7195
-
#191 Én sem gondoltam komolyan =).
De mi ez a Horizons????? -
#190 Valahogy nezegettem a ket jatekot SW galaxies es Horizons es valahogy jobban brjon az utobbi tobb lehetoseg van benne! -
#189 Jaj, csak vicc volt! Te kapsz csak más zabrak nem kap!
: ) -
#188 Ok -
#187 Már mondtam, hogy legyél. Max mástól vásárolsz be. -
#186 Én csakazértis zabrakkal leszek. -
#185 Azaz pontosítok:
"Zabrakkal vagy? Menjél zabot abrakolni! Én megyek gunganokat ölni!"
No most jó : ). -
#184 Már mondtam, hogy legyél. De droidokra ne számíts. Az lesz a cégünk jelmondata, hogy:
"Zabrakkal vagy? Menyk zabot abrakolni!" -
#183 Én akkor is zabrak leszek =) -
#182 Azaz topic. -
#181 No de nem ezért van a topis hanem a SWG miatt. inkább arról essék itt szó és ne másról, ami nem SW : ). -
#179 Ok... -
Viking #178 Mind1... -
#177 Ööö... Milye effektekre? A képi világ helyett? -
Viking #176 Igaz, rosszul irtam le... Az effektekre akartam celozni, csak hulyeseget irtam... Bocs... -
#175 Nekem tökmindegy. Szerintem egyáltalán nem illett a SW világába. -
Viking #174 E1-et csak azert neztek meg annyian, mert az SW folytatasa volt, jo kepi vilaggal... Es nemgyuloljuk jarjar-t, o volt a legkiralyabb szereplo! :)) -
#173 Nos akkor bocs, azt hittem, hogy a lázadókra vonatkozik a smiley : ).
No mindegy. Amúgy az e1 azért rossz mert színtisztán a mai igényekhez van beállítva, vagyis:
No story.
No izgalom.
No meglepődés.
No feszültség.
NO SW FEELING!
Max a droidok meg a jedi szó, esetleg a Coruscant miatt lehetne SW-nak nevezni, de más miatt nem. Sajnos teljesen el lett rontva az egész. A legjobban az ET-k felbukkanása a szenátusban tett engem e1 utálóvá. Na meg az a hülye jarjar. Nameg, az E5-ben Yoda teljesen maga alatt volt egy kis zseblámbától, az E1-ben meg egyenesen a jedi tamács oszlopos tagja. Nagyon fog érdekelni, hogy miként oldják meg a részek passzolását. Nem is sorolom tovább a hibáit annak a hulladéknak, mert elaludnátok az olvasásban : ))).
És kijelentem, hogy nekem nincs bajom az e1 rajongókkal, és ezt nem nekik szántam csak szemléltetésnek. -
#172 Látványos volt, és a világ is jól kidolgozott volt, csak nem volt jó sztorija. -
#169 Szerintem jó volt az E1... -
#168 Nem kellene ilyeneket bemásolgatnom, ha mindenki venné a fáradtságot magának és elolvasná a FAQ-t! -
#167 És ahalál körüli felhajtást is bevégezném ezzel a kis cikkel:
5.03 Will there be permanent death for characters?
No. We feel that the investment players make in their characters is too great. We don't think players would like to lose everything because they looked at a rancor the wrong way.
-
#166 Merthogy a járművekről szólóban csak annyi van, hogy lesz sokfajta közlekedési ezköz és kész, ennyi, szó sincs benne podszarrol. -
#165 Te én nem találom a Podraceres FAQ bekezdést. Megmondanád hányas? Ja és bemásolok ide egy szöveget a FAQ-ból, hogy megnyugtassalak, hogy nem lesz neked Csillagrombolód:
6.30 Will I be able to operate large ships?
Players will be able to cooperatively operate large ships. This does not necessarily mean you will get to own your personal Imperial Star Destroyer. We have not yet publicly addressed how players will go about owning any kind of ship (whether it is through purchasing, joining a faction or winning in a card game…), and are not ready to talk very much about our space expansion at this early stage. -
#164 Igen? No akkor mégegyszer átnézem. Fúj, méghogy podracer! Böee! ; ) -
Viking #163 De-de, faqban bennevan! -
#162 A podracereket nemhinném, hogy lehet szerezni, mivel valszeg nagyon régen volt az utolsó podrace, és már nem lehet kapni. De kitudja. Ha lesz, én messzire elkerülöm őket, mert e1-es dolgok. -
#161 Hát szerintem lesz benne a homoksikló, robogó, az a gyík, amin a stormtrooperek is lovagoltak míg a tauntaunok szerintem csak jeges bolygón használhatók a nagy bunda miatt (pl a Tatooinon megsülnének : )). Persze lesz majd millióegyfajta változata a siklóknak és a robogóknak egyaránt, ha van egy kis eszük ott fent a LA-nál. AT-ST elkötéséről meg szerintem kár álmodozni, mint ahogy a csillagrombolóról is lemondhattok. Elvégre a AT modelleket, a birodalom külön megrendelésére csinálják és nem hinném, hogy a birodalom tétlenül nézné, hogy valaki ott slattyog az egyik hadigépezetében. -
Viking #160 Podracer-t is jo lenne elkotni am! :))) -
#159 Majd építek én magamnak egy R2-est, 'szt jó. És ha rosszat szólsz a tetkómra, segítségül hívom az Erőt, s rádhajigálom a droidjaidat az arcodra jól! =)))))
1ébként szerintetek milyen járművek lesznek benne alapban? A homoksikló az ok, de még mi? Ja, még van az a speeder az Endorról, meg még talán a Hothon a Tantaunok (lehet, hogy nem jól írtam le a nevüket...). És még? Egy AT-ST-t, talán még el lehet kötni (vagy nem), de nem nagyon jut most eszembe más... -
#158 Nem gondoljátok, hogy egy kicsit már kezd fárasztó lenni ez a sok tájékozatlan beírás? Egyszerűen felfoghatatlan, hogy egyesek direkt nem hajlandóak elolvasni még a cikket sem, csak a képek alapján lökik a szöveget.
XHuman: a te érdekedben mondom, hogy előbb olvasd el a FAQ-t mielőtt olyasmit írsz be ami miatt egyesek - neagyisten - lehülyéznének. Ez tényleg a te érdeked. Elvégre ha elolvastad volna akkor tudnád, hogy a játék az első HCS felrobbantása után és a Hoth invázió előtt játszódik. Magyarán a 2. HCS még max tervben létezhetett. -
#157 Ok tőlem lehetsz, max nem kapsz tőlem egyáltalán droidokat : ))). -
#156 Lol, aztán két hónap se, és már a turbólézerek sem működnek, mert kiberhelted belőlük ami értékes és eladtad a feketepiacon mi? =) -
#154 Ha megszakadsz is zabrak leszek! -
#153 De ezen is felesleges elmélkedni, mivel a zab-abrakoknak nem lehet se szöveget, se ábrákat, csak cirkalmas, rejtelmes formákat ragasztani a pofijukra. -
Viking #152 Es ha unod akkor egy "Shot here!" feliratot, ugye? :))) -
#151 Hehe. Azt megnézném : ). De akkor is csak e1-es szar. -
#150 Nemtom. Szerintem azért, mert mindíg is szerettem a sötétebb, baljósabb kinézetű karaktereket, és a zabrakokból ilyen hangulat sugárzik. Na pölö akkor nem ha egy smiley-t tetoválok a homlokára =). -
#149 De most csak azért mert tetoválhatsz a pofijára meg tüskés a búrája, vagypedig azért mert kibaszott e1-es? : ))) -
#148 akkor is jobb;)