310
Cd írás Nero-val
  • bob
    Igazad van hülyeséget írtam ,mert épp tegnap írtam meg a TrainSim-et,vele.
  • Cool007 #40
    oLE, bob: Nektem melyik Nero van meg amivel nem lehet ISO fájlt írni?????
    Az 5.5.4.0-val és az 5.5.5.1-el lehet.
    File->Burn Image kiválasztod a fájlt és BURN!!
  • [oLe] #39
    ja ugy megvan nekem is.
  • bob
    Nincs az egy külön progi.
  • [oLe] #37
    ja de az nincs benn alapba a neroba nem? legalabbis nekem nincs.
  • bob
    Iso-bin konverterrel lehet
  • [oLe] #35
    .iso kiterjesztesu filet nem lehet neroval kiirni hanem inkabb ird inkabb fireburnerrel vagy cdr-win-el. ezzel kiirja. sok sikert hozza.
  • [oLe] #33
    hat a firmware-t a gyarto hollapjan lehet beszerezni azt ott leis irjak hogyan kell.

de ha a zoldre festest meg az elhajitast kerded hogyan kell akkor az mar gaz :)) egyebkent az tenyleg kockazatos mer lehet utana mar nem megy :)))
  • FrezeR
    Na de azt hogy kell csinálni?:)Tudom lamer kérdés dehát nem volt ehhez szerencsém még..meg amugy is,azt halottam kockázatos a dolog,nem?
  • [oLe] #30
    akkor probalj meg szedni az irodra 1 uj firmwaret-t es frissitsd vele. ha iccse megy akkor fesd le zoldre es hajitsd el jo messzire! :))
  • FrezeR
    Igen felkinálja a 4x-es sebességet és azzal is irok de ugytünik mégse...:(
    irható cd-k közül mindenfélét kipróbáltam de ugyanaz!! Akkor mi a gáz?
  • cölöp
    Lehet, hogy átvágtak és egy 2x-es írót sóztak rád?
    Az írási sebesség kiválasztásánál felkínálja a 4x-es sebességet?
    Milyen írható CD-t használsz?
  • FrezeR
    Épp ez az,hogy nem csak a Nero-val hanem az összes iró progival igy ir!!Akkor mi lehet a gond??
  • [oLe] #26
    ez bizony 2x-esen irta meg.
    valoszinuleg a nero nem ismeri az irod fajtajat.
    mi a nerod verzioja?
  • FrezeR
    Srácok:nekem egy 4x4x32-es philips iróm van és egy cd mindig 39 perc alatt ir meg az előirt 18 helyett! ötletek?
  • John Rambo
    Adott egy mp3 file, merete kb 100Mb. Mellette a wincsin van egy akarmi.cue file. Egyik haverom mondja hogy valahogy meg lehet oldani azt, hogy a cue file segitsegevel a 100 megas mp3-at tobb trackban irja ki a audiora a Nero. Sajnos nem talaltam ilyen opciot hogy a cue file-t valahogy be lehetne tolteni az AudioCd hez.
  • corleone
    Win on cd leírás kellene. pls.
  • [oLe] #21
    NERO az ISTEN!!! vagy 300 cd-t irtam meg vele es abbol kb 4-5 nem sikeralt. az az igazsag hogy nem eleg am a 8x iro a 8x-os irashoz. kell ala 1 jo config is. pld enis szivtam a regi amd450el mer igaz megirja a cd-t 8xosban de azt semmire se lehet hasznalni. crc-s meg minden. most a 800 cel2-n siman tok irni 8xosba es semmi gaz vele. ajanlom figyelmetekbe az uj (!!) neroba a cd-tesztet hogy ugyamma mennyi proci energiat zabal le egy sima 8xos olvasas!!! amd-t pld total kifektei nemhogy meg 8xosba irni...
    szal a nero az isten! az easy cd crt meg 1 nagy turo a sok okoskodasaval. a cd-r winnel meg szinte keptelenseg 1 boot cd-t osszedobni...meg a floppy tartalmarol is image file kell neki...kesz rohej.
  • szat
    Thx TomBond!
  • Cobra11
    Nero tényleg szar. Haveromnak nyolc szoros írója van, de csak 4x-esen tud írni vele mert 8x-osnál kihagyja a 2/3-t.
  • TomBond
    Ha nem akarod lezázni a cd-t akkor a következőket tedd:
    Ha aktív a varázslód zárd be a "Varázsló bezárása" gombbal!
    1.Fájl menü -> Új...
    2.Többmenetes fül -> Többmenetes CD írás indítás
    Az írás fülön belül a "Cd lezárás" ne legyen kijelölve!
  • szat
    Sziasztok!
    Hol lehet a Nero-t beállítani úgy, hogy ne zárja le a CD-t automatikusan?
  • Laci
    na a cdrwin 4.0A az nekem úgy írt cd-t hogy kamu adatot írt rá a rendes eredeti adathelyett úgyhogy ezzel se foglalkozni többet. Az audio CD meg sziszegett mikor lemásoltam... Az lehet a baj, hogy (persze csak kísérleti okokból:-))))) crackelten használom a cdrwin-t?
  • Bradock
    Én ezeket (Blöff) CDRWIN íróprogival csinálnám.
  • Dikkma
    Hát nem tudom.
    Figyi, így volt az írás:
    1 db játék cd, (pszt!) vegyük x-nek. Persze csak kímélés miatt (karc írtuk le :D) . Megkérdeztem, meg van-e osztva a net. Ő, mingyárt megnézem! Bumm, kék halál. cd kidob.
    1 db Blöff, 700 megás cd-re, üres cd.
    3 db x cd, működik.
    1 db Blöff, 700 megás cd-re, üres cd.
    2 db y cd, működik.
    1 db Blöff, 700 megás de nem Platinum, hanem Prime Diskre, üres cd.
    (közben ezalatt a 3 nap alatt még vagy 6 db film-cd, mind jó)
    1 db rip-cd, persze a játékok megvannak, csak... :D 700 megás cd-re, üres cd.
    3 db film, és mp3 cd, működnek.
    Namost vagy a 700 megás cd-t nem szereti, vagy a Platinumot, vagy a Blöff divx rip-e másolásvédelmes :))
    Ja és a Max Payne-t sem tudtuk megírni, de ezt szvsz felesleges volt mondanom.
  • Bradock
    Ne törd össze, szerintem nem hardver hiba, de nem is a CD-k hibásak. Telepítsd újra a Nérót, vagy tedd fel az Easy CD Creatort.
    Csinálj tesztet a megírt CD-ről. Erre van egy jó progi:CD-R Diag.
    Azért írd meg légyszi mi lett a megoldás. Érdekelne, nekem is HP íróm van.

"A legutóbbi Neroban, kár is lenne tagadni, akadt egy-két idegesítő hiba. Különösen az újraírható lemezekkel volt gondom - és a levelek szerint sokan másoknak is. Állítólag ezek a hibák, és egyéb, időközben napvilágot látott hiányosságok kerültek kijavításra a tegnapelőtt megjelent 5.5.3.5-ös verzióban, amelyet rögtön a hozzávaló magyarítással együtt kínálok nektek letöltésre. Egészségetekre!"
    forrás: http://www.cdgrab.hu/
  • Dikkma
    Nem tudom, Tomcat esküszik rá, hogy minden okés... De ma egy Prime Discre is megírtuk, és szar. Erre mit lépjek? Összetöröm egészet és kész.
  • Bradock
    Ostoba kérdés, de nem lehet, hogy véletlen csak az írás teszt volt beX-elve?
  • Dikkma
    Nekem meg nem ez, hanem az hogy miért lát üresnek 3 db cd-meghajtó és 1 darab cd író is két darab, Neroval és egy HP íróval megírt, 80 perces Platinum cd-t? Ráírtuk a Blöfföt, erre üres?!? Mind a 2?!? Ráhúztuk még1x egy 2 megás file-t, újra elkezdte írni?!?
    Vettem 20 ilyen cd-t, ha a többi 18-at yem fogom tudni használni akkor még idegesebb leszek!
    Ne Nerot használjunk?
  • Fr190zer
    Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet vagy lehet e egyáltalán Nero-val fotó cd-t irni?