7195
-
#103 A Godabuz egy warez site és onnan szedem a Max Payne-t. -
#102 De a FAQ-ban azt is írják, hogy senki nem lehet Stormtrooper, mert a birodalom nagyon rendezett hierarchiában él. Namost a csillagrombolók meg a Birodalom fő erejét alkotják, és nem hiszem, hogy a császár tétlenül nézné, hogy néhány kis csempész épített magána egyet a kedvenc játékszerei közül. Meg különben is, a Stardestroyerek egy kisebb város méreteivel vetekszenek. Több száz játékos kellene az irányításukhoz. Láttad te a hidat a filmekben? Már csak ott is rengetegen dolgoztak. -
Viking #101 Mi a gyikom az a godabuzz? -
Viking #100 A FAQ-ban azt is irjak, hogy lehet majd tobben iranyitani egy hajot, szerintem akar csillagrombolot is... -
#99 Ja van egy kérdésem: a Max Payne letöltésénél a Godabuzzról elgendő a Mirrort leszedni vagy a film és music addonokat is le kell? -
#98 Felesleges ilyesmiken morfondírozni. Nem engedik az ilyesmik kivitelezését a LA-nál szerintem. Meg különben is: A Halálcsillag egy titkos birodali katonai project volt és szerintem egy síma kis kereskedő vagy fejvadász nem juthat a birtokába ezeknek a terveknek. Hála istennek. -
Viking #97 Tenyleg, mi lenne, ha par player elkezdene epiteni az uj halalcsillagot? :))) -
Viking #96 Szerinted miert irtam oda utolsonak a birodalmi rombolot? :))) -
#95 Legroszabb esetben is, max egy Corellian Corvettet fogadnék el, habár a lázadók használnak ilyen roncsokat. -
#94 Fúj! Semmilyen lázadó vagy birodalmi hajót nem kérek. Meg különben is. Tie fightert nem szerezhetsz mert azok a birodalmi flotta szerves részei. Nem lehet őket elkötni egyetlen rombolóról sem mert símán leszednek (főleg mivel nincs pajzsuk). Ez pont olyan dolog, hogy nem lehetsz Stormtrooper sem. -
Viking #93 Nyugi, all eleg a kikotokben, sokat tudok hozni... Enyemen fel lesznek festve az arak:
X-Wing 10000
A-Wing 15000
Tie Fighter 30000
Birodalmi Rombolo 500000 (utolso darab)
:))) -
#92 Ok, de ne legyen se YT-3000-es (ha jol emlékszem akkor a Falcon ilyen volt), se Nubien. Valami egyszerűbb teherhajó megfelelne. De neked is kelleni fog egy amiben elviszed a drágákat egy rebel bázisra. -
Viking #91 All az uzlet! Teherhajora csereled? :))) -
#90 Nem gond. Símán beprogramozom a drágákat. -
Viking #89 Max akkor veszek, ha van olyan, ami ki tud pucolni lazado bazist, plussz x-winget vezetni... :))) -
Viking #88 De hogy venni... Erdekes otlet... :))) -
Viking #87 Ha nem megy, mastol ellopom, vagy csinalok en... :))) -
Viking #86 Eddig arrogans voltam, mostmar tokeletes... :))) Biztos, hogy el lehet kotni hajokat, SW elvegre! :))) -
#85 Te, és ha becsületesen venél tőlem droidot? -
#84 Höhö : ).
De te se. Mondjuk majd elválik, hogy tldképpen milyen is lesz a game. Az is lehet, hogy nem lehet elkötni hajókat, nem építhet senki 50 droidot egyszerre stb, stb. -
Viking #83 A legvedelmi utegeid nem tul mozgathatoak, viszont a hajok igen, siman tavolrol lelovok oket lezerrel, es mire visszalonenek, odebbmegyek... :))) A fejvadasz droidok pedig granattol/raketatol konnyen megtornek! :))) -
Viking #82 Ne bizd el magad... :))) -
#81 És mit kezdesz az 5 légvédelmi üteggel + a fejvadász droidok közül azokkal amelyek tudnak repülni? Nem hiszem, hogy azokkal az órmótlan hajókkal csak úgy levadászod a kis édeseket : )))))))). -
Viking #80 Nana! Nem gyalog am! Hajoval, jo kemennyel... Legranatozom druidokat, azt kesz... :))) Egyebkent en ezt fogom csinalni, teherhajokat, meg miegymast kotok al, netan x-winget is, meg szinte barmit... :))) Es nem egyedul am! :))) -
#79 Nana! ilyet nem illik. Meg különben is: a kis házikómat körbe fogom venni legalább 5 légvédelmi és 10 gyalogság elleni üteggel amik csak ICramot és engem nem nyirnak ki. Megnézm, hogy mikor mész te oda be : ))). Ja az 50 járőröző fejvadászdroidról ne is beszéljünk.
>: ))) -
Viking #78 Hmuda, te robotokat gyartassz, en meg neha ellopok egyet-kettot, OK? :))) -
#77 Jaja. Messzeföldön híres robotjainkért özönleni fognak a vásárlók : ). Ez a két skac meg itt jól elvan a maguk kis háborújával nem?
: ))) -
#76 Ok Hmuda en ugy se szeretnek droidokat fabrikalni! es inkabb azt favorizalom hogy lopkodom a nyersanyagot es szallitom neked :)) aztan jol meggazdakszunk :)) -
Viking #75 Jah egyebkent ha ez fennallna, atmegyek rajtad a lopott podraceremmel, oszt' kesz... :))) A latszatra adni kell, azert mondok podracert... :))) -
Viking #74 Jah, en ember leszek, no, mar csak azert, hogy konnyebb legyen atejtenem mindenkit, es megallas nelkul hajokat, podracereket, esetleg birodalmi rombolokat fogok lopkodni... :))) -
#73 Mond ezt akkor, mikor majd két szakasznyi rohamosztagossal a hátam mögött állok szemben veled :)
Na nem mintha gyáva lennék, csak tudod adni kell a látszatra 8)=) -
Viking #72 Nah ebbe gamemel en is fogok nyomulni, bar nemtom meg, mi leszek... Jah, velemenyem szerint:
A BIRODALOM hatalmas!
A BIRODALOM erős!
A BIRODALOM legyőzhetetlen!
A BIRODALOM kinyalhatja! :))) -
#71 A BIRODALOM hatalmas!
A BIRODALOM erős!
A BIRODALOM legyőzhetetlen (ez persze nem igaz)!
Éljen a BIRODALOM!
Vigyázzatok, mert a császár jobbkeze (vagyis ÉN), rátok is lesújt!
:))))))))))))))))) -
#70 Kár. -
#69 Szerintem max annyi, hogy ezt a területet védd meg, ezt az embert védd meg, törj be ebbe a gépbe, öldmeg azt, miegymás. Szerintem nem lesz túlbonyolítva. -
#68 Azért arra kíváncsi vagyok, hogy milyen mélységig lehet majd programozni a droidokat... -
#67 ICram: nos ok.De kikötöm, hogyy én építem és programozom a droidokat. Te mondjuk eladod és a nyersanyagok beszerzését oldanád meg (persze több pénzt kapsz mint én). Ezt mondjuk havi 2 alkalommal megjátszuk, mert kell idő a kalandozásokra is : ).
így okés? -
#66 En nyitok majd egy kis vallalkozast csak magyaroknak aki akar az jelentkezzen :)) mindenfele JOVDELMEZO dolgokkal fog foglalkozni :)) -
#64 en is a birodalmat inkabb :)) de en inkabb a semleges kornyezetbe megyek ha lehet :)) -
#63 Valamire kíváncsi vagyok:
Ti (jövőbeli játékosok), Lázadó vagy inkább Birodalom pártiak vagytok???
Én például személy szerint inkább a Birodalmat favorizálom jobban :))