FIFA 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok. Sikerült, Roby modszerével. Köszi
Ezen van egy .castanet könyvtár, lehet, hogy emiatt nem tudja normálisan átírni? A cd cimkéje a "fifa2002"? A cloneCD is olvasási hibákat jelez, ezt ne vegyem figyelembe és így írjam át?
Kozi: a valasz egyszeru, ne cdcopyval csinald.
masold fel a cd tartalmat a wincsire, a cd cimkejet pedig jegyezd meg.
aztan a neroval irj egy adatcd-t. a cimkenev pedig amit az elobb megjegyeztel...😊
ennyi...
hogy egyesek mert a cdcopy-t hasznaljak nem is ertem. 10-bol 1-szer ha bejon... persze vannak kivetelek (NTI Cdmaker).
(a most vagy a fifa2002-nel vagy a f1 2001-nel volt egy olyan konyvtar ami ponttal kezdodott. nah, azt nem mindegyik iroprogi tudja am megcsinalni, szal arra figyelni!)

Breki33
az enyim tudja...
Breki33
a daemon tools tudja a safedisk2-t szimulalni
Hát ez a Fifa2002 másolás nem akar össze jönni. Konkrét receptet tud valaki? A Nero állandóan leáll cd olvasás hiba miatt ha a cd íróban van a lemez, ha az olvasóban van , akkor átírja cd copyval /nem közvetlenül, 4szeresen/ de nem futtatható a játék. Ötlet?
The Hedgehog
A HSP-ben lesz havas pálya is De lesznek benne más eddíg nem látott gyepek is!!!

na most megyek! Olvasd el a Duma topicban az oldalamon, hogy mi történt ma velem!!!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
oks, csak gondoltam a HSP-be is jo lenne :_)

Amugy tetszik az uj gyep csak nem ertem miert egyforma mikor kulonbozo meretu file-k vannak benne
The Hedgehog
Szia Breki!

Másik azonosítóval szaladgálsz vagy mi?

A gyep patchben nekem is egyforma minde :-( Majd ha kész a HSP akkor lehet egy gyepes-csomagról beszélni!!!

The Hedgehog
Próbáld a CloneCD-t!!!

Valaki segítsen légyszi. Ki tudja milyen programmal tudok egy FIFA2002 cd-t átírni. NERO 5.0.3.5 változat cd copy funkcióval átírta, de a játékot nem lehet telepíteni, az setup.exe-re kattintva "Nincs meg a fájl" hiba jön. Gondolom valamilyen másolásvédelemmel van ellátva. Ez már egy írt cd, tehát valamivel biztosan átírható. Ki tudja mivel?
tyűűűűűűűűű nagyon yó game😊))))))))))
The Hedgehog
Breki & Lantee:

A tanulásra nyitottam az oldalamon a FIFA ISKOLA rovatot ahol majd mindent leírok!!!

Hedge!
Koszonom a segiteseget!
MadMax!
Neked meg koszonom a kioktatast, de ezt nem kellett volna.

The Hedgehog
Fejelés:

D hosszan nyomva: kapura küldi a fejjel a csákó a lasztit

A hosszan: ez egy "magasan fejelt" passz akar lenni

S hosszan: sima továbbadás fejjel

Figyelj arra, hogy MINDÍG FUSS A LABDA ELÉ mert ha egy helyben állsz akkor az ellenfél játékosa simán "lefejel".

Szadrúgások:

Szabadot az S gombbal kell kapura küldeni! A W,A,D gombokkal egy megszámozott játékosnak passzolhatod!

A számok megfelelői (nem biztos):

1 - 'A' gomb
2 - 'W' gomb
3 - 'D' gomb

Hát ennyi lenne! Ja és ne felejtsétek, hogy a WWW.HEDGEHOGARTS.ON.HU oldalon mindent megtaláltok ami a FIFA 2002-hez kell!!!

The Hedgehog - Hedgehog Arts

The Hedgehog
ten155:

GLOBAL ROSTER UPMATE 2002

Breki33
de mond meg neki melyiket szedje mert a regiek nem jok
Breki33
megy mar az oldal?
The Hedgehog
ten155:

www.hedgehogarts.on.hu

Innen leszedheted a megfelelő rostert!!!

Breki33!

Melyiket?? Honnan??

The Hedgehog
Azért nem militarizálodunk ám!!!

Breki33
tiszta IFOR-osan hangzott :-)
The Hedgehog
Ha ma ráérsz akkor a HAFO (az oldalam ) fórumban ott leszek.

Breki33
vazm?

melo van de megprobalok

ten155v tolsd le a Rostert es nem lesz lock-olt
The Hedgehog
Vazm! De ha felpöckölöd az ini-ben akkor még nagyobbra tudod állítani az options menüben!

Gyere a fórumomra!

Miket kell megnyerni ahhoz, hogy a lock-olt dolgokat megkapja az ember??

Breki33
de ugyanazok vannak benne nem?

amugy en pont a havas palyat szeretnem eltuntetni :-)

Ja es egy fontos dolog
olyan hulyek voltunk, a lovoerot a menupen az AI-nal lehet allitani egy csuszkaval

SZIVAS mi? :-)
The Hedgehog
Most olvastam, hogy hamarosan megjelenik egy "snow-patch" a FIFA 2002-höz! Havas pálya és időjárás, piros laszti stb.

Amint kiadták feltöltöm az oldalamra!!!

The Hedgehog
Szia!

Majd küldöm! És tényleg jobb a soccer.in, mint a BIG! Ugye mondtam!

Breki33
jo reggelt

Hedge majd kuld el legyszi az ini-det
tegnap csinaltam egy egesz jot es szeretnem osszehasonlitani

ugy latom ami az ini-ben van uti a BIG-ben levot
The Hedgehog
Hát ja! Nem tom lesz e! A chant util asszem csak közönséghangokat kezel!

Breki33
francba kene mar egy str lejatszo
The Hedgehog
Igen csak azzal!

Breki33
a Chumba olyan 98-as feeling de az a music patc-ben volt
De igazabol a focis hatterzenekre gondolok
pl THe-Fan Ole OLe
amik a legnagyobbak (azokat erdemes lecserelni)

Amugy leszedten 4 ever-rol egy HErta mucicpatch-et
de hiaba masoltam be nem azok szolnak
pedig tok jo szamokat irnak
Lehet hogy csak a FifaFx-el megy?
The Hedgehog
Akkor bocs Breki! Mindketten félreértettünk!

A soccer.ini nálam bevált! Igaz először nem sok különbséget láttam, de ezt könnyebb átírogatni, mint az ini.big-et!

A zenéid kiruk! Nekem Chumbawamba tetszett!

Bazsa20:
Próbld ki az MM2001-et, úgy mint a Breki! Talán azzal menni fog!

Breki33
akkor ha valami jot latok toltsem le teszteljem egy hetig es csak utanna szoljak? :-)

Ezt te sem gondolod komolyan...

Amugy nem szoktam a levegobe beszelni, csak probaltam akiknek nem megy segiteni.
Breki33
en zeneket=en zeneimet
Breki33
1. Akkor megegyszer hogy vilagos legyen:
En nem irtam soha hogy mukodik, vagy nem mukodik az MM2002 mivel nem hasznalom!
Eppen azt irtam, hogy a 2001-hez van egy angol nyelvu ami tokeletesen mukodik.

Mar leirtam 1* de ugy latszik megegyszer szukseges:
En a 2001-be beraktam (a 2001-es str konvertalo-val) a nekem tetszo zeneket.

Mikor kijott a 2002 azokat siman atneveztem es a 2002-es nevekre es azota is jol mukodik.
+felraktam a German sound Patch-et

Hedge koszi a vedelmet jolesett. :-)

Kiproszaltad az en zeneket?

Neked valtoztatott valamit a jatekon a soccer.ini?
Millenium ,de már kezdek azon a ponton lenni,hogy hagyom a fenébe ezt a kiegészítőt (MM) és szétnézek a megannyi más patch között...
Amúgy én is töltöttem le mezeket,rostereket... finomabbnál finomabb falánkságokat.
The Hedgehog
OK! Én nem akarok itt veszekedést! Ezért zárjuk le a témát!

Nálam kitűnően működik az olasz! Semmi gond vele! Neked milyen oprendszered van? Lehet az a gond, mert a haveromnál sem megy W98 SE alatt!

Ha már te is akkor én is:Sorry Bazsa!

Üdv!

Na várjunk csak egy picit,mert előzmények is vannak..A Breki egyáltalán nem írt olyat,hogy neki működne,sőőőt...Ő csak a 2001-hez passzoló prg-ről mondott bíztató dolgokat nem pedig a 2002-es verzióról.Ezt ne hagyjuk figyelmen kívül,mert ugyebár nem mindegy! Erről a 2002-ről így nyilatkozott:
"Amúgy a soccergaming fórumban írták,hogy :NOT WORK!" - gondolom nem azért írta ezt,mert neki olyan simán menne minden... (nem akarok senkit megbántani,hiszen nem azért vagyok itt -van arra más megoldás is- hanem mert azt veszem észre,hogy csak a levegőbe beszél itt az ember...előtte ki is kellene próbálni!Ha valaki,akkor én kipróbáltam és bizony nem hiába lovagolok ezen a témán,hisz több órán át ültem a gép előtt,hogy összehozzam ezt a dolgot (keresés..másolás..átalakítás)-nem kis idő!

És most itt tartunk megint...Te biztosan állítod,hogy működik (az olasz)A válaszom erre az,hogy biztosan állítom: NEM!-mert én ki is próbáltam.
Az olvasási képességemet megköszönném,ha nem kérdőjeleznéd meg,a hozzászólások pedig "FIGYELMESEN" el lettek olvasva!

A Brekit + szerintem nem kell védelmezni,mert felnőtt ember és tud magáról gondosodni és ha ezt elolvassa,akkor Ő is fogja látni,hogy nem ellene vagyok,hanem Vele,hisz akkor nem osztanám meg Vele a problámát.De ha Téged ez kielégít,hát legyen:Sorry Breki!

....várok tovább...
The Hedgehog
Egy a MM2002 működik, de csak az olasz verzió! A Breki erre gondolt amikor dícsérte!

Kettő! Az MM2002 angol verziója most jött ki és AZ NEM MŰKÖDIK!

Sztem előbb olvasdd el figyelmesen az összes hozzászólást és utána ess neki a Brekinek (vagy pillanat, ne is ess neki).

Azzal, hogy telepakolom a FIFA 2002-t a kedvenc zenéimmel még ugyanúgy fog csalni a lestaktikázással a gép és ugyanolyan szar lesz benne a játékosadatbázis!!! Sztem rajtad kívül mindenki inkább a 200kb-os gameplay patchet vagy rostert szedi le először, minthogy a több megás zene kiegészítőket!

Nem azt akarom ezzel mondani, hogy nem kell új zene és hang a játékba, de először próbáljuk meg AZOKAT A HIBÁKAT ORVOSOLNI, mint pl. a roster, gameplay stb. Ezek fontosabbak, mint holmi zenék. Ha ez kész akkor már foglalkozhatunk at többivel!!!

The Hedgehog - Hedgehog Arts

UI.: Remélem ez elég értelmes válasz volt és nem ártana ha bocsánatot kérnél a Brekitől, mert ez tényleg nem volt szép.

Breki, egyszer az állítod, hogy tökre jól mûxik az MM2002, máskor meg azt, hogy Don't Work... nem...
Az ember ezek után meg döntse el, hogy mi az igazság (???)
Te aztán nem vagy semmi!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de szerintem egy ilyen Mp3 átalakító jócskán többet nyújt ilyen-olyan mezeknél, labdáknál, cipõknél......néhány kbyte-os kis patch-nél....stb (remélem ezzel nem törtem bele egyes Fifa társam lelki világába)

Remélem kapok értelmes választ a problémámra!
The Hedgehog
Sziasztok!

Holnap NAGY FRISSÍTÉS lesz az oldalamon! Felrakok néhány új gyepet, rostert, gameplay patchet és még más kiegészítőket is!

Mindenkit szeretettel várok!

"The nam of the game...FOOTBALL!!!"

Breki33
hat ha az en valaszom nem volt eleg normalis akkor sajnalom

szerintem van amugy ennel jobb program erre es a cocceron azt irtak nem muxik

Hj: Eleg a Roster abban meg
World CUp is benne van...
Szevasztok!

A Fifa Music Manager-rel kapcsolatos kérdésemre még mindig nem kaptam értelmes magyarázatot (???)
Breki33
te tudod hogy ez egy bemutatas volt? :-)
The Hedgehog
Nincs mit!

Breki33
koszonom a nep neveben uram :-)
The Hedgehog
jobb gameplay

grafikus kártya kompatibilitás javítás

formációs (csapatfelállás) probléma javítás

multiplayer hibák javítása

Hiv.EA patch 25-e elõtt!

Ennyi!