eJay
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem a Hip Hop eJay 6-ot, de az a problémám hogy nem tudom megnyitni a mentéseimet, valami memóriahibát ír ki ha loadolni akarom...tud valaki segíteni?
Lenne 2 problémám.
1. Letöltöttem a Dance EJay 6-ot, és van olyan, amikor elkezd mindenféle hülye hangokat adni, meg recsegni, stb! Mitõl lehet ez?
2. Hol kell elmenteni a kész mûvet úgy, hogy meglehessen hallgatni más progival?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
dc-m meg nincs... teha t adnatok meg egy tippet...
Athlon64 2800+, Ati Radeon 9800, 2*512 RAM, MAXTOR 120GB
Plíz help
SÜRGÕS LENNE
sürgõs
Innen lehet tölteni!Egyébként már kijött a Dance E-jay 7!Nekem nem igazán tetszik,túl sok az újítás...
Köszi Irjatok az [email protected] címre légyszi sûrgõs lenne!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tudnátok nekem mondani egy olyan (letölthetõ)zeneszerkesztõprogramot, amivel lehet trance és techno zenét is készíteni?
Ha telepítésnél az alapban hagytad a könyvtárat, akkor, akkor így másold be, ide:
d:\eJay\Dance6\eJay\eJay
A dance ejay 6-ban hova másoljam most konrétan a cracket?
ugye maradhat a program a D meghajtómon..
help<#help>#help>
bármit csinálok egy idõ után a szokásos hibaüzenettel leáll...
Aki tudja mi lehet a gond .. vagy volt hasonló proboblémája segítsen!!
<#help>#help><#help>#help>
dc++ és kazza nemjó, de vevõ vagoyk bármilyen fizetõs warezra, FTP-re, de a TORRENT is jó!!!!!!!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Én is lenni nagy eJay rajongó.
Itt megtaláltok mindent, mi szem-számjak ingere és persze eJay:
www.suprnova.org
Oh, és persze kell hozza Java meg Azureus 2.1.0.4-es. Kellemes idõtöltést mindenminek vele. Jelzem, hogy 10 Mega/óra a sebesség. Hm. Sacc/kábé 2 nap alatt lejön.
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Én már csak ilyen morgós vagyok...
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Gabonapelyhes eJay? ebbõl akarsz zenét szerkeszteni? Te leszel a nagy DJ, mert gabonapelyhet ettél? :-)
Ez a szoftvercsalád úgyis csak arra jó, hogy kiölje a zenébõl a mûvészetet. Tisztelet a kivételnek, de a magyarok sem játszanak túl gyakran élõzenét... egy-két rockzenekar, de tényleg ennyi!
Zenét kérünk, nem zajt!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Ha találtál, szolhatnál nekem is priviben!
HTX!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
2 kérdés...hogy tudok az 1,1-es patch-hez hozzájutni, és hogy van-e már nocd patch hozzá....
..folyamatosan keresem, ha megtaláltam, akkor beírom...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Kérdés: Hogy lehet tempot állítani Techno eJay 4-ben, hogy ne torzuljon a hang?
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
szinte az összes dance ejay fennvan DC++-on
de nekem egy olyan kéne, hogy HOUSE EJAY
nem tudja vki hol találom?