HELP vki pls!! - vincseszter
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adat lement, és visszacseréltet garba.
Egy 80 gigás MAXTOR vincseszer k.b. fél éves.
Rettentõ zörgõ zakatoló hangja van.
Mi lehet a megoldás?
Rettentõ zörgõ zakatoló hangja van.
Mi lehet a megoldás?
Hogy?
Szep kis leiras, ez a resz a legjobb benne:
Technikai okok miatt a képen az "A:" fel van cserélve a "C:"-ra
😊)))))
Technikai okok miatt a képen az "A:" fel van cserélve a "C:"-ra
😊)))))
Cimnek ez van:
http://www.asus.com.tw/products/motherboard/slota/k7m/
ATA66-ot ir. Ize, telleg nem tudok mit mondani. Ha nem latja, hat vidd vissza es vidd a vinyot is, rakjak ossze, hogy menjen. Ha nem megy, adjanak masikat. Slussz.
http://www.asus.com.tw/products/motherboard/slota/k7m/
ATA66-ot ir. Ize, telleg nem tudok mit mondani. Ha nem latja, hat vidd vissza es vidd a vinyot is, rakjak ossze, hogy menjen. Ha nem megy, adjanak masikat. Slussz.
Felkeltem 😊 Mar delben 😊
Ize, van azon a lapon ATA vezerlo? Vagy az alaplapi mar egybol az? ATA 66 vagy 100?
Ize, van azon a lapon ATA vezerlo? Vagy az alaplapi mar egybol az? ATA 66 vagy 100?
Rofl nem hiszem hogy a Bios csere segít, nekem látja a 45 gigásat is a K7M pedig az eredeti bios van fenn
Egyszer megkerdeztek tolem, hogy miert ne tegye a CD-t pri-masternek. En csak annyit mondtam hagyomany, ezentul van mas ervem 😊
Szóval, elõrõl: Ha Fat32-re formáztad, akkor sima Dos nem látja (7.0 igen). Partition magic-ket ajánlom, real-time-ban format nélkül szépen tudsz particionálni. Ha ata vezérlõs, akkor értelemszerûen arra dugd (nekem a harmadlagos és negyedleges az ata - 80 eres kábel kell!). Ha sima, akkor a nagyobb vincsit rakd primary masterre, a másikat secondary masterre, a cd-t primary slave-re (cd-nek primary master-t sok alaplapgyártó nem ajánl, pl. asus se). A boot-ot bios-ból állíthatod...
Miért nem azt csinálod amit dewdew_ írt a #10 -ben? Egy félóra alatt megvan az egész, beleértve a formázást is.
Ha valamit nem értessz kérdezd meg. Nagyon jó a Partition Magic -is, de .... Na mindegy. Azt csinálsz amit akarsz.
Ha valamit nem értessz kérdezd meg. Nagyon jó a Partition Magic -is, de .... Na mindegy. Azt csinálsz amit akarsz.
Partition Magic 6-tal csinald. 5-os is eleg hozza, de ugyis van 6-os. Azzal lehet particionalni ill formazni. Es nem szivat meg konnyen kezelheto. Ne felejtsd el az Active flaget is beallitani 😊
Köszi. Bioszfrissítés minek? Asus k7m nem olyan régi alaplap...
Én megpróbálnék egy bios frissitést...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ilyet hol találok?
Senki nem segít? 😞((((((
Ja, és az természetes hogy a 40es vinyót 33822 megásnak látom a bioszban? Ekkora különbésget jelentene az az 1000/1024-es különbség?
Hey!!!!! Már tök jól megy a jumperelgetés után, de a doszos fdisk csak 8 gigásnak látja!!! 😞(( Mit tegyek? Anno a 10 gigásat jól meg tudtam formázni 😞( Help pls.
10es quantum. Köszi most megprobálom
Gyorsan gyorsan, nem akarok válasz nélkül lefeküdni 😊)
Asus k7m em van
Általános tanácsként persze a nagyobb, gyorsabb vinyó a pri/mester, a kisebb a sec/master a CD sec/slave. De ha van ATA vezérlõd, akkor nagy vinyót arra, stb. Tudni kellene, hogy milyen alaplapod van...
Valdy:
frászt!
ezt honnan szedted? ATA vezérlõn még talán igaz, de ott is csak fordítva. Master, ha annak van jumperelve és slave, ha annak.
ROFL: milyen alaplapod van?
Bootolni amúgy secondary, sõt, akár még negyedik slave-rõl is lehet. Én most negyedik masterrõl bootolok. (ATA vezérlõ)
frászt!
ezt honnan szedted? ATA vezérlõn még talán igaz, de ott is csak fordítva. Master, ha annak van jumperelve és slave, ha annak.
ROFL: milyen alaplapod van?
Bootolni amúgy secondary, sõt, akár még negyedik slave-rõl is lehet. Én most negyedik masterrõl bootolok. (ATA vezérlõ)
Ja igen, régen is volt, hogy betéve egy második hozott vincsesztert a rendszer iszonyúan lelassult.. 😞(
Hi!
Röviden a problémám. 1 napja boldog tulajdonosa vagyok egy új negyven gigás quantum vincseszternek, de sajnos nem tudom betenni normálisan a régi mellé. Állitgattam a jumpereket míg végul a biosz secondary masterként felismerte végre. A windows ezután kb. 2szer lassabban jött be 😞( msdos módban pedig az fdisk nem látja 😞(
Pls. valaki írja le, mi a jelentõsége, hogy primari masteren/slaven stb.-n van, és melyiket mire tegyem. (2 vinyó 1 cd rom)
Egyáltalán hogy kell korrekten továbbõviteni második vincseszterre? Fdisk, aztán windowsban format? Pls valaki szánjon meg egy gyors válasszal, köszi elõre is.
Rofl
Röviden a problémám. 1 napja boldog tulajdonosa vagyok egy új negyven gigás quantum vincseszternek, de sajnos nem tudom betenni normálisan a régi mellé. Állitgattam a jumpereket míg végul a biosz secondary masterként felismerte végre. A windows ezután kb. 2szer lassabban jött be 😞( msdos módban pedig az fdisk nem látja 😞(
Pls. valaki írja le, mi a jelentõsége, hogy primari masteren/slaven stb.-n van, és melyiket mire tegyem. (2 vinyó 1 cd rom)
Egyáltalán hogy kell korrekten továbbõviteni második vincseszterre? Fdisk, aztán windowsban format? Pls valaki szánjon meg egy gyors válasszal, köszi elõre is.
Rofl
Oldal 1 / 2Következő →