FIFA 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
masold fel a cd tartalmat a wincsire, a cd cimkejet pedig jegyezd meg.
aztan a neroval irj egy adatcd-t. a cimkenev pedig amit az elobb megjegyeztel...😊
ennyi...
hogy egyesek mert a cdcopy-t hasznaljak nem is ertem. 10-bol 1-szer ha bejon... persze vannak kivetelek (NTI Cdmaker).
(a most vagy a fifa2002-nel vagy a f1 2001-nel volt egy olyan konyvtar ami ponttal kezdodott. nah, azt nem mindegyik iroprogi tudja am megcsinalni, szal arra figyelni!)
De lesznek benne más eddíg nem látott gyepek is!!!
na most megyek! Olvasd el a Duma topicban az oldalamon, hogy mi történt ma velem!!!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Amugy tetszik az uj gyep csak nem ertem miert egyforma mikor kulonbozo meretu file-k vannak benne
Másik azonosítóval szaladgálsz vagy mi?
A gyep patchben nekem is egyforma minde :-( Majd ha kész a HSP akkor lehet egy gyepes-csomagról beszélni!!!

A tanulásra nyitottam az oldalamon a FIFA ISKOLA rovatot ahol majd mindent leírok!!!
Koszonom a segiteseget!
MadMax!
Neked meg koszonom a kioktatast, de ezt nem kellett volna.
D hosszan nyomva: kapura küldi a fejjel a csákó a lasztit
A hosszan: ez egy "magasan fejelt" passz akar lenni
S hosszan: sima továbbadás fejjel
Figyelj arra, hogy MINDÍG FUSS A LABDA ELÉ mert ha egy helyben állsz akkor az ellenfél játékosa simán "lefejel".
Szadrúgások:
Szabadot az S gombbal kell kapura küldeni! A W,A,D gombokkal egy megszámozott játékosnak passzolhatod!
A számok megfelelői (nem biztos):
1 - 'A' gomb
2 - 'W' gomb
3 - 'D' gomb
Hát ennyi lenne! Ja és ne felejtsétek, hogy a WWW.HEDGEHOGARTS.ON.HU oldalon mindent megtaláltok ami a FIFA 2002-hez kell!!!
The Hedgehog - Hedgehog Arts
www.hedgehogarts.on.hu
Innen leszedheted a megfelelő rostert!!!
Melyiket?? Honnan??
) fórumban ott leszek.Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Gyere a fórumomra!

amugy en pont a havas palyat szeretnem eltuntetni :-)
Ja es egy fontos dolog
olyan hulyek voltunk, a lovoerot a menupen az AI-nal lehet allitani egy csuszkaval
SZIVAS mi? :-)
Amint kiadták feltöltöm az oldalamra!!!

Majd küldöm! És tényleg jobb a soccer.in, mint a BIG! Ugye mondtam!

Hedge majd kuld el legyszi az ini-det
tegnap csinaltam egy egesz jot es szeretnem osszehasonlitani
ugy latom ami az ini-ben van uti a BIG-ben levot

De igazabol a focis hatterzenekre gondolok
pl THe-Fan Ole OLe
amik a legnagyobbak (azokat erdemes lecserelni)
Amugy leszedten 4 ever-rol egy HErta mucicpatch-et
de hiaba masoltam be nem azok szolnak
pedig tok jo szamokat irnak
Lehet hogy csak a FifaFx-el megy?
A soccer.ini nálam bevált! Igaz először nem sok különbséget láttam, de ezt könnyebb átírogatni, mint az ini.big-et!
A zenéid kiruk! Nekem Chumbawamba tetszett!
Bazsa20:
Próbld ki az MM2001-et, úgy mint a Breki! Talán azzal menni fog!

Ezt te sem gondolod komolyan...
Amugy nem szoktam a levegobe beszelni, csak probaltam akiknek nem megy segiteni.
En nem irtam soha hogy mukodik, vagy nem mukodik az MM2002 mivel nem hasznalom!
Eppen azt irtam, hogy a 2001-hez van egy angol nyelvu ami tokeletesen mukodik.
Mar leirtam 1* de ugy latszik megegyszer szukseges:
En a 2001-be beraktam (a 2001-es str konvertalo-val) a nekem tetszo zeneket.
Mikor kijott a 2002 azokat siman atneveztem es a 2002-es nevekre es azota is jol mukodik.
+felraktam a German sound Patch-et
Hedge koszi a vedelmet jolesett. :-)
Kiproszaltad az en zeneket?
Neked valtoztatott valamit a jatekon a soccer.ini?
Amúgy én is töltöttem le mezeket,rostereket... finomabbnál finomabb falánkságokat.
Nálam kitűnően működik az olasz! Semmi gond vele! Neked milyen oprendszered van? Lehet az a gond, mert a haveromnál sem megy W98 SE alatt!
Ha már te is akkor én is:Sorry Bazsa!
Na várjunk csak egy picit,mert előzmények is vannak..A Breki egyáltalán nem írt olyat,hogy neki működne,sőőőt...Ő csak a 2001-hez passzoló prg-ről mondott bíztató dolgokat nem pedig a 2002-es verzióról.Ezt ne hagyjuk figyelmen kívül,mert ugyebár nem mindegy! Erről a 2002-ről így nyilatkozott:
"Amúgy a soccergaming fórumban írták,hogy :NOT WORK!" - gondolom nem azért írta ezt,mert neki olyan simán menne minden... (nem akarok senkit megbántani,hiszen nem azért vagyok itt -van arra más megoldás is- hanem mert azt veszem észre,hogy csak a levegőbe beszél itt az ember...előtte ki is kellene próbálni!Ha valaki,akkor én kipróbáltam és bizony nem hiába lovagolok ezen a témán,hisz több órán át ültem a gép előtt,hogy összehozzam ezt a dolgot (keresés..másolás..átalakítás)-nem kis idő!
És most itt tartunk megint...Te biztosan állítod,hogy működik (az olasz)A válaszom erre az,hogy biztosan állítom: NEM!-mert én ki is próbáltam.
Az olvasási képességemet megköszönném,ha nem kérdőjeleznéd meg,a hozzászólások pedig "FIGYELMESEN" el lettek olvasva!
A Brekit + szerintem nem kell védelmezni,mert felnőtt ember és tud magáról gondosodni és ha ezt elolvassa,akkor Ő is fogja látni,hogy nem ellene vagyok,hanem Vele,hisz akkor nem osztanám meg Vele a problámát.De ha Téged ez kielégít,hát legyen:Sorry Breki!
....várok tovább...
Kettő! Az MM2002 angol verziója most jött ki és AZ NEM MŰKÖDIK!
Sztem előbb olvasdd el figyelmesen az összes hozzászólást és utána ess neki a Brekinek (vagy pillanat, ne is ess neki).
Azzal, hogy telepakolom a FIFA 2002-t a kedvenc zenéimmel még ugyanúgy fog csalni a lestaktikázással a gép és ugyanolyan szar lesz benne a játékosadatbázis!!! Sztem rajtad kívül mindenki inkább a 200kb-os gameplay patchet vagy rostert szedi le először, minthogy a több megás zene kiegészítőket!
Nem azt akarom ezzel mondani, hogy nem kell új zene és hang a játékba, de először próbáljuk meg AZOKAT A HIBÁKAT ORVOSOLNI, mint pl. a roster, gameplay stb. Ezek fontosabbak, mint holmi zenék. Ha ez kész akkor már foglalkozhatunk at többivel!!!
The Hedgehog - Hedgehog Arts
UI.: Remélem ez elég értelmes válasz volt és nem ártana ha bocsánatot kérnél a Brekitől, mert ez tényleg nem volt szép.

Az ember ezek után meg döntse el, hogy mi az igazság (???)
Te aztán nem vagy semmi!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de szerintem egy ilyen Mp3 átalakító jócskán többet nyújt ilyen-olyan mezeknél, labdáknál, cipõknél......néhány kbyte-os kis patch-nél....stb (remélem ezzel nem törtem bele egyes Fifa társam lelki világába)
Remélem kapok értelmes választ a problémámra!
Holnap NAGY FRISSÍTÉS lesz az oldalamon! Felrakok néhány új gyepet, rostert, gameplay patchet és még más kiegészítőket is!
Mindenkit szeretettel várok!
"The nam of the game...FOOTBALL!!!"
szerintem van amugy ennel jobb program erre es a cocceron azt irtak nem muxik
Hj: Eleg a Roster abban meg
World CUp is benne van...
A Fifa Music Manager-rel kapcsolatos kérdésemre még mindig nem kaptam értelmes magyarázatot (???)