Alaplap vásárlási tanácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
vagy socket 462 vagy s 478
A másik kettő csatlakozóval buherált valamit az ASUS, hogy ne kelljen hozzá új táp, hanem menjen a régi szabvánnyal is. De lehet ez csak valami első generációs P4-es ASUS lapnál volt és az újakhoz már új táp kell. Viszonylag régen olvastam róla.
de amit mellette vettem az ma is iszonyat stabilan dohog a dobozban.-) (persze az is gigabyte...ezért mondom-)
That\'s All Folk\'s
Egybknt nem tudjatok mi az a nehagy Feature Ami nem megy???
Szerintem jobban jársz az Abit TH7-II-es alaplapjával, olcsóbb stabilabb a tuningnál.Ja egyébként ha házat nem is, de tápot mindenképp cserélned kell. Az ASUSnál is.
P4 es Procit szeretnek Venni De lenne nehany kerdesem.. Remelem Tudtok segiteni...
1. Hosszutavon megeri e Befektetni egy 478 as foglalatu Lapba .. ?? Elorelathatoan meddig mennek el ugymond ezzel a foglalattal most ugye a 2Ghz a max...
2. Milyen alaplapot vegyek..?? en az asus p4t neztem ki mert ez tamogatja az rdramokat + Nem kell lecserelni a regebbi atxes hazat hozza...
Plz ha Tudtok segiteni Irjatok.. Koszi
Milyen alaplap egy cerka 900, geeforce2 MX400,Live,-hoz közepes árfekvésben(30000-ig)?
de milyen alaplapot vegyek én?
"ami azért különleges mert csak ebbe a lapba rakták bele eddig az Ali Magik 1 chipsetet.
"
Hélóbéló nem csak ASUStek létezik:-)
az Intel honlapja is csak annyit ír, hogy Pentium III / Celeron II és???
minden második chipset ezeket támogatja!!!
chipsetből meg több tucat létezik
Gerzson

Szerintetek AMD K7 1000 MHz, Abit KT7 E és V7700 Deluxe jó párosítás? Már úgy értem sebességileg é s 3D miatt is.
Köszi
Nyiri:nemtom szerintem most még ne végy alaplapot+procit inkább várd meg míg esik az XP ára
Kellene ajalnat, hogy mit érdemes, és mennyiért tudnam eladni a mostani cuccot!
Egy ATX házam van, az tudja fogadni az Abit TH7R II. lapot, vagy házat is kell vennem?
Köszi!
Thermaltake V1000A X3 ház|Abit NF7-S|AMD Barton 2500+@3200+|Thermaltake Silent Boost|2x256MB DDR400|Asus GF3 Ti 200|....
bh6-on már frissítettem biost,különben a cel2 nem is ment volna bele,mellesleg igen van rajta usb csak valami ''genya'' a gyártáskor kiiktatta(vaz 97v.98-ban vettem...)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu