FINAL FANTASY A FILM!!!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki vállalkozó lelkü felhasználó tudna segíteni rajtam, és megosztaná velem valahogyan jó minõségben a filmet? torrenten már senki sem seedelte.. <#szomoru1>#szomoru1>
practitioner of the forbidden arts of death
képminőségben toppol a lemez, de a hang már nem annyira rulez!
Ettől függetlenül hibátlan a lemez, és az extrák qrvajók😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Egyébként valami 3000db PIII 600-as géppel renderelték.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
A sztoritól többet vártam, én csak az FF7-est játszottam és ahhoz közel se ér. Valóban eléggé elcsépelt, mentsdmegaföldet tipusú filmekből van egy pár.
A kidolgozás tényleg jó, a haverom megkérdezte vajon hány egérkattintás kellett a film elkészítésehez😊
Két dolog amit észrevettem: a csaj szája elég furán mozgott. a másik pedig, hogy az ing (poló) ujja nem ért a karjához senkinek, de ezek igen apró hibák és minden dicséretet megérdemelnek.
Az hogy a szinészeket felejtsük el? szerintem egy húsz év múlva lesz olyan film amit már tényleg nem lehet megállapítani, mivel készült, DE A SZINÉSZEK AKKOR IS KELLENEK, mert az ő egyéniségük teszi olyanná a filmeket amilyenek!!!
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Még sok ilyet, ezzel egyetértek, hadd fejlõdjön.
az 5 év szerintem (még a fejlõdés beszámíthatatlan sebességével is) inkább 10-15, de majd meglássuk.
Jaigen... meg a végén a madárka... az se az unreal-os 15polygon csirke volt 😊))) erõsen csak pislogtam annál a jelenetnél 😊
szóval 50 óra rengeteg... egy 13*20percet szépen meg lehetne oldani vele (átlag OAV) de úgyse fognak 😊 egy ff5 jellegû sztoriból anno készült rajzfilm, és nem igazán volt sikere 😊)
Stallone mindenestre tanulhatna a "színészi" alakításokból :-)
Dante: Majmok bolygólya: én a végét úgy értelmeztem hogy a Földre tértek vissza csak késöbbi idõben.
Folytatása állítólag nem lesz mer Tim Burton irtózika folytatásoktól, bár attól még másik rendezõ is szóba jöhet rá.
(ez a legnagyobb gondom a filmmel 😊
tegnap megnéztem moziban is szinkronnal, nekem nem eléggé FF hangulat. bár az is igaz, hogy bármelyik játékhoz illõ történetet kb 6 órában lehetett volna elmesélni... re azért egy FF7 film nálam nagyot aratna 😊)))))))))))))
John Sutherland (asszem õ volt Sid hangja) mondta, hogy ha ez így megy tovább akkor félhetnek a hús-vér színészek :-)
És vmennyire igaza is van, mert Japánban, Koreában stb. ez a film lesz aza alap, és nekik mégtöbb ilyen kell majd 😊)
Szal a story yo volt, valszeg a 7-bõl indultak ki (game) abban volt ez, hogy a föld szellem meg stb. nah de ennyi elég nézzétek meg !
Igaz kicsit számítógépes/gamés hangulata van de yo ;-)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me