65
Pls, valaki segitsen
-
Borg #65 Adat lement, és visszacseréltet garba. -
w2w2 #64 Egy 80 gigás MAXTOR vincseszer k.b. fél éves.
Rettentő zörgő zakatoló hangja van.
Mi lehet a megoldás?
-
Mathias #61 Hogy? -
#55 Szep kis leiras, ez a resz a legjobb benne:
Technikai okok miatt a képen az "A:" fel van cserélve a "C:"-ra
:)))))) -
#54 Számítógép merevlemezének particionálása
-
#53 Igen, ez 1 jo 5let. Csakhogy o mar vett... Szoval koszonjuk az epito jelleget, de hasztalan... -
#52 Először a partíciós táblát kéne törölni, újrapartícionálni , és ezután jöhet a formázás.
-
#48 Cimnek ez van:
http://www.asus.com.tw/products/motherboard/slota/k7m/
ATA66-ot ir. Ize, telleg nem tudok mit mondani. Ha nem latja, hat vidd vissza es vidd a vinyot is, rakjak ossze, hogy menjen. Ha nem megy, adjanak masikat. Slussz. -
#46 Igazsag szerint lusta vagyok utananezni :)))) -
#44 Felkeltem :) Mar delben :)
Ize, van azon a lapon ATA vezerlo? Vagy az alaplapi mar egybol az? ATA 66 vagy 100? -
#41 Vezerlo? Mire dugtad? -
Mathias #39 Rofl nem hiszem hogy a Bios csere segít, nekem látja a 45 gigásat is a K7M pedig az eredeti bios van fenn -
#38 Hat, ez egy ilyen ÍJé probléma...
Irtad mar milyen vinyo? Nem talaltam, csak azt hogy 40Gig. -
#36 Nabazzeg! Ezert sem szabad szar Quantumot venni :) -
#33 Egyszer megkerdeztek tolem, hogy miert ne tegye a CD-t pri-masternek. En csak annyit mondtam hagyomany, ezentul van mas ervem :) -
#32 Bocs, de ez egy nagy baromság. -
Csibe #31 Szóval, előről: Ha Fat32-re formáztad, akkor sima Dos nem látja (7.0 igen). Partition magic-ket ajánlom, real-time-ban format nélkül szépen tudsz particionálni. Ha ata vezérlős, akkor értelemszerűen arra dugd (nekem a harmadlagos és negyedleges az ata - 80 eres kábel kell!). Ha sima, akkor a nagyobb vincsit rakd primary masterre, a másikat secondary masterre, a cd-t primary slave-re (cd-nek primary master-t sok alaplapgyártó nem ajánl, pl. asus se). A boot-ot bios-ból állíthatod... -
#27 PMagicet? Barmelyik warez szerveren, esetleg boltban. 30EHUF+FA :) -
#26 Miért nem azt csinálod amit dewdew_ írt a #10 -ben? Egy félóra alatt megvan az egész, beleértve a formázást is.
Ha valamit nem értessz kérdezd meg. Nagyon jó a Partition Magic -is, de .... Na mindegy. Azt csinálsz amit akarsz. -
#24 Partition Magic 6-tal csinald. 5-os is eleg hozza, de ugyis van 6-os. Azzal lehet particionalni ill formazni. Es nem szivat meg konnyen kezelheto. Ne felejtsd el az Active flaget is beallitani :) -
ROFL #22 Köszi. Bioszfrissítés minek? Asus k7m nem olyan régi alaplap... -
#20 Én megpróbálnék egy bios frissitést... -
ROFL #19 Ilyet hol találok? -
ROFL #17 Senki nem segít? :((((((( -
ROFL #16 Ja, és az természetes hogy a 40es vinyót 33822 megásnak látom a bioszban? Ekkora különbésget jelentene az az 1000/1024-es különbség? -
ROFL #15 Hey!!!!! Már tök jól megy a jumperelgetés után, de a doszos fdisk csak 8 gigásnak látja!!! :((( Mit tegyek? Anno a 10 gigásat jól meg tudtam formázni :(( Help pls. -
ROFL #11 10es quantum. Köszi most megprobálom -
ROFL #8 Gyorsan gyorsan, nem akarok válasz nélkül lefeküdni :)) -
ROFL #7 Asus k7m em van -
#6 Általános tanácsként persze a nagyobb, gyorsabb vinyó a pri/mester, a kisebb a sec/master a CD sec/slave. De ha van ATA vezérlőd, akkor nagy vinyót arra, stb. Tudni kellene, hogy milyen alaplapod van... -
#5 Most jöhetnék azzal is amúgy, hogy francnak veszel Quantumot, de az egy másik topic :) -
#4 Valdy:
frászt!
ezt honnan szedted? ATA vezérlőn még talán igaz, de ott is csak fordítva. Master, ha annak van jumperelve és slave, ha annak.
ROFL: milyen alaplapod van?
Bootolni amúgy secondary, sőt, akár még negyedik slave-ről is lehet. Én most negyedik masterről bootolok. (ATA vezérlő) -
ROFL #2 Ja igen, régen is volt, hogy betéve egy második hozott vincsesztert a rendszer iszonyúan lelassult.. :(( -
ROFL #1 Hi!
Röviden a problémám. 1 napja boldog tulajdonosa vagyok egy új negyven gigás quantum vincseszternek, de sajnos nem tudom betenni normálisan a régi mellé. Állitgattam a jumpereket míg végul a biosz secondary masterként felismerte végre. A windows ezután kb. 2szer lassabban jött be :(( msdos módban pedig az fdisk nem látja :((
Pls. valaki írja le, mi a jelentősége, hogy primari masteren/slaven stb.-n van, és melyiket mire tegyem. (2 vinyó 1 cd rom)
Egyáltalán hogy kell korrekten továbbőviteni második vincseszterre? Fdisk, aztán windowsban format? Pls valaki szánjon meg egy gyors válasszal, köszi előre is.
Rofl