16
Én nem értem, de már qr**ra idegesít !
-
Propeller #16 ctrlaltdel
Exproreren kívül mindent lőj ki... bár a rejtett taskok attól még mennek... ha még MOST IS swappel akkor.... :)
-
#15 megcsináltam amit írtál és idáig remekül műxik, még gyorsabb is a Windoz
thx -
#14 Télleg amióta kiszedtem a pipákat az Officeok elől azóta nem swappolt anyit, köszike mindneki !
Jha és nem vírusos a gépem a Norton Anti. 2001 szerint legfrisebb vir. frissítéssel.
-
#13 biztonságos ? ok -
#12 Ez mind igaz, azonban a lefagyásokkal, de főleg az egyre újabb installokkal/uninstallokkal, tehát a regisztrációt érintő dolgokkal egyre és egyre lassabb lesz minden, akármit csinálsz vele (értsd: bütykölés, a többiek javaslatai). Egy idő után (kritikus idő nálam ált. fél/egy év) csak egy jó kis format, és egy reinstall windows segíthet, akárki akármit mond. Ez van. -
Csibe #11 Előszőr is: mindenkinek swappel. Ez a windows. Msconfig egy nagyon hasznos program, winme-ben 5 percenként "pillanatképet" készít a pchealth, ezt ott ki tudod venni. Én ajánlom még a következőket szedd ki a startup-ból (ugyanígy msconfig-gal): pchealth, taskmonitor, scanregistry, loadpowerprofile (ez 2x van). Mióta kiszedek minden szart a registry-ből -beleértve ezeket is- azóta stabil a windows-om. -
#9 Az Adatgyűjtés ütemező (vagy valami hasonló neve van) az Office -ben be van kapcsolva. Ha jól emlékszem alapból 10 percenként frissíti az adatbázisát. Kapcsold ki a Kellékek -ben, vagy az Office eszközökbe megtalálod.
Ha WinME-d van akkor az PCHealth adatgyűjtés-ütemező ugyan ezt csinálja. Vezérlőpult/Ütemezett feladatok -
#8 A bajba ez létszer lett bocsi -
#7 Na akkor, futtatas/msconfig és ott a win.ini -ben szedd ki az összes offices cucc elől a pipát és elvileg megjavul, lehet a system.ini be van de nem hiszem -
#6 Na akkor, futtatas/msconfig és ott a win.ini -ben szedd ki az összes offices cucc elől a pipát és elvileg megjavul, lehet a system.ini be van de nem hiszem -
#5 pont ma raktam fel a Norton Antivírust, teszteltem, nem talált semmit, ma szedtem le a frissítést, de újra kell indítani, holnap kiderül majd van e vírus ...
-
#4 van, 97, holnaptól 2k -
#2 Van office a gépen? -
#1 Néha leáll swappolni a Windoz és nem értem mért :P
Van 256MB RAMom, azaz elég sok.
Winyók : 2db Quantum, EDDIG SEMMI BAJOM NEM VOLT VELÜK !!!
Lehet valamilyen beállítás ? Virtuális memória ? Téélleg, azt is lehet állítani vmire a jobb teljesítmény érdekében, de mire ? :)
Jha és a winyók Hálózati kiszolgálón vannak (Network nemtommi).
Szal nem értem :P
Kinek szokott még swappolni ?
HELP !