310
Cd írás Nero-val
-
#310 Nero 9 -el hogy kell Boot cd-t csinálni ?
-
#309 Ha audioként akarod kiirni,akkor csak azt az egy lemezt ird ki,és irás előtt a sávok között nincs szünet-nél tedd be a pipát,és akkor egybeirja.
De mp3-nál ez már nem ilyen egyszerű,ott külön lesznek a zenék,mert ugye minden egyes zene egy egy fájl.Esetleg egy mp3 splitter converterrel lehetne egybe tenni a zenéket,de nem lesz pontos! -
#308 sziasztok! egy gyors segítség kéne!
több albumot szeretnék kiírni egy CD-re, de az egyik album egy mix, szóval több zenéből áll, és azt akarom hogy ne legyen szakadás a zenék között, hanem folyamatosan szóljanak egyben, megoldható ez valahogy? az lenne az igazi ha csak az az egy album lenne folyamatos, a többi nem, de az se baj ha az egész CD folyamatosan megy... :)
remélem érthető voltam, köszönöm a segítséget! -
#307 Pontosan hogyan?Menj bele a Burning romba és ott próbáld meg,4x6x8x,ott kell hogy legyen!Vagy Nero 7,de ez ugyanazt fogja produkálni,Vagy próbálj meg egy másik iró programot,pl.:Ashampoo Burning studio 8,vagy 9,de szerintem ott sem lesz változás,lehet hogy az iród már annyira friss hogy audio lemezeket csak 10x-es sebességtől enged,próbálkozzál! -
#306 üdv!
Nero 6-al szoktam írni audio CD-t. Most új az írom; egy Optiarc.
Audiohoz csak 10X-es írás sebességet ad be, ezt viszont nem olvassa be az autómban a lejátszó...
milyen megoldással lehetne 4X-en audiot írni? -
#305 Köszi szépen! -
#304 Ezt olvasd el,én nem irom le mert hosszú lenne,de a lényeg ugyan az:
http://www.tar.hu/hasznosszoftverek/cd_image.html -
#303 Sziasztok!
Az lenen a kérdésem,hogy cd-képet (iso) lehet e a neroval készíteni?
(nero express 6)
Ha igen,hogy?
Köszönöm! -
#302 Köszi a választ, nem nem ismerem sajnos. -
#301 Meglehet oldani a neroval is,válaszd azt a menüpontot,hogy egy dvd video készitése,majd jobb oldali menüben a filmkészités és ott add hozzá a filmeket,alul a sávban mutatni fogja hogy mennyi helyet foglal,ha a két dvd össz mérete több,mint ami ráférne a dvd-re akkor is megcsinálja,csak egy kicsit tömöritve lesz.Nem tudom van e menüje a dvd-k nek,mert ha igen az itt nem érvényesül,új saját menüt kell késziteni,de ha nem akarsz vele kinlódni,akkor meglehet menü nélkül is csinálni,akkor ha berakod a dvd lejátszóba,akkor mindjárt kezdi lejátszani.
De ajánlok egy egyszerűbb megoldást,a shrinket nem tudom ismered e?Azzal egyszerűbb megcsinálni. -
#300 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Van két bringás videom. Mind2 DVD formátumú, tehát van ugye audio meg video mappája..
Na most ha a Neroban szeretnék dvd-t írni és kiválasztom ezt a fonkciót csak egy ilyen lehetőséget as. Viszont én szeretném mind a 2 DVD filmet felírni rá..
Mit tegyek?? Hogy lehet megoldani, hogy 2 dvd formátumú video egy lemezen lehesen?
Előre is köszi. -
#299 Ezzel a pár képpel remélem hogy segitettem!?
-
#298 Hello mindenki!
Lenne egy kérdésem.
Én szedtem le a netről filmet azt én hogyan tudom kiirni dvd re a nero val????(nero start smart-om van)
Kérlek segítsetek. -
#297 Sziasztok!Lenne nekem is egy problémám.elkezdem az irást és kiirja a legelején h illegális lemez..ez mért van?boltban vettem a dvd-t..:Delőre is kösz -
harris666 #296 Sziasztok a kovetkezo problemam lenne a neroval
van egy par programom a HDD n amit ki szeretnek irni DVDre
A problema a kovetkezo keppen mutatkozik
amit fel akarok irni a dvdre annak a merete joval kisebb mint 4.7 GB
mikor elkezdi irni a nero hirtelen lefagy
maskor pedig tokeletesen mukodik
amit eszre vettem az az hogy mikor nagyon sok kis meretu fajlt szeretnek felirni akkor megfagy!!
mi a teendo?
a hasznalt nero verzio 6.3.1.20
es a dvd iro egy Sony DVD RW DW-D23
koszi elore is a valaszokat! -
vidu01 #295 Hello!
Nero 8.1.1.4 be hol lehet levenni az írási sebességet maximumról egyénire?
Újtaírható DVDnél, CDnél nem tudom visszavenni a sebességet, inaktív az az ablak ahol lehetne állítani.
-
uzsox #294 Sziasztok,
Lehet valahol van már rá leírás a fórumban,de azért én megkérdezném,hogy a Nero se semelyik másik íróprogi nem ír cd-t. Dvd-t peddig simám,bármit. De olvani olvassa a meghajtóm mind kettőt. Szovtveres vagy esetleg hardver hiba lehetséges. Köszönöm válaszotokat.... -
#293 Sziaztok.A nero 6-ot felraktam és mikor be szeretnék tenni mp3-at vagy bármi mást abba az ablakba ahol látjuk hogy mennyi megy még rá a cd-re,na abba az ablakba már nem engedi berakni semmit,mert ezt irja ki: The file format is not supported. Mi lehet ez? Hiányzik valami codec vagy mi? Valaki help!!! -
kollektor #292 hali
az egész játékot -
geree85 #291 Hali.
Ha egy játékot akarnék kiírni dvd-re akkor milyen fájlokat kéne letöltenem hozzá?Még idáig nem írtam ilyesmit szal megköszönném a segítséget.:) -
T1B1 #290 Sziasztok!
Valaki tudja arra a megoldást h hogy lehet neronál dvd szerkesztésnél feliratot berakni,ha egyáltalán lehet?Előre is köszi! -
#289 Sziasztok!
Az miért fordul elő,hogy dvd-re kiírok 6-os Neroval sok képet mappákba,rendszerezve,mégis a tv-nél lévő dvd-olvasó egy bizonyos részt nem jelenít meg a mappákból?
köszi szépen! -
kollektor #288 próbáld lecserélni valami 8.x... verzióra / lite,micro / ezek csak 20-50 MB-ak,
bár nem azért nem megy,mert 6-os ver. -
#287 Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy felraktam a Nero 6-ot és mikor ki akarom választani a vinyorol hogy melyik számot szeretném hozzáadni,amit majd ugye kiirnék,akkor azt irja hogy ez a file nem támogatott vagy valami ilyesmit.A lényeg nem enged semmit berakni!!! Mi lehet a baj? -
kollektor #286 c:\ / document and settings / simonl mappája/ dokumentumok / image :)
próbáld ki mountold be daemon tools-ba és indítsd el -
simonl #285 Egyébként ez az image fájl most fennt marad a gépemen?
hol találom ha le akarom törölni?
-
simonl #284 ne kímélj:)
-
kollektor #283 gondolom GB-t akartál írni? -
kollektor #282 van fájldaraboló prg. is :) -
simonl #281 Azt hiszem itt a dolog vége:)
A másolandó játék 6.4 MB a lemez 4.7
De legalább megpróbáltuk:)
Köszi srácok:) -
#280 Felesleges image drivert telepíteni! Csak a cd írót most már a valódi íróra átállítani, és az imagage fájlból akkor már kiírja a lemezre. - persze a virtuális meghajtóról való másolással is működik a dolog - gondolom. -
simonl #279 most újra nero dvd másolás?
újra kell állítani a forrás és cél mappát?
-
simonl #278 image driver telepítve
megtalálva benne az image fájl
kattintok az OK ra
azóta sem találom:)
-
#277 Ha nincs NoDVD crack akkor másolható - és nem is kell hozzá, vagy túl nehéz a feltörése azért nincs. ( Persze ez általában csak idő kérdése ) -
simonl #276 Új játék.....első körben NO/DVD crack -et kerestem de még nincs.
A másolás tűnt megoldásnak, hogy házon belül, single playerben, a testvérem is tudjon játszani.
-
#275 Nero menüjénen keress olyat hogy lemezkép kiírása. Abban keresd meg a most létrehozott image fájlt. -
#274 Ha imeretlenbb ( olcsó, vagy régi ) játék akkor nagyobb az esély hogy működik. Ha nem működik, akkor általában csak az eredeti exe fáj megcrackelt változatával tudod a játékot használni. ( Abban kiiktatják hogy a játék ellenőrizze a lemez eredetiségét ) -
simonl #273 Helyzetjelentés:
Azt hiszem kész az image fájl.
Burn process completed sucessfully
majd kidobta a másolandó DVD -t.
Most berakom az üreset...és? -
simonl #272 Igen, eredeti játékot próbálok másolni.....
Fogalmam nincs van e rajta védelem....meglátjuk! Egyelőre követem az utasításokat:)
Ha alakadok írok... és mindenléppen megosztom a végeredményt:)
-
#271 Azt írta: játék dvd-t akar lemásolni magán célra. Ebből következik hogy eredeti lemezt akar lemásolni. ( Ha nem erdeti lenne akkor nem témázna rajta hogy 1 példány - magáncélra. ) Ha meg eredeti - ott lehet rajta a védelem. ( Sajnos a Nero-ban meg nincs olyan pipa hogy 1 példány - magáncélra.) Persze lehet hogy a másolt működik - mert az eredetin nincs védelem - de ezt nem tudhatjuk.