7195
10877436381340714828.png
  • I.C.ram
    Hmuda ha mar igy berendeszkedzs a sivatagban akkor en szivesen jonnek neked segiteni valamiben :))) hisz mar eleg reg ismerjuk egymast :))
  • Lacc
    Tényleg forgatható! Tök jó!
  • Rincewind
    Figyi!

Ezt már én is próbáltam, meg is voltak a nyilak meg minden, de nekem nem forgott, sőt nem csinált semmit :((
    Miért???
  • Rincewind
    Figyeljetek!

A havi 10 dolcsi kb, olyan 3500-600 FT havonta (nem pontos csak kb).
    Ez azért nem egy olyan egetverő összeg, főleg akkor nem, ha megnézed, hogy mit kapsz ezért cserébe!
    De az első hónap ingyenes, szóval kipróbálod és, ha nem tetszik, biztos, hogy el tudod adni még jó pénzért. De biztos hogy tetszeni fog!
    Nem tudom, hogy nektek mondanak-e ezek a nevek valamit, de az Everquest és az Ultima Online készítői csinálják a gamét. Nekik pedig akkora tapasztalatuk van már a Massive Multiplayer Online játékokban, hogy már ez eleve garancia arra, hogy ez lesz az eddigi legélvezetesebb játék, amit valaha is kiadtak PC-re, konzolra vagy akármire!
  • Hmuda
    Hát nem : (((((((((((((((((((((((((((((.
  • Lacc
    Mondjuk nem is a csóré magyarokanak találták ki.=(
  • Hmuda
    Nekem mindegy, hogy ki mennyit érdemel. Nekem így látásból meg olvasásból már tetszik a game, és valszeg addig nyüstölöm az ősöket míg nem fizetik a havidíat.
  • Hmuda
    Sajnos : (.

Bár mondjuk ilyen munkáért meg is érdemlik azt a pénzt.
  • Hmuda
    Á dehogy. Totál tele van biztonsági hülyeségekkel. Egy központi gép figyeli majd, hogy melyik Serial numberröl mennyi pénz folyt be. Lehetetlen megkerülni.
  • Rincewind
    Hoppá!

Laca akkor már most kezdj el gyűjtögetni (van még időd), mert havidíj nélkül az első hónap kivételével nem nagyon fogsz tudni játszani!!!
    Nem olyan megerőltető az a havi 10 dolcsi...
  • Lacc
    Ahogy én magamat ösmerem, nem nagyon lesz dugi pénz havidíjra. Talán majd a nyári munkából... ;)
  • Rincewind
    Nem baj, addig lehet gyűjteni a pénzt a havidíjra!
  • Hmuda
    Hát pofátlanul messze van de még úgyis csúszni fog.
  • Rincewind
    2002. harmadik negyedév!
  • Hmuda
    Szóval mikor is jelenik meg? Csak kb.
  • Hmuda
    Éppenh az bennük a jó, hogy teljesen láthatatlan az arcuk.
  • Lacc
    Már igazán szeretném látni egy jawa fejét. Mindíg csak a szemiket látni!
  • Hmuda
    Elképesztő a jawa részletessége:
  • Hmuda
    Bocs kicsit elkalandoztam. Szóval az én kedvenc képem (remélem most működni fog : )):
  • Hmuda
    Az én kedvenc képem:
    img src=
  • Hmuda
    írd be lécci a linkelési parancsokat , hogy bárki rakhasson be képeket
  • Rincewind
    Az egyik kedvenc képem:
  • Hmuda
    Csak képek, semmi több. Annyi hogy quicktime-mal lehet megnézni őket.
  • Rincewind
    Tudja valaki, hogy mi faszra valók ezek a Quicktime-os képek a hivatalos oldalon???
    Nekem nem sikerült velük semmit sem csinálnom :((
  • Lacc
    Lol, családi perpatvar =))))
  • Hmuda
    Miaz nem ismered a viccet? : ))))))
  • Lacc
    wow
  • Lacc
    Rince, szép vagy. =) Én valszeg ember leszek.
  • Hmuda
    mármit ezzel
  • Hmuda
    Hmm. Van hasonlóság : ).
  • Hmuda
    Ok te is megkapod ingyé. De családban marad.
  • Hmuda
    Milyen kell? Szaros, tömeggyártott R2D2 utánzat vagy egyedi festésű és felépítésű R2-es?
  • Hmuda
    Lacc: n akkor majd jöhetsz hozzám a kis droidért. Csak neked adok egyet ingyen.
  • Lacc
    1ébként ez az R2-essel betörök 1 rendszerbe dolog érdekel...
  • _RudY_
    Nem a kedvvel lesz gond, hanem az időhiánnyal :|
  • _RudY_
    Valszeg csak alkalmi játékos leszek, így már eleve ennek megfelelően kell választanom. Kereskedelem (warez is ;) lesz asszem, jövök-megyek-adok-veszek :)
  • Hmuda
    felhoztam
  • Lacc
    Ja, természetesen a búvóhelyem mellett kinevezek majd egy tisztást leszállópályának (valszeg űrreptérre nem lesz sose oénzem, vagy ha lesz, az meg túl feltünő), és felprogramozok pár harci droidot, hogy aki leszállási engedély nélkül száll, le lelőjék >=).
  • Lacc
    Én még nem tudom, mi leszek. Valami mocsárbolygán fogok egy búvóhelyet felépíteni, ahol a madár (minok? =)) se jár, és valami érdekessel szeretnék foglalkozni, amit nem sokan csinálnak, vagy sokan nem jól(pl. fejvadász, csempész, stb. nem leszek). Talán beszállok az illegális fegyverüzletbe (Hmuda, majd csempészheted nekem a birodalmi lézerkarabélyokat, meg vibrobárdokat =)))).
  • Hmuda
    Én ember leszek és egy apró kis kunyhóban élek majd a sivatag közepén, mindenkitöl elzárva, és droidokat fogok építeni, amiket majd kiviszek Mos Eisley-be eladni. Ha lesz elegendő pénzem veszek egy kisebb teherhajót és elkezdek csempészkedni, közben néha benézek a naboora gunganokat ölni. Már iszonyatosan várom.