104
Honnan tudnám letölteni?
-
nem tudna valaki adni a HipHop eJay 5 letöltési cimet?
dc++ és kazza nemjó, de vevő vagoyk bármilyen fizetős warezra, FTP-re, de a TORRENT is jó!!!!!!! -
Szia, ne ide: C:\eJay\Dance6 másold, hanem ide:
C:\eJay\Dance6\eJay\eJay -
asszem van benne külön exportáló.próbáld úgy hogy berakod a kívánt loopot és átkonvertálod -
SuB_ZerO #21 Sziasztok lenne egy kérdésem én letöltöttem DC++ rol a Dance Ejay 6 ot és installaltam frankon. eddig ninsc gond! de cd 2 nem fogadja el azon van egy crack mappa azt az exe filet is felmasoltam hatha ugy megy de valami ejliveact.dll file-t hiányol mit tegyek? légyszi irjon valaki -
flashX #20 nekem csak 4 van meg -
én is torrentről töltöm a hip-hop 5-öt de k**va lassan jön
elég szar a seeder/leecher arány -
Déta #18 Üdv.
Én is lenni nagy eJay rajongó.
Itt megtaláltok mindent, mi szem-számjak ingere és persze eJay:
www.suprnova.org
Oh, és persze kell hozza Java meg Azureus 2.1.0.4-es. Kellemes időtöltést mindenminek vele. Jelzem, hogy 10 Mega/óra a sebesség. Hm. Sacc/kábé 2 nap alatt lejön. -
Nem tudjatok hogy lehet kiszedni a Techno E-Jay 4-bol a loopokat? Mas progiban szeretnem oket hasznalni. -
Vlala #16 "nem adhatok mást, csak mi lényegem" /Madách/
Én már csak ilyen morgós vagyok... -
soldier #15 Birom hogy mindern topikba mennyit tudsz hisztizni meg kötekedni:DDD -
Vlala #14 13 hozzászólásból 8 kérdezi a "honnan lehet letölteni..." szöveget. Nevetséges, szánalmas, gusztustalan. :-)
Gabonapelyhes eJay? ebből akarsz zenét szerkeszteni? Te leszel a nagy DJ, mert gabonapelyhet ettél? :-)
Ez a szoftvercsalád úgyis csak arra jó, hogy kiölje a zenéből a művészetet. Tisztelet a kivételnek, de a magyarok sem játszanak túl gyakran élőzenét... egy-két rockzenekar, de tényleg ennyi!
Zenét kérünk, nem zajt! -
Fanti #13 Hello! Vettem a Pennyben gabonapelyhet, s volt hozzá dejay, a próléma az, hogy csak 30 napos verzió. A netes crackek nem jók hozzá. Van valakinek reg kulcsa????? irjon ide, s majd jelentkezem. [email protected] -
oksa..mindenképp... -
Hi!
Ha találtál, szolhatnál nekem is priviben!
HTX! -
No látom jó helyen vagyok..:))...figyu..én most ismerkedem a Dance 6-tal..ki használja..mert lehet hogy egy kis segítség nem árt, bár nem olyan bonyolult...
2 kérdés...hogy tudok az 1,1-es patch-hez hozzájutni, és hogy van-e már nocd patch hozzá....
..folyamatosan keresem, ha megtaláltam, akkor beírom... -
OPM #9 van ott jobboldalt vmi tempó beállító, ahol bármelyik hangra, dobra külön be tudod állítani -
Csá!
Kérdés: Hogy lehet tempot állítani Techno eJay 4-ben, hogy ne torzuljon a hang? -
OPM #7 a techno ejay megtalálható itt: request.atw.hu
szinte az összes dance ejay fennvan DC++-on
de nekem egy olyan kéne, hogy HOUSE EJAY
nem tudja vki hol találom? -
zoligamer #6 Hát látod hogy nem.Pedig nekem is kéne a 360 Xtreme. -
na miaz? senki nemtud semmit?? -
hip-hop 5 kéne nekem, ha tud valaki linket akkor örülnék ha +osztaná -
unatkozol? :) -
blackgamer #2 eJay Dance cd-t(meg Hip-hop és valami keverőprogi) adnak most a Penny Markt-ban, valamelyik gabonapehelyhez, sok hangminta van rajta
-
Sziasztok
Olyan hely kellene, ahonna letudom tölteni a Dance eJay 2-t a Techno eJay 2-t és a Hip Hop e Jayt
Köszi előre is