310
Cd írás Nero-val
  • Framsen
    Nero 9 -el hogy kell Boot cd-t csinálni ?
  • computerguru
    Ha audioként akarod kiirni,akkor csak azt az egy lemezt ird ki,és irás előtt a sávok között nincs szünet-nél tedd be a pipát,és akkor egybeirja.
    De mp3-nál ez már nem ilyen egyszerű,ott külön lesznek a zenék,mert ugye minden egyes zene egy egy fájl.Esetleg egy mp3 splitter converterrel lehetne egybe tenni a zenéket,de nem lesz pontos!
  • REPS0L
    sziasztok! egy gyors segítség kéne!

több albumot szeretnék kiírni egy CD-re, de az egyik album egy mix, szóval több zenéből áll, és azt akarom hogy ne legyen szakadás a zenék között, hanem folyamatosan szóljanak egyben, megoldható ez valahogy? az lenne az igazi ha csak az az egy album lenne folyamatos, a többi nem, de az se baj ha az egész CD folyamatosan megy... :)

remélem érthető voltam, köszönöm a segítséget!
  • computerguru
    Pontosan hogyan?Menj bele a Burning romba és ott próbáld meg,4x6x8x,ott kell hogy legyen!Vagy Nero 7,de ez ugyanazt fogja produkálni,Vagy próbálj meg egy másik iró programot,pl.:Ashampoo Burning studio 8,vagy 9,de szerintem ott sem lesz változás,lehet hogy az iród már annyira friss hogy audio lemezeket csak 10x-es sebességtől enged,próbálkozzál!
  • fifi
    üdv!

Nero 6-al szoktam írni audio CD-t. Most új az írom; egy Optiarc.
    Audiohoz csak 10X-es írás sebességet ad be, ezt viszont nem olvassa be az autómban a lejátszó...
    milyen megoldással lehetne 4X-en audiot írni?
  • Wreck86
    Köszi szépen!
  • computerguru
    Ezt olvasd el,én nem irom le mert hosszú lenne,de a lényeg ugyan az:

http://www.tar.hu/hasznosszoftverek/cd_image.html
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Az lenen a kérdésem,hogy cd-képet (iso) lehet e a neroval készíteni?
    (nero express 6)
    Ha igen,hogy?

Köszönöm!
  • gordon 24
    Köszi a választ, nem nem ismerem sajnos.
  • computerguru
    Meglehet oldani a neroval is,válaszd azt a menüpontot,hogy egy dvd video készitése,majd jobb oldali menüben a filmkészités és ott add hozzá a filmeket,alul a sávban mutatni fogja hogy mennyi helyet foglal,ha a két dvd össz mérete több,mint ami ráférne a dvd-re akkor is megcsinálja,csak egy kicsit tömöritve lesz.Nem tudom van e menüje a dvd-k nek,mert ha igen az itt nem érvényesül,új saját menüt kell késziteni,de ha nem akarsz vele kinlódni,akkor meglehet menü nélkül is csinálni,akkor ha berakod a dvd lejátszóba,akkor mindjárt kezdi lejátszani.
    De ajánlok egy egyszerűbb megoldást,a shrinket nem tudom ismered e?Azzal egyszerűbb megcsinálni.
  • gordon 24
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.

Van két bringás videom. Mind2 DVD formátumú, tehát van ugye audio meg video mappája..

Na most ha a Neroban szeretnék dvd-t írni és kiválasztom ezt a fonkciót csak egy ilyen lehetőséget as. Viszont én szeretném mind a 2 DVD filmet felírni rá..

Mit tegyek?? Hogy lehet megoldani, hogy 2 dvd formátumú video egy lemezen lehesen?

Előre is köszi.
  • computerguru
    Ezzel a pár képpel remélem hogy segitettem!?

• kakasdaparhant
    Hello mindenki!
    Lenne egy kérdésem.
    Én szedtem le a netről filmet azt én hogyan tudom kiirni dvd re a nero val????(nero start smart-om van)
    Kérlek segítsetek.
  • roberto
    Sziasztok!Lenne nekem is egy problémám.elkezdem az irást és kiirja a legelején h illegális lemez..ez mért van?boltban vettem a dvd-t..:Delőre is kösz
  • harris666
    Sziasztok a kovetkezo problemam lenne a neroval
    van egy par programom a HDD n amit ki szeretnek irni DVDre
    A problema a kovetkezo keppen mutatkozik
    amit fel akarok irni a dvdre annak a merete joval kisebb mint 4.7 GB
    mikor elkezdi irni a nero hirtelen lefagy
    maskor pedig tokeletesen mukodik
    amit eszre vettem az az hogy mikor nagyon sok kis meretu fajlt szeretnek felirni akkor megfagy!!
    mi a teendo?
    a hasznalt nero verzio 6.3.1.20
    es a dvd iro egy Sony DVD RW DW-D23
    koszi elore is a valaszokat!
  • vidu01
    Hello!
    Nero 8.1.1.4 be hol lehet levenni az írási sebességet maximumról egyénire?
    Újtaírható DVDnél, CDnél nem tudom visszavenni a sebességet, inaktív az az ablak ahol lehetne állítani.
  • uzsox
    Sziasztok,
    Lehet valahol van már rá leírás a fórumban,de azért én megkérdezném,hogy a Nero se semelyik másik íróprogi nem ír cd-t. Dvd-t peddig simám,bármit. De olvani olvassa a meghajtóm mind kettőt. Szovtveres vagy esetleg hardver hiba lehetséges. Köszönöm válaszotokat....
  • djfuge
    Sziaztok.A nero 6-ot felraktam és mikor be szeretnék tenni mp3-at vagy bármi mást abba az ablakba ahol látjuk hogy mennyi megy még rá a cd-re,na abba az ablakba már nem engedi berakni semmit,mert ezt irja ki: The file format is not supported. Mi lehet ez? Hiányzik valami codec vagy mi? Valaki help!!!
  • kollektor
    hali
    az egész játékot
  • geree85
    Hali.
    Ha egy játékot akarnék kiírni dvd-re akkor milyen fájlokat kéne letöltenem hozzá?Még idáig nem írtam ilyesmit szal megköszönném a segítséget.:)
  • T1B1
    Sziasztok!
    Valaki tudja arra a megoldást h hogy lehet neronál dvd szerkesztésnél feliratot berakni,ha egyáltalán lehet?Előre is köszi!
  • Wreck86
    Sziasztok!

Az miért fordul elő,hogy dvd-re kiírok 6-os Neroval sok képet mappákba,rendszerezve,mégis a tv-nél lévő dvd-olvasó egy bizonyos részt nem jelenít meg a mappákból?

köszi szépen!
  • kollektor
    próbáld lecserélni valami 8.x... verzióra / lite,micro / ezek csak 20-50 MB-ak,
    bár nem azért nem megy,mert 6-os ver.
  • djfuge
    Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy felraktam a Nero 6-ot és mikor ki akarom választani a vinyorol hogy melyik számot szeretném hozzáadni,amit majd ugye kiirnék,akkor azt irja hogy ez a file nem támogatott vagy valami ilyesmit.A lényeg nem enged semmit berakni!!! Mi lehet a baj?
  • kollektor
    c:\ / document and settings / simonl mappája/ dokumentumok / image :)
    próbáld ki mountold be daemon tools-ba és indítsd el
  • simonl #285
    Egyébként ez az image fájl most fennt marad a gépemen?
    hol találom ha le akarom törölni?

• simonl #284
    ne kímélj:)

• kollektor
    gondolom GB-t akartál írni?
  • kollektor
    van fájldaraboló prg. is :)
  • simonl #281
    Azt hiszem itt a dolog vége:)

A másolandó játék 6.4 MB a lemez 4.7

De legalább megpróbáltuk:)

Köszi srácok:)
  • lck
    Felesleges image drivert telepíteni! Csak a cd írót most már a valódi íróra átállítani, és az imagage fájlból akkor már kiírja a lemezre. - persze a virtuális meghajtóról való másolással is működik a dolog - gondolom.
  • simonl #279
    most újra nero dvd másolás?
    újra kell állítani a forrás és cél mappát?
  • simonl #278
    image driver telepítve
    megtalálva benne az image fájl

kattintok az OK ra
    azóta sem találom:)

• lck
    Ha nincs NoDVD crack akkor másolható - és nem is kell hozzá, vagy túl nehéz a feltörése azért nincs. ( Persze ez általában csak idő kérdése )
  • simonl #276
    Új játék.....első körben NO/DVD crack -et kerestem de még nincs.
    A másolás tűnt megoldásnak, hogy házon belül, single playerben, a testvérem is tudjon játszani.
  • lck
    Nero menüjénen keress olyat hogy lemezkép kiírása. Abban keresd meg a most létrehozott image fájlt.
  • lck
    Ha imeretlenbb ( olcsó, vagy régi ) játék akkor nagyobb az esély hogy működik. Ha nem működik, akkor általában csak az eredeti exe fáj megcrackelt változatával tudod a játékot használni. ( Abban kiiktatják hogy a játék ellenőrizze a lemez eredetiségét )
  • simonl #273
    Helyzetjelentés:

Azt hiszem kész az image fájl.
    Burn process completed sucessfully
    majd kidobta a másolandó DVD -t.

Most berakom az üreset...és?
  • simonl #272
    Igen, eredeti játékot próbálok másolni.....
    Fogalmam nincs van e rajta védelem....meglátjuk! Egyelőre követem az utasításokat:)
    Ha alakadok írok... és mindenléppen megosztom a végeredményt:)
  • lck
    Azt írta: játék dvd-t akar lemásolni magán célra. Ebből következik hogy eredeti lemezt akar lemásolni. ( Ha nem erdeti lenne akkor nem témázna rajta hogy 1 példány - magáncélra. ) Ha meg eredeti - ott lehet rajta a védelem. ( Sajnos a Nero-ban meg nincs olyan pipa hogy 1 példány - magáncélra.) Persze lehet hogy a másolt működik - mert az eredetin nincs védelem - de ezt nem tudhatjuk.