865
by BHUNTER
-
#806 De válaszoltam csak tudod mostanában nincs időm túl sokat netezni... -
#805 irtam neked emilt de nem válaszoltál...... -
#804 Hi -
#803 hi :-) -
#801 lehet, de hadd ne irjam be ujra megint
a Hedge foruman megtalalod -
OPM #800 Azt szeretném kerdezni, hogy az E gombon kívül lehet mással is cselezni a játékban?
thx -
#799 en meg boldog uj evet kivanok mindenkinek -
#797 a Hedge oldalan van egy forum ezzel kapcsolatban
de szerintem igy karacsony korul gazosabb talalni ellenfelet..... -
#795 segitseg a Herripotti elalitotta a billentyuzetem :-) -
#794 ok ezt eddig is tudtam >/(
de hogz jon ey ide< -
KoZi #792 Ok. Sikerült, Roby modszerével. Köszi -
KoZi #791 Ezen van egy .castanet könyvtár, lehet, hogy emiatt nem tudja normálisan átírni? A cd cimkéje a "fifa2002"? A cloneCD is olvasási hibákat jelez, ezt ne vegyem figyelembe és így írjam át? -
Roby #789 Kozi: a valasz egyszeru, ne cdcopyval csinald.
masold fel a cd tartalmat a wincsire, a cd cimkejet pedig jegyezd meg.
aztan a neroval irj egy adatcd-t. a cimkenev pedig amit az elobb megjegyeztel...:)
ennyi...
hogy egyesek mert a cdcopy-t hasznaljak nem is ertem. 10-bol 1-szer ha bejon... persze vannak kivetelek (NTI Cdmaker).
(a most vagy a fifa2002-nel vagy a f1 2001-nel volt egy olyan konyvtar ami ponttal kezdodott. nah, azt nem mindegyik iroprogi tudja am megcsinalni, szal arra figyelni!) -
#788 az enyim tudja... -
#786 a daemon tools tudja a safedisk2-t szimulalni -
KoZi #784 Hát ez a Fifa2002 másolás nem akar össze jönni. Konkrét receptet tud valaki? A Nero állandóan leáll cd olvasás hiba miatt ha a cd íróban van a lemez, ha az olvasóban van , akkor átírja cd copyval /nem közvetlenül, 4szeresen/ de nem futtatható a játék. Ötlet? -
#783 A HSP-ben lesz havas pálya is De lesznek benne más eddíg nem látott gyepek is!!!
na most megyek! Olvasd el a Duma topicban az oldalamon, hogy mi történt ma velem!!! -
#782 oks, csak gondoltam a HSP-be is jo lenne :_)
Amugy tetszik az uj gyep csak nem ertem miert egyforma mikor kulonbozo meretu file-k vannak benne -
#781 Szia Breki!
Másik azonosítóval szaladgálsz vagy mi?
A gyep patchben nekem is egyforma minde :-( Majd ha kész a HSP akkor lehet egy gyepes-csomagról beszélni!!! -
#779 Próbáld a CloneCD-t!!! -
KoZi #778 Valaki segítsen légyszi. Ki tudja milyen programmal tudok egy FIFA2002 cd-t átírni. NERO 5.0.3.5 változat cd copy funkcióval átírta, de a játékot nem lehet telepíteni, az setup.exe-re kattintva "Nincs meg a fájl" hiba jön. Gondolom valamilyen másolásvédelemmel van ellátva. Ez már egy írt cd, tehát valamivel biztosan átírható. Ki tudja mivel? -
:) #777 tyűűűűűűűűű nagyon yó game:))))))))))) -
#776 Breki & Lantee:
A tanulásra nyitottam az oldalamon a FIFA ISKOLA rovatot ahol majd mindent leírok!!! -
ten155 #773 Hedge!
Koszonom a segiteseget!
MadMax!
Neked meg koszonom a kioktatast, de ezt nem kellett volna. -
#772 Fejelés:
D hosszan nyomva: kapura küldi a fejjel a csákó a lasztit
A hosszan: ez egy "magasan fejelt" passz akar lenni
S hosszan: sima továbbadás fejjel
Figyelj arra, hogy MINDÍG FUSS A LABDA ELÉ mert ha egy helyben állsz akkor az ellenfél játékosa simán "lefejel".
Szadrúgások:
Szabadot az S gombbal kell kapura küldeni! A W,A,D gombokkal egy megszámozott játékosnak passzolhatod!
A számok megfelelői (nem biztos):
1 - 'A' gomb
2 - 'W' gomb
3 - 'D' gomb
Hát ennyi lenne! Ja és ne felejtsétek, hogy a WWW.HEDGEHOGARTS.ON.HU oldalon mindent megtaláltok ami a FIFA 2002-hez kell!!!
The Hedgehog - Hedgehog Arts -
#769 ten155:
GLOBAL ROSTER UPMATE 2002
-
#768 de mond meg neki melyiket szedje mert a regiek nem jok -
#767 megy mar az oldal? -
#766 ten155:
www.hedgehogarts.on.hu
Innen leszedheted a megfelelő rostert!!! -
ten155 #765 Breki33!
Melyiket?? Honnan?? -
#764 Azért nem militarizálodunk ám!!! -
#763 tiszta IFOR-osan hangzott :-) -
#762 Ha ma ráérsz akkor a HAFO (az oldalam ) fórumban ott leszek. -
#761 vazm?
melo van de megprobalok
ten155v tolsd le a Rostert es nem lesz lock-olt -
#760 Vazm! De ha felpöckölöd az ini-ben akkor még nagyobbra tudod állítani az options menüben!
Gyere a fórumomra! -
ten155 #759 Miket kell megnyerni ahhoz, hogy a lock-olt dolgokat megkapja az ember?? -
#758 de ugyanazok vannak benne nem?
amugy en pont a havas palyat szeretnem eltuntetni :-)
Ja es egy fontos dolog
olyan hulyek voltunk, a lovoerot a menupen az AI-nal lehet allitani egy csuszkaval
SZIVAS mi? :-) -
#757 Most olvastam, hogy hamarosan megjelenik egy "snow-patch" a FIFA 2002-höz! Havas pálya és időjárás, piros laszti stb.
Amint kiadták feltöltöm az oldalamra!!! -
#756 Szia!
Majd küldöm! És tényleg jobb a soccer.in, mint a BIG! Ugye mondtam! -
#755 jo reggelt
Hedge majd kuld el legyszi az ini-det
tegnap csinaltam egy egesz jot es szeretnem osszehasonlitani
ugy latom ami az ini-ben van uti a BIG-ben levot