Beavis and Butthead Dou
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt az elsõ g-portálos beavis & butthead oldal:katt ide!!!
találtam vmi õsi gémet
Beavis and Butthead in Virtual Stupidity
az vele a gondom, hogy a gém-ben nem mennek a videók..
azt írja ki, hogy: "A videó nem elérhetõ el, 'vids:divx kicsomagoló nem található"
viszont a mediaplayer gond nélkül lejácca a videókat..
szval ha esetleg valaki tudja vagy rájön, hogy lehetne megcsinálni, hogy a játék alatt is menjenek a videók, az lécci jelezze..
Beavis and Butthead in Virtual Stupidity
az vele a gondom, hogy a gém-ben nem mennek a videók..
azt írja ki, hogy: "A videó nem elérhetõ el, 'vids:divx kicsomagoló nem található"
viszont a mediaplayer gond nélkül lejácca a videókat..
szval ha esetleg valaki tudja vagy rájön, hogy lehetne megcsinálni, hogy a játék alatt is menjenek a videók, az lécci jelezze..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
dc meg torrent :/
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Biztos kiraly ez a game, de honnan tudnam megszerezni?
De mit akarsz, mondd mar el! Ha vegigjatszas kell, van egy topic, neve: tobb mint 50 vegigjatszas...
Micsoda?
Jah, hálokhoz... 😊))
Jah inkabb akkor mondj icq-t, vagy masik e-mail cimet, mert ide nem rakom be...
???
Tibi, kuldtem egy mailt!
Ketto is van, elsot mondom:
Beszeljunk a farmerrel: az alairasert tehenet kell fejni es tojast gyujteni. Kezdjuk a tyukokkal: sajnos Beavis a tojasokat leginkabb hajigalni szereti, ugyhogy a sracok hamar meg is szabadulnak toluk. Vigaszkent vegyuk fel a mellettuk levo billogot, majd probalkozzunk a bikaval. Jatszunk a piros bugyival torreadort: mikozben Beavis az eletet kockaztatja, gyorsan kapjuk fel a vasvillat. Nyissuk ki az istallo ajtajat: szegeny allat nem kedveli tulsagosan Beaviseket, mert villamsebesen kirohan. Menjunk vissza a halokhoz.
Beszeljunk a farmerrel: az alairasert tehenet kell fejni es tojast gyujteni. Kezdjuk a tyukokkal: sajnos Beavis a tojasokat leginkabb hajigalni szereti, ugyhogy a sracok hamar meg is szabadulnak toluk. Vigaszkent vegyuk fel a mellettuk levo billogot, majd probalkozzunk a bikaval. Jatszunk a piros bugyival torreadort: mikozben Beavis az eletet kockaztatja, gyorsan kapjuk fel a vasvillat. Nyissuk ki az istallo ajtajat: szegeny allat nem kedveli tulsagosan Beaviseket, mert villamsebesen kirohan. Menjunk vissza a halokhoz.
Jajj, bocs, nem figyeltem, amit irtal, mindjart elodurom!
Ugy 8 oldal... Inkabb nem... Majd segitek, csak kerdezz...
angol leirás nem jó?
Nincs...
Nyugi, nem akarok en senkit se ****ogatni... Peace, csocso...
Egy 99-es PC Zed ujsagban van, hogy gondoltad? 😊))
Kuszkusz, szerintem vigyazz, elirtad a game nevet... Es ha megint jon Sephi, akkor lesz nemulass! 😊)) Jah, otlet arra, mit adj meg, mint nev: CSOCSO_
Ez fent van valahol? Egyszer olvastam PC Zed-ben vegigjatszast, es baromira erdekelne a game... 😊))