GTA 3D

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dikkma
nyomiknak itt a GTA3 topic.

természetesen a nyomi nem fogja látni, hogy idelinkeltem neki a másikat, hiszen már nyitott 3 újat.
D3t0nat0r
Üdv!

Nemrég jelent meg egy hír a Shacknewson, miszerinnt azt rebesgetik, hogy a GTA4 MMO lesz! Ezt hivatalosan még nem erősítették meg, de a SN nem szokott minden pletykát csak úgy kirakni..

Lazarus
Nem valószínű..
Szaggat vagy nem szaggat... Lesz magyarul?
ember
szaggatás nélkül 😄D

ROTFL

ps2-n jobban szaggat, mint nálam bármi mostanában...
Dikkma
Sőt én úgy hallottam, hogy ps2-n szaggat a játék. A pc-s játékoknak leáldozott topicban legalábbis még ezt mondták a konzolosok, úgy tűnik amíg ideértek elfeledkeztek erről 😊
Nem kell akkora erőmű
Amúgy meg nézzétek azt hogy ELVILEG a PC-s szebb lesz , meg nem csak fix 640*480 mint a PS2-n
De majd PC-n egy erőmű kell hozzá, mi Ps2-ősök pedig szaggatás nélkül nyomhatjuk már két honapja! :-)
És kit érdekel? Itt a lényeg az hogy kijön PC-re is.
balumaci
hát igen,PS2-re már kinn van vagy 2 hónapja!!!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Multiról tudsz vmit? Jó lesz vagy elszúrták? Nézetet lehet majd váltani (pl. klasszikus felülnézet)?
Breki33
meg tudjatok mondani hogy az edonkey-en talalhato gt3-ak kozul melyik jo? (emulatorral)
I.C.ram
Szerintem kiraly lesz! mindig is vagytam egy Driver-FPS vagy TPS keverekre 😊)
Ok s köszi
szóval korrekt lesz...
ilyen apróságok mint fegyverszéthordás gondolom nincs?
Lazarus
Mikor lesz PCre?
Vegre egy jatek amiben mind ps2-s mind pc-s azt mondja hogy JOOOOOOOOOOOOOOOOOO 😄

Kezdetnem nem rossz 😄

wáúúú
autók fizikája milyen fegyverek vannak sat-sat mondjad ezerrel
Laza
nem valt at felulnezetbe... abban van, amit te valasztasz... amugy a rendes, hatolnezet a legjobb... majd meglatjatok...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
PS2 valtozat mar 2hete van... es kva kirr...
a regi hangulat megmaradt, sot, sokkal jobb...

tobbfele nezet (lehet a regi, felulnezetet is hasznalni, bar szerintem nem ugy a jo igy 3Dben)...

szoval kirr... en mar nyomom ezerrel... majd meglatjatok... 😊))))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Alien!
Gyerekek iszonyat jó a játék minden tekintetben,rohadt jó grafika,többféle nézet(köztük felülnézet is),rengeteg poén,és király hangulat...Nagyon bejött,hogy van egy rakás rádióadó,igazi amerikai számokkal,néha riportokkal,egyszóval csúcs...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Lacc
randa
aszonták lesz belső nézet......
karácsony környékén
amikor autózni fogunk akkor 3D-s felülnézettbe vált át (legalábbis a screenshotok alapján)
Amúgy PC-re mikor jön ki?
I.C.ram
tehat nel legyen felulnezetes!! mert az csak rontya a valosag erzetet mert ha felulnezetben van akkor mindent belatsz meg azt is amit elvileg nem lehetne!!
I.C.ram
mindketten burusok vagytok 😊))

mert a GTA2 meg a GTA1 is 3D-s volt minden haromdevolt kiveve a mozgo dolgokat! pl autok, vasutak, emberek
I.C.ram
kegyetlenul bejon nekem ez az uj grafika sokkal jobb mint a regi szerintem!!!! jobb hogy 3d-s!! ja es ha psx meg ps2 meg xboxos lesz akkor baszodjanak meg!! 😊)) LOL
Azert szerintem az a 3D jelzo elb@ssza kisse a GTA feelinget... 😞(

Petyus_
Tudtok róla, hogy PS2, és Xbox lesz? 😞

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

ujedith
Koszi! 😊

www.gta3d.de
itt találsz linkeket más gta3-mas oldalakhoz is!
ujedith
Hali!
Tudnatok valami olyan oldalt ide irni, amin vannak kepek, leiras vagy barmilyen info errol a gemrol?
Elore is KOSZIKE!!!

TIBI
Én már júliusban láttam Lengyelországban!!

^^

hát igen...
csak 2002 májusában jön ki a demó...
hat biztos jonak igerkezik!
de meg nagyon mesze van😞 ezert nincs topic😞

Ilyen topicot még nemnagyon láttam!
Pedig ez a Gta 3 nagyon jó játéknak ígérkezik!
Vélemények? Infok?
(esetleg tudna valaki segíteni, hogyan kell képet ide beszúrni? Köszi)
Oldal 1 / 2Következő →