87
 • DjDano
  #87
  Igen
 • #82
  hopplá, ez a másik hírhez ment vóna. de így se rossz. :)
 • #81
  én már őszintén bevallottam, hogy intel fan vagyok. idestova több mint tíz éve van intel procim, de a 815-ös fél gigás ram limitje enyhén szólva basztató. hogyha a 845-ös is hasonlóan "hatalmas" mennyiségű memóriát tud majd meghajtani, akkor tényleg el kell gondolkodni egy fos viás alaplapon.
 • skorpio7
  #76
  HCGamer-Idézet
  2001/03/19 20:36 - ePtOn
  Athlon 1.33GHz vs Pentium 4 1.7GHz

  Egy kis TESZT-re bukkantam egy külföldi oldalon, ahol az Intel Pentium 4 legnagyobb, 1.7GHz-es processzorát, a nem igazán egy súlycsoportba tartozó AMD Athlon 1.33GHz-es processzorral hasonlították össze egy halom program alatt. A játék, Internet és egyéb rendszer tesztek alatt az AMD Athlon annak ellenére, hogy alacsonyabb órajelen működik, összességében jobban teljesített, mint az Intel jelenlegi zászlóshajója, mivel a P4 igazából csak a Quake III alatt tudott puposkodni…

  Ajánlom minden nagyeszű INTEL-esnek , hogy alaposaN NÉZZE MEG EZT A TESZTET !!!
  Ennyit ér a 400-500 MHz előnyötök - SEMMIT !!!
 • Laalee
  #63
  intel érzi hogy jelen pillanatban komoly versenytarsa akadt a szar processzora miatt p4 és a sorozatos ballépései miatt pl rambus. most probalja elhitetni az atlag felhasznaloval hogy semmi baj sincsen, és ez az egesz a reklamon mullik, es az intel lenyegesen tőkerősebb, igy tobb penz marad a reklamra...

  reszemrol otthon amd hanalok amiota kijott a k6-2 most athlon van. itt most egy p3 866 os van. és azt kell mondanom hogy ez is nagyon jo processzor. teljesitmenyben egyaltalan nem lasabb mint a TB csak kb 2* annyiba kerul ha nem többe... es ha az en penzemen mulna bizony nem ezt vennem...
 • skorpio7
  #53
  2001/08/07 23:29 - McEmru
  Hammert már kalapácsolják?

  A Vanshardware.com információi szerint az AMD következő generációs, K8 SOI (Hammer kódnéven is emlegetett) processzoriaiból nemsokára legördülnek az első teszt darabok a drezdai gyár gépsorairól. A 64 bites, 0.13µ eljárással készülő AMD újdonság a cég útiterve szerint várhatóan csak 2002 második felében kerül majd piacra, de persze az is lehet az AMD felgyorsítja majd 64 bites CPU-jának piacra jutási folyamatát, amivel valószínűleg igen betesz az Intel arcájába.

  Nesze neked INTEL ! :)))
 • narumon
  #43
  "Figyu! Ha animaciora hasznalod a geped, akkora munkara hasznalod. Aki pedig munkara hasznalja annak van egy rakas penze gepre, szoval ne sirjon."

  És úgy látszik mégis van annyi esze hogy az olcsóbb AMD vegye, mert 3Dben jelenleg verhetetlen!
 • yurii
  #36
  nálam 2 P3-mas zakatol 1ghz körül, év végén tervezek P4-re váltani. A procikkal semmi gond, a winfos szarakodik néha. AMD? Csak annyit, hogy komolytalan. Játékra jobb, mint a Pentium, de nekem elsősorban nem arra kell.
  (morrison veled vagyok :o)

  Üdv: yurii
 • Coine
  #33
  Minek kell megint a semmiről vitatkozni, olcsón a procit és ez a lényeg, utánna meg azt veszel amit akarsz, TISZTA HÜLYÉK VAGYTOK, whazzegh !
 • shabba
  #26
  Már most is lehet kapni AMD Palonimo MP-t M*****d-nál 75e+faért. Van hozzá IWill duál alaplap is 150+faért. Biztos jó teljesítmény nyújt egy ilyen rendszer, de 300e+fa azért egy kicsit durva.

  Az árverseny meg csak nekünk jó, az Intelnek meg csipkednie kelle magát. Jöhetne már a socket478-as 0.13-as P4-eseivel, mert a jelenlegi kinálat nem igazán életképes.
 • Fry
  #25
  az intel nem fog senkit allva hagyni az tuti...
 • skorpio7
  #16
  Hát beléd se szorult sok ész ezzel a dumával ! :)
 • skorpio7
  #11
  Amúgy pedig szívből örülök , hogy végre ezt itt leírták .
  A sok LÁMER Intel párti , akik az előző cikkekben istenítették az ő kis Pentiumukat , végre elolvashatják az igazságot ... egy cikkírótól !
  Most talán felfogják ( bár így is kétséges ) , hogy mit is ér , az a 400MHz-nyi órajel különbség !
  SEMMIT ! :)))
  És ha esetleg még mindíg kétségeik lennének ( mert a beszűkűlt Intel pártiak , olyanok mint a lovak ) , akkor talán vessenek egy pillantást a PC-GURU 2001/06-os számának 98. és 99. oldalán található tesztjeire !
  UGYAN MAGYARÁZZA MÁR EL NEKEM VALAMELYIK INTELES , HOGY MIÉRT GYORSABB EGY 1.2GHz-es AMD Athlon az 1.6GHz-es Intel Pentium-nál ???
  "Na erre varjatok gombot" !!!
 • skorpio7
  #10
  Kár , hogy ezek csak szavak .
  Az órajel nagysága pedig nem minden .
  Jól is fogalmazott a cikk szerzője :
  "...Az már persze egy egészen más kérdés, hogy mire képes a processzor valójában..."
  Úgy érzem , hogy mostmár kerítenem kell egy CPU összehasonlító cikket , hogy belássa minmdeki , mit ér egy Pentium 4 egy hasonló AMD mellett ! :)))
 • Meszo
  #8
  Bud-nak igaza van.Ha nem teccik ne vedd meg es akkor mar nem lesz eleg a nev.Esteleg azt varjatok, hogy a reklamban azt fogja mondani, hogy "A legnagyobb frekvencia, de a legkisebb teljesitmeny."??? Ha az AMD lenne a magasabb lovon akkor neki lennenek dragabbak a prociai, es mindenki azt szidna, hogy milyen tetu a piacvezeto.
 • PyRex
  #1
  Jajj, de jo, es a sok lamer meg rohan megvenni a 2GHz-es P4-est, fel sem fogjak, hogy egy 1,5GHz-es Athlon4-gyel mind arban mind teljesitmenyben sokkal jobban jarnak... Ez a baj, a hulye intel csak a MHz-ekre megy, pedig k*rvara nem (csak) attol fugg egy proci teljesitmenye...

  PyRex