Runaway : A Road Adventure
Oldal 1 / 13Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos végigtolni nincs idõm, de a longplayt végignézem a youtubon. Ez valami eszméletlen király játék.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Magyarítást tudok hozzá : http://www.magyaritasok.hu/index.php?searchfield=runaway&func=search <#eljen>#eljen>
Sziasztok!
Segítség kellene, hogy honnan tudom letölteni a játékot magyarul. Most szedtem le, de ez vmi spanyol vagy nem tom milyen nyelven van<#wow3>#wow3>
Végigolvastam az egész fórumot, de azok linkek már nem jöttek be, amiket régen írtatok. Szal, ha vki tud egy olyan oldalt, ahonnan le tudom tölteni, annak nagyon hálás lennék.<#vigyor2>#vigyor2> Köszike.
Segítség kellene, hogy honnan tudom letölteni a játékot magyarul. Most szedtem le, de ez vmi spanyol vagy nem tom milyen nyelven van<#wow3>#wow3>
Végigolvastam az egész fórumot, de azok linkek már nem jöttek be, amiket régen írtatok. Szal, ha vki tud egy olyan oldalt, ahonnan le tudom tölteni, annak nagyon hálás lennék.<#vigyor2>#vigyor2> Köszike.
<#vigyor2>#vigyor2><#smile>#smile>
Nem akarom magam égetni 2hónap,végigjátcás nélkül képtelen letem volna rá,az események között nem sok logikát találtam,viszont nagyon ötletes a rajz.Kösszönet vadoc96,Tamás,Ákos és akik teknichai tanácsokat adtak.Kösszönet anyámnak,apámnak,testvéreimnek,nagymamámnak,barátnömnek hogy lelki támogatást adtak a játék alatt elátak sörel,ételel.Vadoc96 külön köszönet hogy a játékot tartalmazo dicket megmentete és nem került a kukába ezel szenyezve a környezetett.Aki esetleg most kezdi nagyon sok kitartást.
<#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2>
<#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2>
Na, örülök h sikerült!<#wave>#wave><#taps>#taps>Am ennél a résznél én is elekadtam, egy órán keresztül kerestem a gombokat...De nagyon jó játék érdemes kûzdeni vele!fõleg a nõimitátoros rész <#wink>#wink>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#nevetes1>#nevetes1>
kösszi Vadoc96
sikerült,megmenekült a kukától a játék
kösszi Vadoc96
sikerült,megmenekült a kukától a játék
az egyik oldalán (asszem a bal) van egy csomó gomb,úgy emlékszem h ezt kellett megnyomni és akkor megpróbálta bemondani a nevét, de nem sikerült, és ezután már oda lehetett menni a profhoz a hangfelvevõvel!!!<#email>#email><#wink>#wink>
<#pardon1>#pardon1>
szia VADOC96 KÖSZÖNJÖM A TANÁCSOKAT.ODAMENTTEM AZ MONDJA SZÉP NAGY RUBIN,A HANGFELVEVÖT ODATETTEM AZT MONDJA:EZ MÉR TENÉM.MOST MIT CSINÁLJAK SZERINTED DOBJAM KI ALKALMATLAN VAGYOK A SZÁMITOGÉPES JÁTÉKOKRA?PEDIG MÁR VAGY 20 VÉGIGJÁTCOTAM.<#falbav>#falbav>
<#rolleyes>#rolleyes>...........<#fejvakaras>#fejvakaras>..............<#wilting>#wilting>
...........<#integet2>#integet2>.............<#integet2>#integet2>.............<#integet2>#integet2>
<#email>#email>......................................<#conf>#conf>
szia VADOC96 KÖSZÖNJÖM A TANÁCSOKAT.ODAMENTTEM AZ MONDJA SZÉP NAGY RUBIN,A HANGFELVEVÖT ODATETTEM AZT MONDJA:EZ MÉR TENÉM.MOST MIT CSINÁLJAK SZERINTED DOBJAM KI ALKALMATLAN VAGYOK A SZÁMITOGÉPES JÁTÉKOKRA?PEDIG MÁR VAGY 20 VÉGIGJÁTCOTAM.<#falbav>#falbav>
<#rolleyes>#rolleyes>...........<#fejvakaras>#fejvakaras>..............<#wilting>#wilting>
...........<#integet2>#integet2>.............<#integet2>#integet2>.............<#integet2>#integet2>
<#email>#email>......................................<#conf>#conf>
Rájöttem h mi a baj! Megpróbáltad már abba az üveg micsodába bemonandani a neved?
<#wilting>#wilting>
csáó,Vadóc96 szóval megprobáltam mindent,amikor a nagyitó megjelenik,azt irja hogy elne felejcsem vissza rakni a fiókba.<#fejvakaras>#fejvakaras>ha meg Suzana hangját veném fel az mondja mért teném ezt.
Lehet hogy kuka lesz a vége.Igy még nem jártam egy játékal sem.Pedig még a végigjátcás is megvan.köszi ha nem túdsz segiteni megértem.
kösszi!<#wave>#wave>
<#rinya>#rinya><#sir>#sir><#szomoru2>#szomoru2><#falbav>#falbav><#conf>#conf><#kuss>#kuss>
csáó,Vadóc96 szóval megprobáltam mindent,amikor a nagyitó megjelenik,azt irja hogy elne felejcsem vissza rakni a fiókba.<#fejvakaras>#fejvakaras>ha meg Suzana hangját veném fel az mondja mért teném ezt.
Lehet hogy kuka lesz a vége.Igy még nem jártam egy játékal sem.Pedig még a végigjátcás is megvan.köszi ha nem túdsz segiteni megértem.
kösszi!<#wave>#wave>
<#rinya>#rinya><#sir>#sir><#szomoru2>#szomoru2><#falbav>#falbav><#conf>#conf><#kuss>#kuss>
na, sikerült?<#conf>#conf>
tab -> jobb gomb a lejátszón (egy nagyító jelenik meg) -> a csávó beszél róla, kiveszi az elemet. Am nekem magától kivette, mikor elkezdett pampogni, h kifogyott...
<#worship>#worship>köszi Vadóc96 de nem akarok butának tünni de ezt hogy tudom kivitelezni?KÖSZIKE<#heureka>#heureka><#confused>#confused>
<#falbav>#falbav><#email>#email>
<#lama>#lama><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
<#falbav>#falbav><#email>#email>
<#lama>#lama><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Vedd ki a lejátszóból!
<#falbav>#falbav>
kösszi,de az a<#schmoll2>#schmoll2> probléma hogy az elemeket nem találom amit feltölthetnék.<#integet2>#integet2>
Hy! nagyon régen játszottam vele és már nem emlékszem minden részletre, de emlékeim szerint a lemerült elemeket felkell tölteni egy palackkal, ami abban a helyiségben van, ami számkódos ajtóval van lezárva. És ha minden igaz az elemeket majd valami kis fogantyúval kell megfogni és azzal beletenni a palackba.
Remélem azért segítettem, de lehet jobban jársz, ha olyan valaki mondja el, akiben friss az élmény 😄
Remélem azért segítettem, de lehet jobban jársz, ha olyan valaki mondja el, akiben friss az élmény 😄
georgee96 nem tudod véletlen hogy 2.hogy lehet felveni a restaurátor nõ hangját,valami elemet ir de nem találom.
a végigjátcást olvastad?
Tegyük a pecsétet a mozsárba, ezzel fogjuk megõrölni a dohányt. A megõrölt dohányt használjuk a mentolos kenõcsön. Oscar ugyanis így szereti. Vigyük is el neki, majd beszéljünk vele. Cserébe segít elmozdítani a sziklát a barlang bejáratából.
Már csak térképre lesz szükségünk. Menjünk Sushihoz, aki elmondja, hogy a bank alagsori széfjében kell lennie. A bankban vizsgáljuk meg az idekatapultált festéket. Mivel kiderül, hogy pont az épület közepére lõ a gépezet lõjünk ide valami nehezebb tárgyat. Menjünk vissza a szalonba, ott pedig fel az emeletre. Nyomjuk meg a piros gombot, majd használjuk a katapultot. Vissza a bankba, le a széfhez. Sajnos kinyitni nem tudjuk, mert nem ismerjük a kódot, ezért kérdezzük meg errõl Sushit. Némi információt szerezve menjünk be a Sheriff irodájában lévõ cellába, és ismét keresgéljünk az orvosi táskában. Találunk egy sztetoszkópot, amivel már ki tudjuk nyitni a széfet. Sushi utasítása szerint elõször jobbra kell tekernünk a széfet. (Jobb 85, Bal 29, Jobb 54) A térkép birtokában immáron be tudunk menni a bányába, és kezdõdhet a következõ pálya.
a végigjátcást olvastad?
Tegyük a pecsétet a mozsárba, ezzel fogjuk megõrölni a dohányt. A megõrölt dohányt használjuk a mentolos kenõcsön. Oscar ugyanis így szereti. Vigyük is el neki, majd beszéljünk vele. Cserébe segít elmozdítani a sziklát a barlang bejáratából.
Már csak térképre lesz szükségünk. Menjünk Sushihoz, aki elmondja, hogy a bank alagsori széfjében kell lennie. A bankban vizsgáljuk meg az idekatapultált festéket. Mivel kiderül, hogy pont az épület közepére lõ a gépezet lõjünk ide valami nehezebb tárgyat. Menjünk vissza a szalonba, ott pedig fel az emeletre. Nyomjuk meg a piros gombot, majd használjuk a katapultot. Vissza a bankba, le a széfhez. Sajnos kinyitni nem tudjuk, mert nem ismerjük a kódot, ezért kérdezzük meg errõl Sushit. Némi információt szerezve menjünk be a Sheriff irodájában lévõ cellába, és ismét keresgéljünk az orvosi táskában. Találunk egy sztetoszkópot, amivel már ki tudjuk nyitni a széfet. Sushi utasítása szerint elõször jobbra kell tekernünk a széfet. (Jobb 85, Bal 29, Jobb 54) A térkép birtokában immáron be tudunk menni a bányába, és kezdõdhet a következõ pálya.
g
S.O.S<#help>#help><#help>#help>
Szasztok!!!
A 4. fejezetben nemtom mit csináljak a dohánylevélell és nem tudom hogyan folytasssam....
A 4. fejezetben nemtom mit csináljak a dohánylevélell és nem tudom hogyan folytasssam....
Nekem a pc guruban volt egy teljes játék a runaway 1 és elösször feltudtam telepíteni a játékot utánna már nem közben újra lett telepítve a windows és újra felakartam telepíteni a nagyszerû játékot de mindig megállt a telepítése során Pl:1%és igy tovább és hiba üzenetet ir ki!szeretnék járszani evvel a nagyszerû játékkal még!lehet hogy koszos a cd?segitsetek ezt megoldani hogy mi lehet a baJ!lehet hogy már nem tudok vele játszani soha?kérlek szépen segitsél hogy mit kell csinálni hogy ne álljon le a telepítése?Köszönöm elõre is!
Jah és csak szólok- a Tes....-ban 1290.-ér magyar verziót
(felirat) lehet most kapni<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
(felirat) lehet most kapni<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Sziasztok!
Most kezdem az elsõ részt játszani,de már az elején el is akadtam<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
HELP!!!
Visszaolvasgattam amiket írtatok,
de én összeszedtem szerintem mindent.
A fürdõben és a raktárban is.
Van kulcsom,könyvem,koponyám,palackok,fecskendõ,stb.,
eltettem Gina táskáját is, de nem történik semmi uj.<#szomoru1>#szomoru1>
Mikor-hogyan jönnek majd a gengszterek?
És hogy fogom vízzel felébreszteni a csajt????
Köszi aki ír<#awink>#awink>
Helló mindenkinek<#integet2>#integet2>
Most kezdem az elsõ részt játszani,de már az elején el is akadtam<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
HELP!!!
Visszaolvasgattam amiket írtatok,
de én összeszedtem szerintem mindent.
A fürdõben és a raktárban is.
Van kulcsom,könyvem,koponyám,palackok,fecskendõ,stb.,
eltettem Gina táskáját is, de nem történik semmi uj.<#szomoru1>#szomoru1>
Mikor-hogyan jönnek majd a gengszterek?
És hogy fogom vízzel felébreszteni a csajt????
Köszi aki ír<#awink>#awink>
Helló mindenkinek<#integet2>#integet2>
át kell írni a csaj kórlapját, aztán bekell indítani a tûzjelzõt hogy a csaj felébredjen az álmából!
Helló!
Hogy kell továbbjutni az elsõ fejezetben?
már kombináltam a fecskendõt az alkohollal és a tollal...
Hogy kell továbbjutni az elsõ fejezetben?
már kombináltam a fecskendõt az alkohollal és a tollal...
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Valaki leírná, hogy ezt hogy lehet megoldani?
"Everything that happens, happens for a reason"
Lenne egy fontos kérdésem. A magyar feliratos változatból itthon csak a 3 CD-s verzió jelent meg, vagy van DVD-s is? Csak a kíváncsiság vezérel.
Nagyon szépen köxönöm!!! 😊
(\_/)
(*+*)
(")(")
(\_/)
(*+*)
(")(")
Hali! Remélem tudok segíteni. Itt egy link, ebben benne van a végigjátszott játék mentett állásai. Bár nekem a magyar verzió van meg, de háthajó lesz neked is.
http://rapidshare.com/files/30855312/SAVEGAME.rar
Ebben az összes pálya benne van és így ki tudod az elején választani,hogy honnan akarod folytatni.
http://rapidshare.com/files/30855312/SAVEGAME.rar
Ebben az összes pálya benne van és így ki tudod az elején választani,hogy honnan akarod folytatni.
Szia!
Nekem uez a gondom, de a rapidról már törölték a kimentett fájlt. fel tudnád rakni légyszi? Vagy elküldenéd a [email protected] címre?
Elõre is köxi -puxi -Aym
Nekem uez a gondom, de a rapidról már törölték a kimentett fájlt. fel tudnád rakni légyszi? Vagy elküldenéd a [email protected] címre?
Elõre is köxi -puxi -Aym
Ha jól emlékszem, akkor a busz motorháztetõjén sütkérezõ lánytól kell megszerezni a napolajat! Azzal kell megtisztítani a gépfegyvert!
Valaki segítsen ha tud! A 3. epizódban honnan lehet olajat szerezni a gépfegyver megtisztításához.
köszi megvagyok és fel is vettem
igen megvna az akasztó és azt is látom hogy kiisett belõle egy de nem tudok felvenni egyet sem belõle
és meg tudod mondani hogy kb mihez van közel mert már mindent végignéztem és sehol nem találom?
köszi megnézem
Úgy emlékszem abban a házban ahol kezdõdik a fejezet (ahová be vagy zárva az elején) van egy fogas a falon aminek leesett az egyik akasztója. Abba kell belecsavarni a szöget és azzal lehet kifúrni a hordót.
És hol találom a csavarhoz a cuccost?
Sziasztok.Meg tudná nekem mondani valaki hogy az elhagyatott vonatban hogy lehet a puskaporos hordót kiszúrni a csavarral???Mi kell még a csavarhoz???Léccy irjátok le
Driver fent van legfrisebb..nem segített..a windows pedig nem régi még... de lehet megpróbálom..hátha..
A leghalványabb fogalmam sincs a szokásos telepítsd fel a legfrisebb drivereket vagy tedd fel újra a wint módszernél.
Esetleg valaki segítene? Szeretném már végigvinni...
a roncs repülõnél talált sisakba kell tenni a vajat meg a mogyorót, de vissza kell menni a kunyhóba és rátenni a mélyhûtõre hogy a nap felmelegítse
mártsd bele a kanállal a nitróspalackba a szoba végén.
bármit is csinálok vele, nem rakja hozzá a vajhoz....miért?
Valaki azt mondja meg, hogy a 3. epizódban hogy kell a mogyoróvajas üveget kinyitni, mert össze kellene olvasztani a vajjal.
Oldal 1 / 13Következő →