310
Cd írás Nero-val
-
#41 Igazad van hülyeséget írtam ,mert épp tegnap írtam meg a TrainSim-et,vele. -
Cool007 #40 oLE, bob: Nektem melyik Nero van meg amivel nem lehet ISO fájlt írni?????
Az 5.5.4.0-val és az 5.5.5.1-el lehet.
File->Burn Image kiválasztod a fájlt és BURN!!
-
#39 ja ugy megvan nekem is. -
#38 Nincs az egy külön progi. -
#37 ja de az nincs benn alapba a neroba nem? legalabbis nekem nincs. -
#36 Iso-bin konverterrel lehet -
#35 .iso kiterjesztesu filet nem lehet neroval kiirni hanem inkabb ird inkabb fireburnerrel vagy cdr-win-el. ezzel kiirja. sok sikert hozza. -
#33 hat a firmware-t a gyarto hollapjan lehet beszerezni azt ott leis irjak hogyan kell.
de ha a zoldre festest meg az elhajitast kerded hogyan kell akkor az mar gaz :)) egyebkent az tenyleg kockazatos mer lehet utana mar nem megy :))) -
#31 Na de azt hogy kell csinálni?:)Tudom lamer kérdés dehát nem volt ehhez szerencsém még..meg amugy is,azt halottam kockázatos a dolog,nem? -
#30 akkor probalj meg szedni az irodra 1 uj firmwaret-t es frissitsd vele. ha iccse megy akkor fesd le zoldre es hajitsd el jo messzire! :)) -
#29 Igen felkinálja a 4x-es sebességet és azzal is irok de ugytünik mégse...:(
irható cd-k közül mindenfélét kipróbáltam de ugyanaz!! Akkor mi a gáz? -
cölöp #28 Lehet, hogy átvágtak és egy 2x-es írót sóztak rád?
Az írási sebesség kiválasztásánál felkínálja a 4x-es sebességet?
Milyen írható CD-t használsz? -
#27 Épp ez az,hogy nem csak a Nero-val hanem az összes iró progival igy ir!!Akkor mi lehet a gond?? -
#26 ez bizony 2x-esen irta meg.
valoszinuleg a nero nem ismeri az irod fajtajat.
mi a nerod verzioja?
-
#25 Srácok:nekem egy 4x4x32-es philips iróm van és egy cd mindig 39 perc alatt ir meg az előirt 18 helyett! ötletek? -
John Rambo #24 Adott egy mp3 file, merete kb 100Mb. Mellette a wincsin van egy akarmi.cue file. Egyik haverom mondja hogy valahogy meg lehet oldani azt, hogy a cue file segitsegevel a 100 megas mp3-at tobb trackban irja ki a audiora a Nero. Sajnos nem talaltam ilyen opciot hogy a cue file-t valahogy be lehetne tolteni az AudioCd hez. -
corleone #22 Win on cd leírás kellene. pls. -
#21 NERO az ISTEN!!! vagy 300 cd-t irtam meg vele es abbol kb 4-5 nem sikeralt. az az igazsag hogy nem eleg am a 8x iro a 8x-os irashoz. kell ala 1 jo config is. pld enis szivtam a regi amd450el mer igaz megirja a cd-t 8xosban de azt semmire se lehet hasznalni. crc-s meg minden. most a 800 cel2-n siman tok irni 8xosba es semmi gaz vele. ajanlom figyelmetekbe az uj (!!) neroba a cd-tesztet hogy ugyamma mennyi proci energiat zabal le egy sima 8xos olvasas!!! amd-t pld total kifektei nemhogy meg 8xosba irni...
szal a nero az isten! az easy cd crt meg 1 nagy turo a sok okoskodasaval. a cd-r winnel meg szinte keptelenseg 1 boot cd-t osszedobni...meg a floppy tartalmarol is image file kell neki...kesz rohej. -
szat #17 Thx TomBond! -
Cobra11 #14 Nero tényleg szar. Haveromnak nyolc szoros írója van, de csak 4x-esen tud írni vele mert 8x-osnál kihagyja a 2/3-t. -
TomBond #12 Ha nem akarod lezázni a cd-t akkor a következőket tedd:
Ha aktív a varázslód zárd be a "Varázsló bezárása" gombbal!
1.Fájl menü -> Új...
2.Többmenetes fül -> Többmenetes CD írás indítás
Az írás fülön belül a "Cd lezárás" ne legyen kijelölve! -
szat #11 Sziasztok!
Hol lehet a Nero-t beállítani úgy, hogy ne zárja le a CD-t automatikusan? -
Laci #10 na a cdrwin 4.0A az nekem úgy írt cd-t hogy kamu adatot írt rá a rendes eredeti adathelyett úgyhogy ezzel se foglalkozni többet. Az audio CD meg sziszegett mikor lemásoltam... Az lehet a baj, hogy (persze csak kísérleti okokból:-))))) crackelten használom a cdrwin-t? -
#9 Én ezeket (Blöff) CDRWIN íróprogival csinálnám. -
#7 Hát nem tudom.
Figyi, így volt az írás:
1 db játék cd, (pszt!) vegyük x-nek. Persze csak kímélés miatt (karc írtuk le :D) . Megkérdeztem, meg van-e osztva a net. Ő, mingyárt megnézem! Bumm, kék halál. cd kidob.
1 db Blöff, 700 megás cd-re, üres cd.
3 db x cd, működik.
1 db Blöff, 700 megás cd-re, üres cd.
2 db y cd, működik.
1 db Blöff, 700 megás de nem Platinum, hanem Prime Diskre, üres cd.
(közben ezalatt a 3 nap alatt még vagy 6 db film-cd, mind jó)
1 db rip-cd, persze a játékok megvannak, csak... :D 700 megás cd-re, üres cd.
3 db film, és mp3 cd, működnek.
Namost vagy a 700 megás cd-t nem szereti, vagy a Platinumot, vagy a Blöff divx rip-e másolásvédelmes :))
Ja és a Max Payne-t sem tudtuk megírni, de ezt szvsz felesleges volt mondanom. -
#5 Ne törd össze, szerintem nem hardver hiba, de nem is a CD-k hibásak. Telepítsd újra a Nérót, vagy tedd fel az Easy CD Creatort.
Csinálj tesztet a megírt CD-ről. Erre van egy jó progi:CD-R Diag.
Azért írd meg légyszi mi lett a megoldás. Érdekelne, nekem is HP íróm van.
"A legutóbbi Neroban, kár is lenne tagadni, akadt egy-két idegesítő hiba. Különösen az újraírható lemezekkel volt gondom - és a levelek szerint sokan másoknak is. Állítólag ezek a hibák, és egyéb, időközben napvilágot látott hiányosságok kerültek kijavításra a tegnapelőtt megjelent 5.5.3.5-ös verzióban, amelyet rögtön a hozzávaló magyarítással együtt kínálok nektek letöltésre. Egészségetekre!"
forrás: http://www.cdgrab.hu/
-
#4 Nem tudom, Tomcat esküszik rá, hogy minden okés... De ma egy Prime Discre is megírtuk, és szar. Erre mit lépjek? Összetöröm egészet és kész. -
#3 Ostoba kérdés, de nem lehet, hogy véletlen csak az írás teszt volt beX-elve? -
#2 Nekem meg nem ez, hanem az hogy miért lát üresnek 3 db cd-meghajtó és 1 darab cd író is két darab, Neroval és egy HP íróval megírt, 80 perces Platinum cd-t? Ráírtuk a Blöfföt, erre üres?!? Mind a 2?!? Ráhúztuk még1x egy 2 megás file-t, újra elkezdte írni?!?
Vettem 20 ilyen cd-t, ha a többi 18-at yem fogom tudni használni akkor még idegesebb leszek!
Ne Nerot használjunk? -
Fr190zer #1 Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet vagy lehet e egyáltalán Nero-val fotó cd-t irni?