Milyen idő van felétek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szar!!! napos reggellel indítottunk, de közben elromlott az idô! úgyhogy,most esik az esô, fúj a szél!! és elegem van!!!!!
napos. hepppiiiiii 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
itt se jobb
koszontem.
Kék az ég, béke van, az óra körbejár...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"Süt a nap nehogy szomorú légy!"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
nagyon sok víznek kell még lefolynia a Dunán, hogy én pap legyek, de nem mondom azt, hogy soha, mivel soha nem szabad azt mondani :-)))
szar
Figyelembe véve az időpontot: Sötét.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
ipszilon: lehet hogy nem voltál itt, mielött le lett választva a politikai részleg... amikor meg lett téve, akkor az volt az elv, hogy itt NINCS politika. az egyszer-kétszerrel ott a gond, hogy az csak válaszokat, további válaszokat, meg egyebeket szül. anyázásra ott a politika részleg, itt jobb lenne, ha értelmes, nyugodt beszélgetés lenne. ez csak politikamentesen képzelhetö el. (hogy ez mennyire sajnos, és mennyire minösíti a hozzászólókat, az egy további kérdés, én hagytam ott már fórumot, mert egy barátságos, értelmes társaság nekiállt politizálni, és onnantól folyamatos volt a szurkálódás. nem szeretném, ha itt ilyesmi lenne, ezért próbálok mindenkit politikamentességre kérni)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
így is úgyis ott van vhol a politika (fôleg az utóbbi idôben). meg ez most egyéként is befolyásolja az életünket, akkor miért ne lehetne az ált. eszmecsérebe egyszer-egyszer egy két ilyen megjegyzést elejteni? végülis általános téma!
légyszi meséld már el hogy ott melyik hozzászólásom lehetett célozgatás... meg továbbra is, ha bármi gondod van, lehet levelet írni a [email protected] -ra.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
már bocs, de Efreet a "Milyen zenét hallgatsz?" topicban is célozgatott, diktátoroknak szabad mi ? nem fogtok ti engem gúzsba kötni
Jó idő van.
Coine: lécci mellőzd a célozgatást a választásokra!
Köszi
Coine: lécci mellőzd a célozgatást a választásokra!
Köszi
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
áá ha valakivel először találkozom akkor még nem nagyon one téma, de nyugi nem vagyok csendes 😊
a zserzső meg 13 éves szal nem kell agresszívnak lennem hogy legyakjam 😊
a zserzső meg 13 éves szal nem kell agresszívnak lennem hogy legyakjam 😊
ez előfordulhat, mondjuk most aztán a fiatalok nagy része "nagyon hepi" (vagy inkább depi.....) ápr. 21. után.................hy