3733
-
Braveheart #150 igen az, de eléggé Doom3 szagú.
Amúgy az első képen van néhány érdekes textúra, pl csövek meg ilyenek. -
#149 GYÖNYÖRŰŰŰ -
#148 Az nem a Vin Diesel az első képen????? :) -
Maradék kép a Hardwireden. -
djcom #146 Ment privi üzi -
#145 Az nforsz fórum szerint nem kamu :-) -
djcom #144 Na ebből mi lehet az igazság?
-
#143 Vázze előtted írtam 2-vel.. :)
Nem ártana néha visszaolvasni :)
Tudom, késő volt már :D -
#142 tudnal linkelni a forumhoz ? -
#141 szoval tudni lehet már valamit erről a játékrol? -
#140 edonkey-on van egy csomó verzió,600megástol 1,2gigásig... -
#139 valaki valamit talált errőL? -
#138 Egy igen érdekes hírre figyeltem fel, miszerint a Quake 4 egyik prealfa változata felkerült a világhálóra. Valószínűsíthető, hogy az E3-on bemutatott verzió lehet. A tettes minden bizonnyal a híres Souls of Anarchy hackercsapat. Fogadjuk ezt a hírt némi kétkedéssel mivel bizonyítékot én még nem találtam rá, és persze Tőletek is biztos távol áll az illegális fájlcserélők használata... -
#137 az csak 1 smylie volt.
A filenevet az nforce forumán olvastam. -
GrimReaper78 #136 És honnan vetted azt a fájlnevet?
A képet vagy mit belinkelnéd még egyszer? -
Ha valaki rálelelne esetleg... :) -
#134 Köhhöm...
Egy igen érdekes hírre figyeltem fel, miszerint a Quake 4 egyik prealfa változata felkerült a világhálóra. Valószínűsíthető, hogy az E3-on bemutatott verzió lehet. A tettes minden bizonnyal a híres Souls of Anarchy hackercsapat. Fogadjuk ezt a hírt némi kétkedéssel mivel bizonyítékot én még nem találtam rá, és persze Tőletek is biztos távol áll az illegális fájlcserélők használata...
info by gamestar
Nem tűnik kamunak a dolog...
Quake.4.E3.PreBeta-SOA [IMG]http://config.uw.hu/icon_twisted.gif[/IMG
-
#133 Lesz vagy 2006-vége mire megjelenik! Kicsit mindig tolnak majd rajta -
#132 Ámen! Q4! -
#131 Én nekem bejön. -
#130 hát a Quake II nálam előkelő helyen szerepelt, de ebből a videóból szinte egy az egyben a DOOM 3 feeling jön át. más semmi. csalódás. uff -
#129 Quake 4 E3 múvi -
#128 Egy új videó:
Quake IV
Nos, ez mi is...? Öhm... szerintem nézzünk bele. Nevetségesen kicsi, bejiglisen brutálos. KATT!!!!
Forrás: Gamestar -
Zsoldos #127 Outdoornak meg ablakon atsejlo kockahegyek. Carmack mondta is anno, hogy kisse lehal az arnyekrendszer magas poligonszamokon. -
Zsoldos #126 a doomban 2x2 meteres szobak voltak es 1-2 ellenfel.. -
#125 azért ranknak bele ilyeneket mert nem bírja a motor -
#124 Akkor ebbe lesz normális single player.Fasza!!! -
Zsoldos #123 "Az Eurogamer nyilvánosságra hozta a nemrég beviharzott szkenneken megjelenő betondurva szövegeket. Ennek alapján Quake 4 közvetlen folytatása a Quake 2-nek és órákkal az Q2 eseményei után kezdődik. Megtörténik a második invázió. Az emberek ezúttal sokkal jobban felszerelkeznek és hihetetlen mértékben motorizálják magukat! Azonnal szóló és csapatos küldetésekbe zavarják a főszereplőt. Reméljük társaink ideig-óriáig kitartanak a szörnyű Strogg ellen, akik szupergyorsan átcsoportosították erőiket, mivel találtak egy új Makront - aki valamiféle cyberdémon-szuperagy-megatábornok lehet - és kinyírásunkon munkálkodnak. Szabadtéren és komplexumok belsejében kommandózunk. Rengeteg vezethető jármű lesz - aaah!! képzeljétek el a kocsik belsejét DOOM3 technológiával! -, a készítők célja volt, hogy lássuk, hatalmas katonai erőt mozgósítanak mindkét oldalon. Visszatér a blaster, géppuska, nailgun és a hűséges shotgun! A multiplayer hasonlít majd a Quake III Arenában látott megoldáshoz, járművek nélkül.
Spoiler!! Vigyázat, poénlövészet következik!: ahhoz, hogy a brutális Strogg vezérek ellen fel tudd venni a harcot, fel kell adnod nyizige izomzattal megáldott emberi testedet és iszonyú műtétek után átalakítanak egy jó nagy dög és félig-gép Strogg-húsheggyé! Mutánssá váltan már sokkal nagyobb esélyed lesz legyilkolni a hatalmas Makron keményebb szolgáit. Kevés megszokott fegyver köszön vissza és a Raven rengeteg, teljesen új elgondoláson alapuló pusztítóeszközt akar bevezetni. Ezek temérdek upgradejei és a testedbe építendő számos cyber-implantok mind-mind hidegen büntetnek majd! Szóval QUAKE 4 = MESSIÁS! MÁSZTHEV!"
Nocsak. Megse kell leirni a progit :) Kivancsi vagyok a doom3 motor hogy birja majd a gyurodest, ami az outdoort es a tomott csatateret illeti. -
#122 nyomjátok -
Zsoldos #121 Csak nem akarom, hogy ennyit idegeskedj, megroviditi az eleted. -
#120 nc -
Zsoldos #119 Jolvan, mar leulhetsz. -
#118 nem fogok veled vitatkozni, ahhoz túl ostoba vagy.
2004. szept. 13. 22:00 | Privát | Válasz | #73
ez a lényege.
"mar bocs, de ez szinte full ugyanaz mint a doom3"
erre utal a doom3+1.
Érdekes módon rögtön utána irtad a baromságodat ok nélkül "hl1+1" -
Zsoldos #117 Esetleg, ha 10 szavas szokincseden tullepve leirnad a mondandod lenyeget, megkoszonnem. Nem igazan alkalmas gondolatok kozvetitesere 1 szo es egy smile jel. Kerlek aruld el, mitol mas ez a szitu mint a q es a hl kozott volt anno. A kiindulo engine azonos, es ennyi. A grafika ebbol adodoan nyilvanvaloan hasonlo lesz. (ahogyan a hl is hasonlit a q-ra) Informacio ami jott a Q4-rol az ez a par kep egy pre-alpha fazisbol. Ezekbol felelmetes kovetkeztetesi kepessegeiddel biztosan mar azt is tudod, milyen lesz a jatek.
A "kemeny" hozzaszolas kiotleset nem ejszakai virrasztassal es hosszas faradozas soran ertem el, hanem a pillanat muve volt. Pusztan arrol van szo, hogy nem itt vagyok egesz nap. -
#116 a hl1 q1 engine továbbfejlesztés nem a q2é
De látom még mindig nem érted a lényeget, csak jössz a "csakazértis belekötök" dumáddal.
-
#115 látom egy nap alatt csak kiötlöttél valami "kemény" hozzászólást, grat -
Zsoldos #114 hl1 meg akkor q2+1. -
Zsoldos #113 Probalod parasztsaggal takargatni a primitivsegedet, ez kedves. Legalabb van nalad igeny a fejlodesre. -
#112 Arra sem emlékszem már mi volt a DOOM3-ban nemhogy a Q2-ben:D -
#111 nem az eladásokra értettem