143
homerseklet honnan?
  • kisviku
    Szerintem nézd meg az alaplapod könyvét, mivel mindegyiknél más a beállítás.
  • tj1105
    hi!Azt hol lehet beállítani a biosba h hány fokig ne faggyon ki , mert a régi celeronomnál rámentem a lhőmérsékletre és ott kiválasztottam hogy 40-60fok de a amd3000+oson rámegyek és csak IGNORED vagy N/A:S ,plz help
  • izb
    Szerintem vegyél rá egy normális hűtőt.
  • iguanodon
    Tud valaki segíteni, minek van ez a fórum ha senki nem segít a másiknak.
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Egyolyan problémám lenne, hogy van egy (478)foglalatos 3,2 ghz- es celeron procim gyári hűtővel, ami alap állapoton 53 c°, terhelt állapotban 70 c° fölé is csúszik.
    Ez mennyire normális? A hűtőzsírt már kicseréltem újra mint amit beleraktak a boltban, de így csak 1-2 fokot nyertem. Félek, hogy tönkre megy a proci.
    Mi az a hőmérséklet ahol már sérül a processzor, meddig normális a max hőmérséklet?
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • rvn
    A régi Celeronokba esetnmben egy 566 osban hol vana hömérö mert 950 re van huzva és 25 fokot ir ki és valahogy ez nekem hihetelen
  • rvn
    Az a helyzet h gondoltam rá..de az igaz h ha magas a hömérséklet akkor az élettartam rövidül?
  • savior
    amd athlon 64 3200 procihoz jo ez a huto: THERMALTAKE SOCKET A COOLER VOLCANO11? lehet ezzel huzni a procit meg nem e hangos? vagy jobb a gyari hutoje?
  • Punker
    hát az kb annyit tud, vegyél jobb hűtőt ha tudsz.
  • rvn
    Aham gyári hütéssel!
  • izb
    hogy nem ettől fagy ki az biztos..
  • tj1105
    sziasztok,van egy amd sempron 3000+ egy asus k8u-xes alaplappal és ha 40fokot eléri a procim akkor kifagy a gép ,namármost mondták h kevés áramot kap.Csak nemtudom h a biosban milyen menüpont alatt keressem? (különben 450es a táp)Valaki help plz!
  • Punker
    gyárihűtéssel?
  • rvn
    Intel LGA775 3,2 terhelésmentesen 45 fok terhelve 70 normális?
  • topas
    Köszi!
  • izb
    Akkor az 50 fok teljesen normális..
  • topas
    Socket A
  • izb
    Socket A sempron,vagy már 64 bites?
  • topas
    Helló!Van egy sempron 2600+ procim aminek a hőmérséklete sima böngészés közben 51-52 C fok körül van, az nem túl sok?
  • Mersh
    pfffffffffff
  • izb
    Hehe köszöntelek a matrixban.....

---------------------------------
    www.izbsystem.hu
  • Mersh
    Na Bazmeg' Most aztán hű de kiokosítottál, ez igen. Kapsz 1 pirospontot, én meg 1 bűntetőpontot. (Fasztaliga)

• izb
    az a setup az a Bios.

---------------------------------
    www.izbsystem.hu
  • Mersh
    a setupban (PC health status vagy ilyesmi) vagy everest 2.2 nevű progiban számítógép/érzékelők
  • PCMAXI
    Hali!Hol tudom megnézni hogy a Proci hány fokon van?
  • TRDaniel
    cel1800 van
  • TRDaniel
    úratyám!!
    46°C ?
    nekem 33°C fok körül van mindig a gyári propellerével.
    meg ez a 75°C :D
    én már kezdenék aggódni
  • sopi
    hi all.
    nekem egy celeron 1200 MHZ procim van és 45-46 fokon megy játékon kivül.
    tegnap vagy 2-3 alkalommal lefagyott a gép és vizhangzott minden.
    ez lehetne a baj? magas a hömérséklet?
    a proci hütö megy rendesen
  • norbre
    hali!

Egy AMD 2500+ procim van Abit NF7s alaplapon, 1G Ram.
    Most raktam fel a SpeedFan 4.25-öt, és a következőt írja alapállapotban:
    (nemtom melyik hőmérséklet mit jelent)
    Temp1:37°C
    Temp2:55°C és mellérak egy tűzjelet
    Fan1:2360Rpm-et ír

Ezek milyennek tekinthetőek, illetve az 55°C az magas?

köszi
  • reménytelen
    Nekem ez a P4-esem 57 és 76 °C között mozog, de az az érdekes, hogy mikor be volt dugva a gépház ventilátora, akkor nem hajtotta rendesen a prociét (csak olyan 2600 rpm körül), és 95 °C-nál kikapcs, majd overheat warning. (400W-os táp, de nem Acorp, nem tudom pontosan)
  • KOCsi
    Torony.
  • Mathias
    Én csak probáltam arra célozni hogy valaki mond vmit a másik meg rájön, hogy neki is szar pedig eddig semmi baja nem volt, míg vki nem kezdi mondani. (nekem pedig nem meleg)
  • Bandee
    Aha. Amúgy haver Acorp modemje +halt ;)
  • mainruler
    Azért nagy a különbség az alaplapi max. 40, de inkább kevesebb fok és a táp 60-70 Celsiusa között, azt ne mondd, hogy ez így természetes...
  • Mathias
    Legalább télen jobb. Lábmelegítőnek. Egyébként szerintem árnyékra vetődtök, mert nekem nem forró, és ha most beírnám hogy a CUSL2-C-n meleg a Northbridge máris tizen vinnék vissza a boltba, pedig úgy is müxik. :)))
  • mainruler
    Ja, és hogy mondod, megfogtam a saját Acorp modememet, és tényleg, ez is főzőlap lett!
  • mainruler
    :)))
  • mainruler
    ja, és termékeik beépített radiátorral vannak "komfortosítva"... :)))
  • Pheel
    Nos akkor ez felettebb kinos az Acorpnak. Nekem egy Acorp markaju cuccom van, a modem. Most hogy mondod, tobb ora utan annak a burkolata is eleg meleg. Lehet hogy ezek valami alaszkai ceg? :)))))
  • mainruler
    Teljesen különböző szériájú és kiadású (volt közte '98-as is) Acorp házak voltak, s kivétel nélkül mindegyikben szalonnasütésre volt alkalmas a táp, ez abszolút nem véletlen, az Acorp ilyen, nem szériahiba.
    Persze lehet módosító tényező a zártság is, természetesen leszedett házburkolattal már ez sem vészesen meleg, de ha visszateszem a burkolatot, 10 perc és jön a "CPU overheat warning".