6
Hogy lehet WMA-t másik gépen lejátszani, vagy mivel kellett volna grabbelni?
 • szabroy
  #6
  Tudom, ez egy regi, es elfeledett topic, de erdekelne, hogy az idok folyaman sikerult e ezt a licenc kerest megkerulni egy crack-el, vagy egy masik lejatszoval? mert ujratettema gepem, es egy rakas videom nem indul el!!!
 • ixyon
  #5
  mert amiekt a netrol toltesz le, az direkt olyan grabberrel van csinalva, ami kihagyja a kodot csak nemtom, hogy olyan hol van, mert tudomasom szerint a WMA az 1etlen grabber, tehat valami kiadoi valotozat lehetett az...
 • mikike
  #4
  de nincs valami crack ehhez?

  a WMA-ta mugy birtam, mert sokkal kisebb
  és van pár olyan WMAm is ami mindenhol szól
 • ixyon
  #3
  azert, mert tunyik microsoft, es mint ahogy tudod, a szerzoi jogok nem engedik, csak a sajat haszanalatra torteno masoilast, as amikor telepitetted a geped, akkor letrejott 1 veletlenkod, es az bennevan a WMAban, meg a windozodban is, es barmilyen lejaccobal csak akkor tudod lejaccani, ha ez a 2 kod meg1ezik. ha nem, akkor masig gepre vitted, erre rajon, es akkor mar nenm biztos, hogy sajat hasznalat, es nem jacchatod le. de ha MP3mat hasznalsz, sokkal jobban josz ki
 • Laci
  #2
  Még mindig jobb mintha azt írta volna ki: "A program szabálytalan műveletet hajtott végre, ezért le fog állni.
  Ha a probléma továbbra is fennáll lépjen kapcsoltatba a program eladójával, vagy a rendszargazdával..."
  De akár el is utaznék bILL gATES-hez és miközben otthon Linuxozik a rohadék házának padlóját selejtes wINFOS lemezekből építve és koptatva, hátulról nyaka köré fognám a kezem, elrámolnám onnét és egykétszer pecsenbrúgnám. Ha ez nem segít, feltelepítem neki a WinfosME-t, vagy 200-et, vagy akármelyik 3.11 óta megjelent suxxot... :-)))))
 • mikike
  #1
  WMA gond

  Begrabbeltem egy CDmet WMA-ba a Windows Media Player segítségével.
  (Senki nem ajánlott jobbat , amivel WMAba lehet grabbelni.)
  Nálam szól is jól, viszont átraktam egy haverom wincseszterére és ott már nem megy.
  Ezt írja:

  Windows Media Player személyes engedély
  A tartalmat nem lehet lejátszani ezen a számítógépen.
  A tartalmat, amelyet megkísérelt lejátszani, digitális kulcs védi. Ez a kulcs azon a számítógépen található, amely eredetileg letöltötte ezt a fájlt, és a fájl is csak ott játszható le. Ha másik számítógépen kívánja lejátszani ezt a fájlt, az eredeti helyről le kell töltenie a védett fájl egy másik példányát.
  A Windows Media Technologies része a Windows Media Rights Manager, egy digitális jogosultságokat kezelő (DRM - digital rights management) alkalmazás, amely lehetővé teszi a szerzők számára, hogy zenei anyagokat, videókat és egyéb médiatartalmat továbbítsanak az Interneten keresztül, tömörített és védett fájlformátumban.

  Hogyan lehet kiherélni ezt a védelmet, hogy ő is meg tudja hallgatni a gépén a zenéket?