143
homerseklet honnan?
  • Pheel
    Szerintem mindenhol van gyari hiba es ugye nem lathattal 3-4-nel tobbet belole. Szar szeria volt :)))
  • Mathias
    Nekem is Acorp tápom van(300W), de nekem nem meleg csak egy kicsit, pedig kicseréltem a ventijét egy halkabbra, lassabra.
  • mainruler
    Egyes házakban (értsd: szar Acorp és company, sajnos nekem is ez van) a proci hőmérséklete nem attól magas, hogy valami nem lenne rendben a bordával, ventivel stb., hanem az átlagos elrendezésű házak TÁPJA a ludas, nekem pl k*rvára felforrósodik valamiért (miért is? Tán mert Acorp?!), kb !!60-70 fokra!!, nem lehet hozzányúlni rendesen, s ezt a finom langyos levegőt a prociventi egyenest a magra fújja, ami ezek után úgy túlmelegszik, mint a sicc!
  • Bandee
    900-as Athlon, 5700 RPM-es Spitfire hűtő, max 55 fok
  • Pheel
    baby haz? :)
  • KOCsi
    Fingom sincs, miért ennyire meleg. Egy elég vastag borda van rajta Coolermaster ventivel, ami 4800-on pörög. Az illeszkedéssel nincs gond, még a hőátvitelt is külön vásárolt szilikonnal oldottam meg. Lehet, hogy rossz a hőmérő? Bár az a prociban van, ha jól tudom, akkor meg nem nagyon romolhat el.
    Slo1-es lapom van (p3b-f), lehet, hogy a szellőzése rossz.
  • Pheel
    Nincs rajta hutes? Vagy raepitettel egy meruloforralot? Esetleg adtal neki 3 Voltot? :)))
  • KOCsi
    Az szerintem teljesen OK. Nálam a cel566@637 60 fokos SETI alatt, és mégse fagy. Még szép, hiszen 130 fok körül lövi le magát (mármint a celi), tehát 70-80 fok normálisnak mondható még. AMD-nél pláne!
  • Pheel
    Jo ez az AMD, csak eppen mindenki izgul hogy odaeg... :DDDD
  • Pheel
    jaja. Csinaljuk! :)
    No ne azert :)
  • Borg
    Tök jó hogy ebböl is mindjárt AMD vs. Intel fórum lesz...
  • Pheel
    AMD degaz. Sporol :)))))
  • Mathias
    Az intel prociknál beépített hőmérő van(tehát a proci magban).Az AMD-nél a procifoglalat alatt van. Tehát az FCPGA foglalat alatt nincs hőmérő.
  • John Rambo
    Altalaban a procik homersekletet honnan szedi a Bios ill. a Windows? Az elso SLOT1 es procimon sem volt thermokabel, megis tudtam a homersekletet. FCPGA proci homersekletet is megtudom kabel nelkul :) Tehat valami IC alapon megy a dolog? "Beepitett homerovel a prociban", illetve az FCPGA foglalat alatt az alaplapon ???