kb 11e ft. )

• Mike at home
    cégnél volt HP, no az elég krumpli
  • Mike at home
    de, csak azok drágák
    nekem meg most kell szkennelnem, legkésőbb holnap vagy a hétvégén
  • Ger0121
    Multifunkciósra nem gondoltál?
    Nekem epson van-nyomtat fénymásol scannel.
    Szvsz megteszi.
  • Frosty01
    epsonnak jó felsőkategóriás scannerei vannak, egyébként nem igen tudok nyilatkozni a témában.. ithonra van egy hp scanjet 2400-m, amit kb 1 éve nem kapcsoltam be
  • Mike at home
    jó régi topik :)

kéne nekem hirtelenjében egy scanner
    csak nemtom milyet vegyek
    a hajdan volt UMAX-ok eltüntek itthonról, a HP-k szarok, Canon-t, Epson-t nem ismerem

mire akarom használni: elsősorban kinyomtatott oldalak szekennelésére (dia nem lényeg), tehát fontos a jó moire eltávolítási képesség, jó lenne ha oldalról nyilna és nem hátulról, jó lenne ha fedlap alja fekete lenne és nem fehér, bár fotókartonom van, ja és nem akarok rá vagyonokat költeni max 20-30k
    illetve mennyire szarok a 10-15k-s modellek? egyáltalán nem vagyok ma képben ezzel kapcsolatban

vmi tipp?

köszi!
  • blackgamer
    milyet érdemes manapság venni ebook kreáláshoz?
  • Bhunter
    a lényeg hogy tudjon scannelni, aránylag olcsó legyen, és elfogadható minőségű. Ha otthonra kell, nem kell csúcsszuper műszert venni 500e-ért.
    Úgyse használod sokat. Ha igen, akkor vegyél jót (inkább a kicsit drágábbat). ÁR TÜKRÖZI A MINŐSÉGET
  • Feketekéz
    HP 3300t nagyon jó kis scanner. USBs gyors megbízható.
  • KBB
    Nekem LG Scanworks 66a-m van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, a 600 dpi-nél nem is kell soha nagyobb felbontás (a képeket 150-200-al scennelem)...

by kbb
  • Bhunter
    scannerek között legjobbak a HP-k. Nekem HP 3200c-m van és +vagyok vele elégedve. 600dpi-s felbontás. Kicsit lassú (nagy felbontásban akár 2perc) .
  • x-treme
    nekem primax 5300 onetouch van, tökéletes, a beszkennelt fotók minőségével semmi gáz nincs...
    és olcsó, de lehet hogy már nem lehet kapni...
  • Laalee
    ez attol fugg mire kell ha arra hogy egykét otthon keszitett fotot vagy nyomtatott szoveget bescannelj arra egy kb 20K s is tokeletesen megfelel, ha ennel komolyabb celra kell, akkor meg kerdezz utana egy szakboltban, ha érzik hogy sokat fogsz költeni meg emberkent is bannak veled :)
  • Caleb
    Aki tud tippeket mondani az írjon ,hogy milyen scannert és mennyiért érdemes venni.