131
Ezt meg kell nézni!
-
Fat-R #90 mondja már meg nekem valaki hogy a végén a csaj rájött hogy PP a Pókember ???
Egyébként meg lehet venni a filmet képregény formátumban kb 600 HUF -
#84 Mármint amit leírtam?
Azt nem tudom...régen volt.
Egyébként meg nem tudom miért jó ez az új módi, de bárminek a trélerjét le akarnám tölteni, már nem lehet, mert csak neten át lehetnem nézni, ami ugye modemmel meg nem könnyü. Men tudom miért jobb ez, mint régen amikor letöltöttem magamnak, megvolt a gépen, akkor néztem meg offline is amikor akartam, most meg..... -
#83 Hát lehet, de az események után a trélert igy is ugy is betiltották. -
Fat-R #82 honnan tölthető le a trailer ??? -
#80 Volt ilyen, söt tavaj nyárom még ez volt a trélerben is. Gengszterek kirabolják a bankor fölszállnak a helikopterre, egyszercsak megáll a helikopter a levegöben, de ezt csak belülröl mutatják. Távolodik a kamera, és meglátjuk a WTC-t, a két torony között egy oltári nagy pókháló és a közepében benne a helikopter.
Mindazonáltal maradt benne olyan jelenet ahol a háttérben még látható a WTC. -
#79 amúgy állítolag volt benne egy WTC-s jelent, amikor oda vannak a gengszterek felkötve! szept. 11 után kivágták belőle! én csakazértis benne hagytam volna! -
#78 nekem is tetszett a film. arra számítottam, hogy megint egy gagyi amcsi filmet nézek meg. és tévedtem!! nem volt gagyi! elég jól megcsinálták! szóval tényleg megéri! -
#77 Tegnap eljutottam odáig, hogy megnézzem, bár én csak akkor megyek moziba ha valami tényleg nagyon nagyon érdekel és tudom, hogy tecceni fog. Szerintem a Pókember is tökéletesen jól sikerült, biztosan tudnék persze egy pár olyan dolgot mondani amit másképp is csinálhattak volna, de Pókember filmnek se jobb se rosszabb nem kell, azt kaptam a pénzemért amire számítottam, egy tökéletes megvalósítású képregényadaptációt és ez a lényeg. -
#74 na nem méretre, hanem életkorra :)
miért, talán nem? :) -
#73 kösz -
#71 Hát Arny csak azér nem teccene nekem mert Octopus alapból nem az a nagydarab izomember. Nekem legalábbis a képregénybe egy olyan középmagas husos embernek tünik. Persze ha megfigyelem ezeket a karaktereket a szereplök vagy izmosak vagy csontsoványak, meg még esetleg a kövérek.
Egyébként mit szóltatok volna, ha Ha Mary Jane-t esetleg Nicole Kidman alakítja, jobban illene örá, bár többet leakasztott volna a filmért. Meg volt egy ilyen összehasonlítás régebben JJJ szerepére Michael Douglas-t, ha megnézitek öt az Összeomlás címü filmben úgy nem is akkora hülyeség, dehát nem lehet minde mellékszereplöt szupersztárokkal eljáccatni. -
#69 a mozgás jó volt (mármint a bunyó közbeni ugribugri meg a hálóhinta - a modellt nem figyeltem annyira)... az hozta a hangulatot :) csak a többi része a filmnek :( -
#67 szerinem pont a latvany ami bena volt... a törtenettol nem vartam semit -
#66 igaz, még több... elvégre közbe volt érettségi, volt 1 zsák fotózás... munkakeresés, stb... -
#64 akkor is mekkora gáz volt, imádlak pókember!
utána, amikor ott csüngtem, csak rád gondoltam
na mindegy, szerintem igénytelen film volt,
de a látványvilág jó volt -
#63 a kedvel valakit, a rajong iránta és a szerelmes bele az 3 eléggé más dolog... az alatt a 2 óra alatt meg nem 2 óra telt el a filmben, hanem 2 hét... kb -
#62 persze, mert Te még kicsi vagy -
#61 na igen az elég gáz volt -
#60 szsvsz nagyon bárgyu volt a film
azok szerelmi jelenetek, meg a csaj amiket mondott
brrrrr
a csaj két óra alatt 4x lett szerelmes különböző (általa annak vélt) pasikba -
#59 nekem tetszett. bár lehet hogy azért mert össvzissz1 pokember képregényt olvastam... -
#58 nekem ami nagyon hiányzott... az ami a legelején és a legvégén volt. és ami a képregénynek igazán egyéni hangulatot ad: végigkommentálja az egészet... az elejét látva örültem, hogy olyan lesz végig... nem volt annyi dialógus, hogy ne fért volna bele... -
#57 Szerintem nem volt túl jó a film. Több poént vártam a Parker-től...a képregényen néha szétröhögtem magam. -
#56 kaki -
#55 én reklámozni??? kizárt... :o) -
#54 Inkabb magamnak csinalnam az oldalt, csak mas is megnezhetne. :D Majd segitesz reklamozni. :D Csak meg kellene meg csinalnom. :D -
#53 :o) akkor jó... fiatalabbak? -
#52 Anno amikor ment az oldal, eleg sokan irtak (en korosztalyombeliek), hoyg milyen jo, mert nekik mar nincs meg. -
#51 gondolod sokakat érdekel? meglepne... vagy lehet én látom túl sötéten. -
#50 *20 vagy csak 16. -
#49 Ja, de ha valaki 16 eves vayg csak 20, nincs eselye mashol megnezni. -
#48 hehe... :o) ilyesmivel foglalkozni... eszembe nem jutna nekiállni szkennelni... úgy nincs meg az a hangulat, ha online nézegeted... -
#47 Akkor majd felfrissitem az oldalamat. :D 2 eve nem nyultam hozza (van az mar 2.5 is ;-) ) pedig a domain is megvn mar vagy 1.5 eve. :D -
#46 kockásokat nem tudom hova tüntettük el, a hahoták itt vannak a polcon (kissé lerongyolt állapotban, sokat kiálltak...), meg van pár IPM, meg Robur... -
#45 lapok ( a meccs miatt kapkodok :D) -
#44 Nekem igazan az elso 4 Kockas az ami igazan hianyzik, meg az utolso 3, amikor Lutra lappok neven jelent meg, mar nem vettem, mert nem tudtam rola. Kar, hogy az osszes Hahota-m megvan, de nincs szivem szetvagni oket. -
#43 meg persze a teljes Secret Wars :o) az egyik legnagyobb sztorija az egész univerzumnak szerintem... -
#41 oks. vannak transformerseim is :) meg egy pár batman, meg 1 fantom, meg 1 tmnt... a bobo-góliátokat elajándékoztam :) -
#40 Ok, ha majd kesz vagyok az osszessel elkerem oket egy scanre. :D -
#39 az elsö 50-60 körüli nekem is megvan, meg a többi marvel cuccok is.. (Xmen, MarvelSH, stb...) -
#38 Ha lesz idom, az elso 50 vagy 100 reszt, mar elfelejtettem, bescannelem es kirakom egy oldalra. A Kockasok 70% mar megvan.