55
GTA 3D
-
nyomiknak itt a GTA3 topic.
természetesen a nyomi nem fogja látni, hogy idelinkeltem neki a másikat, hiszen már nyitott 3 újat. -
Üdv!
Nemrég jelent meg egy hír a Shacknewson, miszerinnt azt rebesgetik, hogy a GTA4 MMO lesz! Ezt hivatalosan még nem erősítették meg, de a SN nem szokott minden pletykát csak úgy kirakni.. -
Nem valószínű.. -
Caballero #47 Szaggat vagy nem szaggat... Lesz magyarul? -
szaggatás nélkül :DD
ROTFL
ps2-n jobban szaggat, mint nálam bármi mostanában... -
Sőt én úgy hallottam, hogy ps2-n szaggat a játék. A pc-s játékoknak leáldozott topicban legalábbis még ezt mondták a konzolosok, úgy tűnik amíg ideértek elfeledkeztek erről :) -
Anee #44 Nem kell akkora erőmű
Amúgy meg nézzétek azt hogy ELVILEG a PC-s szebb lesz , meg nem csak fix 640*480 mint a PS2-n -
M@niac #43 De majd PC-n egy erőmű kell hozzá, mi Ps2-ősök pedig szaggatás nélkül nyomhatjuk már két honapja! :-) -
Big_Chris #42 És kit érdekel? Itt a lényeg az hogy kijön PC-re is. -
hát igen,PS2-re már kinn van vagy 2 hónapja!!! -
Caballero #37 Multiról tudsz vmit? Jó lesz vagy elszúrták? Nézetet lehet majd váltani (pl. klasszikus felülnézet)? -
meg tudjatok mondani hogy az edonkey-en talalhato gt3-ak kozul melyik jo? (emulatorral) -
Szerintem kiraly lesz! mindig is vagytam egy Driver-FPS vagy TPS keverekre :)) -
Anee #33 Ok s köszi
szóval korrekt lesz...
ilyen apróságok mint fegyverszéthordás gondolom nincs? -
Mikor lesz PCre? -
Nyiri #30 Vegre egy jatek amiben mind ps2-s mind pc-s azt mondja hogy JOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D
Kezdetnem nem rossz :D -
Anee #29 wáúúú
autók fizikája milyen fegyverek vannak sat-sat mondjad ezerrel -
nem valt at felulnezetbe... abban van, amit te valasztasz... amugy a rendes, hatolnezet a legjobb... majd meglatjatok... -
PS2 valtozat mar 2hete van... es kva kirr...
a regi hangulat megmaradt, sot, sokkal jobb...
tobbfele nezet (lehet a regi, felulnezetet is hasznalni, bar szerintem nem ugy a jo igy 3Dben)...
szoval kirr... en mar nyomom ezerrel... majd meglatjatok... :))))) -
Gyerekek iszonyat jó a játék minden tekintetben,rohadt jó grafika,többféle nézet(köztük felülnézet is),rengeteg poén,és király hangulat...Nagyon bejött,hogy van egy rakás rádióadó,igazi amerikai számokkal,néha riportokkal,egyszóval csúcs... -
randa -
Anee #24 aszonták lesz belső nézet......
karácsony környékén -
Dante #23 amikor autózni fogunk akkor 3D-s felülnézettbe vált át (legalábbis a screenshotok alapján)
Amúgy PC-re mikor jön ki? -
tehat nel legyen felulnezetes!! mert az csak rontya a valosag erzetet mert ha felulnezetben van akkor mindent belatsz meg azt is amit elvileg nem lehetne!! -
mindketten burusok vagytok :)))
mert a GTA2 meg a GTA1 is 3D-s volt minden haromdevolt kiveve a mozgo dolgokat! pl autok, vasutak, emberek -
kegyetlenul bejon nekem ez az uj grafika sokkal jobb mint a regi szerintem!!!! jobb hogy 3d-s!! ja es ha psx meg ps2 meg xboxos lesz akkor baszodjanak meg!! :))) LOL -
Viking #11 Azert szerintem az a 3D jelzo elb@ssza kisse a GTA feelinget... :(( -
Tudtok róla, hogy PS2, és Xbox lesz? :( -
Koszi! :) -
psz #6 www.gta3d.de
itt találsz linkeket más gta3-mas oldalakhoz is! -
Hali!
Tudnatok valami olyan oldalt ide irni, amin vannak kepek, leiras vagy barmilyen info errol a gemrol?
Elore is KOSZIKE!!! -
Én már júliusban láttam Lengyelországban!! -
psz #3 hát igen...
csak 2002 májusában jön ki a demó... -
atee #2 hat biztos jonak igerkezik!
de meg nagyon mesze van:( ezert nincs topic:( -
psz #1 Ilyen topicot még nemnagyon láttam!
Pedig ez a Gta 3 nagyon jó játéknak ígérkezik!
Vélemények? Infok?
(esetleg tudna valaki segíteni, hogyan kell képet ide beszúrni? Köszi)