3733

• GregSB
    Az egy dolog hogy a quakereknek nem jött be, eladás szempontjából akkor sem volt bukás. Ez tény.
  • Krinyo
    én is nevettem mikor a quakerek mondták hogy mekkora csalódás lett a q2.
    q2 eltünt szépen a süllyesztőbe.
    A q1 sokkal népszerűbb
  • GregSB
    LOL. Ezen jót nevettem.
  • Árnyvadász
    Fiam! Egyes, a következő vizsgára készüljön fel jobban!

Odaadjam a Quake2 CD-t és leteszteli, hogy van nappali rész? Mert van bizony, nem is kevés... Pl. amikor egyik épületből a másikba nem lehet átmenni, mert leszakadt a híd és alúl meg egy tószerű (nagypocsolya) képződmény van, ahová az oldalsó lépcsőkön lehet lebaktatni. A víz közepén van egy kiálló karó, és rászegezve (áthúzva) egy halott kommandós (hangulat fokozás) , majd a vízben haladva balfelé egy kis járatban kell tovább haladni a csatornák felé. Ezen a részen gyönyörűszép nappali égbolt van a pályán, de sorolhatnám még...

Ejnye
  • Kandurex
    Kiadtam a képszakértő kollegának. Asszonta: "Feljavítottam, kielemzetem az 5 -s valószínűsége 75%" Legalább dolgozott
  • The Hedgehog
    ámen! amúgy is jobban érdekelnek a focis gammák! meghagyom ezt a vitát nektek "szakértőknek".
  • magus
    ne hasonlits mar egy gta-t egy quakehez. gta szorakoztato jatek, amikkel hetekig jatszottam, a legbutabb grafika melett, de egy quake-nel, aminel mar evek ota jonnek, hogyiiigy, meg uuugy, meg amugy szep a grafika, meg fuu de jatekmenet, ahhoz kepest ez full ugyanaz amontirozott kep. Raadasul a QUAKE-nel, ami azert eleg nagy szo
  • The Hedgehog
    tényleg az :) eh! mindegy addíg HL2-zünk :P
  • M@TriX
    bár lehet, hogy a jövendőmondó szólt belőlem, majd meglátjuk :)
  • M@TriX
    igaz, a két kis pixel az a nullásé :), de tiszta hatosnak nézett ki :)
  • Krinyo
    az is egy nagy bukás volt!
  • Davidus
    Az ötös. Nézd meg nagyítóval:)
  • The Hedgehog
    hagymá' addíg lesz annyi lecsó anyag, hogy nem győzöd kapkonnyi' a fejed
  • M@TriX
    engem ez a 4 karakter zavar: 2006. az még bazi messze van
  • The Hedgehog
    jah pont ezt mondtam :)
  • dashed_
    az meg a masik hogy van ilyen semmilyen minosegu par szkenn es mar mindenki osztja azt eszt hogy ilyen meg olyan lesz..
  • dashed_
    quake3 se vmi vakito vilagos megse volt vele semmi baj ..
    az mas kerdes hogy szinte mindenki agyonbutitja a grafot hogy jobban lasson..
  • The Hedgehog
    attól még lehet :)
  • The Hedgehog
    kérem én nem írtam azt, hogy te leszaroztad a gammát... csak egy példázattal éltem! az értelmezőkézségemmel semmi gond.

a HL-t élből imádom! Jobban, mint az IDs gammákat (bár azokkal is sokat nyomtam) szóval egyáltalán nem mondható el rólam, hogy a "csakazértisbelerugokahlbe" csoportba tartoznék. A HL-t meg te hoztad elő: "magus leirta részletesen, olvasgass.hl1 és 2 között nincs sok közös grafikailag". Hogy jön ez egyáltalán ide?! :) nomindegy nekem vége!
  • Davidus
    Majd kijön az RTCW2 ezzel az engine-el aztén ott majd hokizhattok a napra.
  • Davidus
    Nappal nem is lesz mert Q2-ben se volt:)
  • Krinyo
    a sötét az sötét, ne kezd el itt osztályozgatni a sötétség mértékét.
    Hogyafaszba ne lenne sötét?látsz ott nappali képet?
  • Krinyo
    nem értem miről beszélsz, keversz valamit.
    azt irtam hogy az engine és a képek alapán irtam azt hogy doom3+1!
    Ki irt olyat hogy szar játék lesz?
    Értelmezd már azt amit irtam!
    Nem értem minek kell reflexből beirni egy "csakazértisbelerugokahlbe" dolgot amikor szó sem volt a hlről!
    hogy jön ez egyáltalán ide???
  • Davidus
    Egyik képen sincs DOOM3 féle sötétség szal nemtom miről beszéltek.
  • Davidus
    Ez nem horror game lesz. A pörgős játékmenetbe nem fér bele hogy ne látod a falat:P
  • The Hedgehog
    reménykedjünk, hogy nem... de én is félek ettől!
  • The Hedgehog
    engine alapján ítélsz egy játékot? már bocs de pupák vagy!

szerinted a GTA-nak mondjuk milyen engineje van? szar! na és a játék milyen? fasza! ok továbbmegyek! szerinted a Unreal2-nek milyen engineje volt? fasza! a játék milyen? szar!

szóval... khm! kérem! Azért mert a Doom3 nem tolta ki az engineből kihozható maximumot még nem kell lebúgni. A HL motor sem ricegett teljes pompájában anno (de szép is lett volna :P)
  • Krinyo
    nem arról van szó hogy nem néz ki jól.
    A képek alapján ismét egy sötét gém lesz, álá dúm 3.
  • Davidus
    Csak a fegyverek csövébe lehet belekötni. Akinek a többi nem tetszik az vagy vagy
  • Krinyo
    a képek és az engine alapján...
    szvsz ezek alapján ugyanúgy néz ki.
    Ez most nem arról szól mit favorizálunk.
  • The Hedgehog
    Honnan a frászból veszitek, hogy ua. lesz mint a Doom3? Azért mert az engine miatt hajaz rá? Baromság! Szerintem ennyire elhamarkodottak ne legyünk csak azért mert egy másik játékot favorizáltok.
  • The Hedgehog
    Öt kép után ne érezd megad ennyire okosnak!
  • The Hedgehog
    szerintem sötét! legalábbis a képek nem arról tanuskodnak, hogy totál világos pályákon flangálhatunk... azért 1-2 ilyet benyomhatnának igazán. A nyílt terepet hiányolók úgy látszik megkapják amiért annyit sírtak bár remélem nem tyúkszemnyi terület lesz a szabad ég alatt. Mondjuk ahogy olvastam ha járművek lesznek akkor tuti nagynak kell lennie a nyitott pályarészeknek. Akkor LOL.

De ez a fránya sötétség nem LOL... 3 dioptriát romlott a szemem a DOOM3 alatt. Ha ez lesz a QUAKE4-nél is akkor megvakulok.
  • Krinyo
    az a baj hogy hülye vagy ahhoz hogy megértsd a mondanivaló lényegét...
    magus leirta részletesen, olvasgass.
    hl1 és 2 között nincs sok közös grafikailag
  • Zsoldos
    HL1+1
  • Zsoldos
    Jo kepek, bar teny, hogy az emberek leginkabb muanyagbabukra hasonlitanak. Remelem csinalnak majd egy ChipKatonak jatekot is ezzel az engine-el.
  • Krinyo
    doom3+1
  • magus
    mar bocs, de ez szinte full ugyanaz mint a doom3. legalabb egy picit, nem sokat, csak egy picit valtoztatnanak rajta, azonkivul, hogy felvettek a gammat, az ellenfeleket szornyek helyett tarsakra csereltek. Legalabb a szineket vagy valamit. latom ez is singlere epit alapbol. Multijara kivancsi leszek egy 3 ev mulva.
  • HuAn82
    Brutal!!
  • Davidus
    Meg a Raven nem ID. Ők tudnak játékot is csinálni;) D3-ban ha nem lett volna sötét végig se viszem mert nekem egyedül az adta a feelinget. Ravennek nem kell ilyen eszközökhöz nyúlni hogy jó single fps-t csináljon;)