7
Win98 alatt egy Golden Melody Hi-Fife hang - és egy NVIDIA Vanta videokártya feltelepítve \"kiüti\" a felbontást és színmélységet!
 • blur55
  #7
  hello

  a gondom a következő: egy logitech 5.1es rendszerem van, ami tényleg nagyon jó, ezzel nincs is semmi baj. viszont ma vettem egy szintén logitech webkamerát, és mióta feltettem a driverjeit, recseg minden hang.
  az input device az a kamera, mert beépített mikrofonja van, az output device pedig a hangkártya, ki van hangosítva.
  már ujrainstalláltam a hangkártya drivert, a zsinórokat arrébb tettem - már amennyit lehetett, de elfogytak az ötleteim.
  ha valaki tudna segíteni, annak hálásan megköszönném
 • Cill
  #6
  Sziasztok.
  Kéne egy kis segítség.
  Az a gondom, hogy már másodszorra csinálja a gépem, hogy egyszerűen elmegy minden hang. A diagnoszika progi semmi bajt nem jelez a hangkártáyval, a hangfal is jó. Nemrég újratelepítettem a windows-t, és akkor minden rendben volt a hanggal, de most megint elment egyik pillanatról a másikra, zenehallgatás közben. Nicns valami tippetek? Driver? Vírus?
  Előre is köszi!
 • Laci
  #5
  ha tudnátok ezt hányféleképp és hányszor próbáltam...Attól félek ez menthetetlen. Azért kösz.
 • Bradock
  #4
  Távolítsd el a jelenlegi videókártya driverét.
  Vezérlőpult/Rendszer/Eszközkezelő/Videókártyák Itt töröld az aktuális videókártyát(Eltávolítás).
  Indítst újra a gépet, majd telepítsd fel a videókártya driverét. Ha a monitorhoz van driver akkor azt is tedd fel.
  A hangkártyával is meglehet ugyan ezt tenni.
 • Laci
  #3
  A lényeg az, hogy csak WinME alatt ment, az alaplapot nem tudom. Valami Biostar (heh, mint egy mosószer)
 • Laci
  #1
  Újabb ok a mICROSUXX szidására. Natehát! Haverom gépén a WinME (hogy is történhetett volna másképp) felmondta a szolgálatot, pedig ment alatta rendesen minden, nem tudtam mit tenni, le kellett törölnöm a winyót. Nekem a Win98 van meg, többször feltelepítettem HELYESEN és a hang és videokártya drivereit, telepítőpragramjait is HELYESEN!. Egyszer adatott meg a néhányezer gépindítások közül, amikor ment a kép is meg hang is. Már mindent kipróbáltam! Naszóval azután az egy alkalom után csak egy újraindításba került és soha többé vissza nem jött a 640*480-anál nagyyobb felbontású és 16 színmélységnél többszínű kép ami akkor még megvolt. Tehát a "csökkentett mód" képbeállításaival kell szenvedni. Ha erre tud valaki tanácsot adni az ember a talpán, de please valaki, ha tud segítsen, mert ezek a rohadt PC-t meg a mICROSUXX már elég sokszór bizonyította, hogy a szemétbe termett, de mivel ez a legolcsóbb, szeretném hát működésre bírni. Az a gép egyébként egy AMD K7-es 500MHz-s cuucc 64 mega rammal... A videókártyát egyébként a rohadt cégnél kicserélték a 32 megás Matrox G400-asról egy NVIDIA Vantára. Suxx! Szakemberek tán hozzá tudnak szólni, előre is köszönöm!