126
SSS
-
#22 kösz nem, már láttam azokat is ;-))
-
#21 ha kell, az első hatot el tudom juttatni, mail ha érdekel. az 5 és a 6 is szerintem jobb mint a 8, és a 7-tel bőven egy szinten van. -
#20 én a 7el meg a 8al jáccottam, de fergeteges gamék, hangulat, story, játékélmény, meghogy enyhén hosszú a game :-))
-
#19 minden FFben vannak ilyesmik, a 8ig minddel játszottam, és hasonlók mindben voltak. A film egy különálló sztori, sajnos pár FF-es szokás elhagyásával, de egy kellemes film. -
#18 Hangok is nagyon jók voltak, bocsi, hogy 2 beszólásban ment el, csak véletlenül TAB-ot majd entert nyomtam... - > Mehet ! gomb
Szal a story yo volt, valszeg a 7-ből indultak ki (game) abban volt ez, hogy a föld szellem meg stb. nah de ennyi elég nézzétek meg !
Igaz kicsit számítógépes/gamés hangulata van de yo ;-)
-
#17 Nah láttam és mondhatni JÓ volt.
Egy új élmény. A grafika eszméletlen gyönyörű volt -
#16 miis megnezhetjuk ott bibiiii senki sem tiltja meg bibiii -
Gamina- #15 Én Holnap nézem meg!!!! Hiszen moziban jó az ilyet látni! Lééémek! :))) Ti a monitorocskátokat kukkoltátok, én meg a szép nagy vásznon nézhetem!!! bibibiiiiii!! :))))
-
#13 ... -
#12 ?? -
#10 gyovannna... :)) -
#9 huhh ennyire azert nem varlak :) -
#8 efreet gyere mar a chat re a heten tudok :) -
#7 efreet gyere mar a chat re a heten tudok :) -
#6 lattam a filmet :) multheten letoltottem :))) -
#5 Final Fantasy-The Spirits Within
már honapok ota megvan a trailerje!!!!az is rohadt jo!! -
#4 sztori?? te most miről következtettél amit leirtam szerinted ennyi hoyg a csaj álmodozik!! 6 percet sikerült belőle letöltenem..csak..sajnos..de majd folyatom mert rohadt jo.. utána leszál a földre ful halott az egész város!!! ahogy megy a ház melette az ürhajó.bevilágit a szobákba a szalagfügöny ide oda száll bent a papoirok reőkednek látszik bent a lefordulás az autok rozsdásak kopottak... a csaj kiszál felveszi azt a hülye szemüveget amivel sárgán lát majd a fegyver a kézbe és megy az egyik autohoz!!! ROHAT JO!!! -
#3 hát.... a sztori nem valami hűha... a kidolgozás az über :) -
ROFL #2 :)) cimet pls :P -
#1 hehe!ugy kezdődok hogy a csaj áll a bolygon..majd földrengés vakitó fény stb..majd felébred a csajszi mindig ezt álmodja a gép felvette mit állmodott majd leszáll a földre!! emeberek!!tölötm a fonal f et!! 53 perc lesz meg belőle sajna nem az egész.....de pár napon belül felrakom az SG ftp jére:)))))!!rohadj jo kedvem van!!:)))