7195
-
#147 Már bocs, de te mondtad, hogy jobb mint az ember nem én : ). Ne essünk félreértésekbe : ). -
#146 Pedig nekem tetszenek a tüskéi és a tetkója. Arcra amúgysem tud ezenkívül más faj tetováltatni, mert ez a faj jellegzetessége. Meg honnan tudod, hogy jobb mint az ember, még a bónuszait sem adták közre? -
#145 Miben?
Tüskés a búrája? Ugyanmár!
Tetkók? Gondolom bárki csináltathat majd magának.
Egy síma e1-es, nyomi próbálkozás. -
#144 Pedig szerintem a zabrak jobb mint az ember. -
#143 episode 1
csupa kisbetűvel : ). -
#142 Mi az az E1? -
#141 Fúj! Ocsmány, E1-es zabrak? BÖEE!
Okádnom kell az E1-től.
Az ember okés : ). -
#140 Na, én is elolvastam a FAQ-t. Nagyon király játék lesz, csak ne kellene rá annyit várni! Én valszeg zabrak, vagy ember leszek, és profi sötét jedi >=). -
#139 Lacc: Nemcsak a RS. Pl: Everquest, Ultima online, vagy bármely MMO. Meg különben is, a FAQ-ban volt egy kérdés arrol, hogy kell-e keresgélni a hullnkat mint minden más MMO-ban. A váalsz az volt, hogy próbálnak olyan rendszert kidolgozni amelyben nem kell keresgélni a hullánkat. Vagyis nem hal meg örökre a kari hanem valahol újra feltűnik, különben nem lenne értelme megkeresni a karaktert, mert a karaktergenerálás sok időt elvesz, különösen az arcgenerálás, és közben bárki kifoszthatná a tetemet. Vagyis: nem lesz benne végleges halál, mint semelyik másik MMO-ban. Pl az Everquestben is csak XP vesztés van, ha jól olvastam ki az újságokból.
Hangman: az FAQ most elvileg nem jó. Már napok óta nem tudom elérni a SWG honlapját (valszeg az új screenshotokat rakják fel). -
#136 Hmuda, nem a runescape-ből kellen kiindulni, mert az nem egy igazi szerepjáték. Itt ha meghalsz, az tényleg nagy tragédia, mert a karakterednek tényleg annyi. Nem az van hogy a kezdőhelynél feltámad a 3 legjobb cuccával! Luxus! Újat kell kezdeni! -
#135 Ja, és te hallottál már akár csak EGY olynan MMO gaméról amit akár dobhattál el ha meghaltál? Mert teljesen logikusan belegondolva, mindig újra megjelensz valahol, max a tárgyaid, vagy egy kevés pénzed hiányzik. Ez ép ésszel végiggondolva, a fejlesztőknek rohadtul nem érné meg, mert ha ha egy PK kinyír egy newbie-t, akkor szerinted továbbra is fizetné a havidíjat az áldozat? Beláthatod, hogy nem.
És bocs, ha kicsit nyers voltam, de nyilvánvaló dolgot kérdeztél. Mégegyszer bocs. -
#134 Hangman: te nem olvastad a cikket, vagy a FAQ-t? Ajánlom olvasd el, akkor mindent megtudsz.
A cikk az itt van a Supergamez-on. A főoldalon van a link. A FAQ meg a www.starwarsgalaxies.com címen van. Jó olvasást. És nem kell attol félni, hogy unalmas olvasmány bármelyik is. -
Viking #132 A mindenjet csak mint jo magyarsagi szo irtam! :))) (tudom hogy nem ugy irjak, es?) -
Viking #131 Hulye! :))) A tolvajlasban van a penz, es en mindenkinek ellopom mindenjet, hahaha! :))) Jah a csillagrombolo-lopas: en ugy kepzeltem, mint az Elveszett Cirkaloban megirva vala... :))) -
#129 Ok, én benne vagyok : ). -
Viking #128 Jajhaggyatokmarfranciatmaradjunkmegszepmagyarsagunknal! :)))) -
#127 Őöö. Most nem kezdem el tanítani a francia nyelvet csak megemlítem, hogy az SWG-re inkább a hímnem illik. Vagyis nem le hanem la. -
#126 J'aime le S'ttair Wairz Gal'xiz. -
#125 ICram: hát csak egy éve tanulom. nagyon béna vagyok benne. DE: Je parle anglais beaucoup.
Lacc: Nem keszküsze, hanem keszkösze. A Zsemle (J'aime le ...): szeretem a ...-t.
De ez a fórum nem francia miatt van hanem a SWG miatt. -
#124 Én csak annyit tudok, hogy "keszküssze?". Nekem azt mondták, hogy ez a mi ez?-t jelenti. Meg a zsemle is jelent valamit. Talán én szeretem ezt, de lehet hogy rosszul emléxem. -
#123 Hmuda te tanulsz franciaul?? mert en igen! :)) -
#122 Nem kell elé se fött, se sült : ). Csak símán tintahal. -
#121 Helyesbítek, az én főtt tintahalam =))). Ezt most Lukács György bá' komolyan gondolta, vagy erre nem is gondolt? -
#120 Lacc: én messze nem morfondírozok erről. Éppen megpróbálom meggyőzni, hogy ilyen nem lesz. Mostmár tuti, hogy YT-1400 az volt a Falcon. És azt tudtad, hogy a Mon franciául az "enyém"-et jelent? Az én tintahalam : )))))))))) -
#119 Heh. Na ILYEN biztos nem lesz a játékban. Ne nagyon morfondírozzatok ilyesmikről, mert még csalódni fogtok benne. =) Akkor majd én leszek a bobafett, és lebobafettek mindenkit akinek nem tetszik ahogy rámnéz. Na. =) Ja, és ha jól emléxem, a Falcon YT-1000-es volt feltuningolva. Aztán utána jön az YT-1400, vagy 2000, már nem emléxem, na az nagyon király hajó! Nem tom mér, de leírom, hogy a sima YT-1000-eseken csak felül van lézerüteg, alul, és a pilótafülkén nincsen. Elméletileg ezt te is tudod rince, úgy emléxem, te is olvastad a Han Solo trilógiát. De lehet, hogy nem. Akkor meg mind1. =) Ja, és tudtátok hogy Mon Calamari néből a calamari angolul sült tintahalat jelent? =) -
Viking #118 Jaja, en is... Bye! -
#117 Na mostmár nyomulok aludni. Majd holnap folyt. köv. : ).
Csá. -
Viking #116 Te nem, de en tuti... :))) -
#115 Mindegy. Ha valami csoda folytán (aminek a valószínűsége majdnemhogy 0) benne lesz a játékban akkor én tuti nem leszek benne egy ilyen akcióban. -
Viking #114 De addig milyen jo lehet vele pusztitani! :))) -
#113 De figyi: ha stormtrooper sem lehetsz akkor csillagrombolót se lehet irányítani. A császár tuti kiküld egy kisebb csillagflottát a hajó visszaszerzésére. -
Viking #112 Nem biztos... Lehet, hogy ezt a poent nem hagyjak ki... :))) -
#111 Nekem mindegy. Ez a játékban úgyse lesz benne. -
Viking #110 Na jo, ugyse hiszed el, hogy ezt meg lehet csinalni... Rengeteg ebmer+droid a hajora lep... Mit kezd vele az a par szaz rohamosztagos? Szpen vegig legyilkoljak a hajot, oszt' kesz... Igaz, ha vegigirtjak, kell majd "egy-ket" szerelo is, hogy a szarralott hajot kijavitsak, de ez reszletkerdes... :))) -
#109 Ja, és a mikor a tolvajok a hajóra lépnek szépen ementálisajtot csinálnak belőlük. -
Viking #108 Nem erted, mire gondolok... Nem arrebvinni a hajot, hanem leallitani a hajtomuveket, kikapcsolni lezereken, egyszoval szabad utat nyitni a tolvajoknak! -
#107 Khmm. Egy két áruló? Kérlekszépen még ha 100 áruló is lenne akkor is a fedélzeten lévő pér száz rohamosztagos szarrá lőné őket miéelőtt egy centivel is arrébb vihetnék a hajót. -
#106 www.godabuzz.com
És szerintem benne lennének de mivel egy csakis a Birodalom által használt hadigépezetről vagyon szó, játékosok nem használhatnak se csillagrombolót, se halálcsillagot. -
Viking #105 Egyebkent meg egy-ket aruloval konnyen meg lehet oldani egy csillagrombolo ellopasat... -
Viking #104 Lattam, de szerinted egy ilyenbe nem lenne benne tobb szaz jatekos? Mert en biztos lennek benne... Jah es mi a godabuzz cime?