3733
-
#1232 Nálam 0%-os növekedés lett ezzel :DDD -
#1231 -
#1230 nem tudom... viszont megint fagy :( -
Mester01 #1229 Ez sem jo.... -
Kaslerka #1228 0-ra állította, vazze tényleg megy most 1000el :) -
#1227 MPJG-X7J7-777C-777F-7777 -
#1226 Ezek után új játékot indítva lesz csak normális a képernyő??? -
Mester01 #1225 NEM IGAZ!!!!!
Nem megy valamiért.....
Leirom még 1* mi a gond.. Szoval fölteszem ezt a CD kulcsot
key: 9TFP-TXCG-XFMM-XXR9-9DGT + http://alph4.uw.hu/FAQ/quake4.html itt talalhato cracket... + a windows könyvtárjában beirom az IPt plus valami .com-os szart és CD key in use!
ANYÁD!
(Azt is kiprobaltam hogy a a neted kikapcsoltam + leis tiltotam) -
#1224 kikapcsolja az aniso-t -
#1223 valamilyen refresh fixert használsz
az ilyesmit driverből is be lehet állítani, nem kell hozzá segédprogi -
Drizzthsz #1222 Most akartam beírni... :D -
#1221 ez mit kapcsol be? -
#1220 seta image_anisotropy "1"
a CFG-ben 0-ra átírva drasztikus gyorsulás!!!! -
#1219 Hátt.. ezt igazán kiadhatták volna Doom 4 címen míg elkészül a Q4... -
#1218 áááá, lesz még ma rendes multi!? :))
Quake 4 (c) Activision *Public Server Patch* VASELINE 01x05 MB -
#1217 nem lehet a konzolba vmi varázsszót beírni, amivel botokat lehetne tenni a játékba? -
#1216 Miért, ez probléma??
Nem szokványos dolog??? -
#1215 háhá végre futott a mocsok :D vertical sync-et on ra kellett állítani! -
#1214 ne ide mert megesznek a quakések.........de szivesen..... -
#1213 Killer, megtaláltam a cuccot gamecopyworld-ön, már le is teszteltem hogy megy, high-on 70 fps, maximumon meg 45 fps average. isten vagy, kösz :D:D:D na FEAR vége :D -
#1212 #1188 -
#1211 Nekem is. Ugyan az a problem. -
#1210 a fear topikba nézegess körül.én ott találtam....na haggyuk abba a fírezést....quake 4 powwa ha meglenne már.....de türelem kill3r.....hehe -
#1209 ATI RADEON 8500-öm van:))) -
#1208 SIMÁN MEGY!!!
CSAK INSTALLNÁL KÉRI A KÓDOT!!!
Egy kérdés: Az első szingli pálya mindenkinek zöld??
Úgyértem nem csak zöld de a pálya nagy része az!!
A láng piros, a vér piros, a pisztoly fekete, stb. -
#1207 ne a jobbra-balra nyilakkal állítsd, hanem egérrel kattints rá... vagy nemtom h mit nem csinálsz jól :D nekem is 9600XT-m van, beállíthatom 1600x1200ra is high grafkóra minden on, antialiasinget is, az már más kérdés h képregény lesz belőle... -
pinehead #1206 megy 2gb rammal,6800gt&amd3000+
-
#1205 wow killer, honnan tudnám megszerezni?? lécci lécci :D -
#1204 már van krekk a fííírhez......amugy a quake 4 biztos fasza...nekem is ati9600XT-m van kezdek félni....:( -
#1203 bizonyos dolgok SZVSZ, de a grafika objektiven megitélhető:
- odamegyek a lassan 2(!!!) éves FAR CRY-ban a gőzhöz, és remeg a levegő a forróságtól
- odamegyek a FEAR-ban, ott is remeg
- még a San Andreasban is remeg :D
Quake4ben ott indul, hogy nem találok oda, mert a kurva sötétben nem látni a gőzt, de ha valahol mégis a világosban van kitörés, akkor ilyen directx7 szinvonalon átlátszó kisfelbontásu szutykot nyomnak a képembe. Nanee...
Arról nem is beszélek, hogy csak helyenként van mozgó objektnek mozgó árnyéka, de beszélhetünk a béna, lowpoly tájról, a szánalmas külső helyszinekről, a 32x32es talajtextúráról ... erről sokáig azt hittem h nem akar LOW-ról átállitodni a game :) -
balu #1202 vegso soron en a botok miatt sirok brhum bruhum
(megjegyzem azert mert q3-al jol el jatszogattuznk itt nommel meg a botokkal - nuh nem felre erteni hehe - ) -
#1201 de azért no harag, nem beszolni akartam :)) ja elöbbi szvsz :D -
Mentol #1200 Nekem Ati9600XT kártyám van, és nem tudok 640*480-nál nagyobb felbontást kiválasztani. Ami azt illeti, egyik beállítást sem tudom változtatni a Grafikus opciók közül.
Nálatok is így van? Ha, igen, akkor miért? -
balu #1199 :)))))))) -
#1198 a graf szerintem sem nagy durranás, még ultra-n sem. valahogy... hát nemtom elmondani de nem az igazi. a FEAR (sajna csak a demo mert a full az istenért nem megy, nincs még crack hozzá?) szerintem nagyon magasan veri a Q4-et.mondjuk elismerem hogy a két dolog nem teljesen egy kategoria (FEAR vs Q4) de meg merem kockáztatni halkan hogy szerintem a duum 3 talán kicsit szebb volt. persze mikor világos volt éppen. azt sem birtam tovább csak az első pályát csináltam meg és hagytam a francba... -
#1197 pedig már éleztem az alabárdot -
#1196 :ÐÐÐÐ -
balu #1195 szerintem nem sokat er ajo grafika ha a jatek unalmas. De persze ez csak az en velemenyem no fej le vetel miatta :) -
#1194 elfelejtetted hozzátenni, hogy: véleményem szerint :Ð
Nekem bejön. -
#1193 elavult grafika???? nem vagy észnél ember...