104
Honnan tudnám letölteni?
-
na, megvan a techno ejay 5, de nincs hozzá renders crack-em! csak a demo verzió exe-jét lehet használni, az meg nem az igazi, mert nem lehet vele menteni, és csak 2 perces zenéket lehet rajta összerakni!
szal kéne egy yó crack! -
house ejay-ről még nem is hallottam,
nekem most a techno ejay 5 kéne, de nem találom sehol, csak az ejay.com-on pézzért -
Hi Vhonnan lehet a house ejayhez több beatet meg bass-t letölteni? -
-
torrent!!! Dance eJay 7 [torrent] -
valaki segítsen !!
Honnan tom letölteni a Dance eJay 7-et??? -
Behúzod a hangot a szerkesztő sávba, és egyszerűen ki exportálod wav-ba.
(Mármint ha te az eJay progiról beszéltél!) -
Markinho #57 MIVEL? -
Exportáld ki külön... -
Markinho #55 Hy hogy lehet kiszedni a zenéből a szöveget.Előre is THX -
van valakinek hip hop 6 torrentje?
vagy honnan szedjek?
pls! -
xtimer #53 Hi.
Letöltöttem a Hip Hop eJay 6-ot, de az a problémám hogy nem tudom megnyitni a mentéseimet, valami memóriahibát ír ki ha loadolni akarom...tud valaki segíteni? -
Sziasztok !
Lenne 2 problémám.
1. Letöltöttem a Dance EJay 6-ot, és van olyan, amikor elkezd mindenféle hülye hangokat adni, meg recsegni, stb! Mitől lehet ez?
2. Hol kell elmenteni a kész művet úgy, hogy meglehessen hallgatni más progival? -
nekem errol az oldalrol nem sikerult leszednem>http://torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=24943
dc-m meg nincs... teha t adnatok meg egy tippet... -
már sikerült megoldanom -
valakinem tudja honnan lehet letölteni a hip-hop Ejay5 updatet mert az eredeti oldalon nincs??? -
Truck Driver én a techno ejay 4-et ajánlanám mert sztem naon jó a hangminőség és persze a minták is -
Horror #47 teljes verzió
Plíz help
-
Horror #46 Hi!Honnan tom leszedni a Dance ejay6 és 7-et? -
Na sikerült betenni -
nick név #44 hm, azt nemtudom mért, még nemis láttam hiphop ejayt, sry -
jó az megvan minden megvan és azt is vágom hogy wav de amikor behúzom nem teszi be
-
nick név #42 wav asszem, még nem láttam hiphop ejayt de ahol kiválasztod pl.: a bass v. drumokat, ott keress valamit :) -
szedd le dc-ről
NEKEM FULL VERZIÓS 5ÖSÖM VAN -
HY valaki nem tudja hogy kell és milyen formátumú hangokat lehet betenni hip-hop ejay 5-be
SÜRGŐS LENNE
sürgős -
Andrewg2 #39 http://torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=24943
Innen lehet tölteni!Egyébként már kijött a Dance E-jay 7!Nekem nem igazán tetszik,túl sok az újítás... -
vagy ide is beírhatjátok mert engem is érdekel a hip-hop 5-ös! -
skoppany #37 Sziasztok! Ha esetleg valakinek meg lenne a hip hop ejay 5 hőz törés vagy esetleg a teljes verzió nem tudna segiteni hogy nekem is meglegyen nagyon kéne !
Köszi Irjatok az [email protected] címre légyszi sűrgős lenne! -
zoligamer #36 www.bcdc.hu
-
meg van a google, ha az etgyet keresed, azt biztos le lehet tölteni vhol -
itt volt, már nicnsittt, megszünt, szal ott van a Dc++!!! -
keress rá nyihahaa -
winder #32 és még a dance ejayt honnan lehet letölteni??????? kössssszzzzzz mégegyszer -
winder #31 nem tudnátok megmondani honnan lehet letölteni a hip hop ejay 5-öt??????????? légyszíves mihamarabb válaszoljatok kössssssssszzzzzzzzz! :)))))) -
zoligamer #30 Hi!Találtam a www.loogoos.hu -n eJay első két részét. -
truck driver #29 sziasztok!
Tudnátok nekem mondani egy olyan (letölthető)zeneszerkesztőprogramot, amivel lehet trance és techno zenét is készíteni? -
Maradhat a D-n
Ha telepítésnél az alapban hagytad a könyvtárat, akkor, akkor így másold be, ide:
d:\eJay\Dance6\eJay\eJay -
-
Segítség:
A dance ejay 6-ban hova másoljam most konrétan a cracket?
ugye maradhat a program a D meghajtómon..
help -
Help!! Letöltöttem a Dance Ejay 6 progit, csak az a gondom vele, hogy
bármit csinálok egy idő után a szokásos hibaüzenettel leáll...
Aki tudja mi lehet a gond .. vagy volt hasonló proboblémája segítsen!!