7195
-
#759 akkor van a 4. kör? -
#758 Feliratkoztam a Beta tesztre, megnéztem a screenshotokat, már nagyon várom júli 15.-ét! :) -
radical #756 Ráadásként kibővítve az Ultima Online meg az Ultima Online2 fejlesztőivel... -
#755 Még sehol, mivel fejlesztik, de sajnos keményen fizetős lesz. -
#754 hol lehet ezzel jatszani??
ingyenes vagy nem?? -
#753 Ez is egy vélemény, de azért EQ-nál nem nehezebb jobbat csinálni 3 év után ugyanannak a fejlesztőcsapatnak... :) -
#752 En aze kivancsileszek menyire figyelnek oda minden reszletre... lehetetlen hogy ugy csinajak meg hogy a vegere csak bizonyos fontosagu helyek lesznek megcsinalva kulonos figyelemmel es a tobbi meg egy egyhangu tura lesz. Ugyis csak oda lehet majd menni ahova a jatektervezo akar es szerintme felik sem lesz olyan jo mint Everquest:) Aszt nem mulja fol semmi:) -
#750 Es ha nincs csucsgeped, meg nem amcsi vagy es nem Lucas a vezetekneved, akkor nem kerulsz be. ;-) Az elso teszten meg ugyis eleg bugos lesz az egesz - tehat no elvezet, csak bugvadaszat... -
#748 bejutott már vki a bétatesztre? -
Xboxman #747 " Total Voters: 50
A galaktikus Birodalom 13 (26.0%)
A Lázadók szövetsége 18 (36.0%)
A Hutt alvilág 11 (22.0%)
Egyikkel sem, inkább független maradnék 8(16.0%)"
Asszem mi Lázadók egy kis fölényben leszünk:) -
#746 LOL :D -
#745 Hát nagyon remélem, hogy nincs benne olyasmi svindli, hogy:
"Te haver, figyi má'! Van itt ez a cím meg kéne nézni és szavazni a lázadókra!" :/
MErt, ha ilyesmi van, akkor egyrészt értelmetlen a szavazás, úgyse a valóságot tükrözi, másrészt meg majd koppani fognak a Lázadó állak, mikorvárják a tömeget és lesznek össz-vissz 4-en... :/
Na mind1, remélem nincs benne semmi csalás, elvégre ez nem verseny, hanem szavazás! -
#744 Azért vicces lesz, ha kijön a játék és a filmeken látottakkal ellentétben lesz egy szerveren 300 birodalmi, 200 semleges, 500 hutt és mondjuk 1000 lázadó. A végén az lesz, hogy mi fogjuk szétlőni a lázadók Halálcsillagát egy Anakin Skzwalker nevü bátor pilóta segítségével. :-))) -
#743 Jaja, semlegesként MINDENKI téged fog basztatni. Meglepő azért, hogy a végén ilyen kevés Hutt párti lett. Mindegy legalább kevesebbet kell eliminálnunk. :-)) -
#742 igy gondolod? :)
kuruc-e vagy labanc? :)))))))) -
#741 Nem is értem ezeket. Semlegesnek lenni a legjobb, mert akkor semelyik frakció nem köthet beléd. -
Xboxman #740 "A galaktikus Birodalom 10 (24.4%)
A Lázadók szövetsége 14 (34.1%)
A Hutt alvilág 10(24.4%)
Egyikkel sem, inkább független maradnék 7 (17.1%)"
Hihihi:P
Szivattyú..:) -
TneX #739 LOL:)))) -
#736 2002 december! A havidíj még nem konkrétizálódott, de azt mondják az okosok, hogy 10 és 12.50 dolcsi között lesz. -
#735 Hét új handicam-es ingame movie került fel a site-ra! :) -
#734 Ez attol fugg, hogy hanyan mennek az amcsi szerverekre. ;-))) Pl. a DAoC mar jo ideje ment, amikor mi meg a beta-t nyomtuk az europai szervereken. -
#733 Én még nem tudom mit csináljak!
HA megveszem az Amecsit, hamarabb játszhatok, de szar lehet a sebesség és ott a bizonytalanság, hogy mi van, ha nem tudok átjönni amcsi szerverre!
Ha meg az Európaira várok, akkor akár hónapokat is lecsúszhatok a játékról, amit nagyon nem szeretnék. Hogy néz ki az, hogy nyomom a híreket, a játék már kint van, de én nem játszok vele... ;)
Szóval egyelőre nem tudom mit csináljak. -
#732 Már megjelent?
mennyi a havidij? -
#731 Hiszem, ha latom. ;-) Bar akkor mar inkabb eu szerveren kezdek, csak nem lesz olyan lag-os. -
#730 Most az E3-n mondták, hogy Európában később fog megjelenni, de a karakteredet át tudod majd vinni EU-s szerverre! -
#729 Ja, a havidij, de a jatek alapbol lesz vagy 30-40$. A kiegeszito az majd kijon 30$-t es majd megemelik az elofizetesi dijat...
A DAoC amivel jatszom, az is kb. 10k-ra jott ki postakoltseggel + 10 Euro/ho. Mellesleg nagyon bizom az europai szerverekben, mert nem akarok venni egyet az amcsikhoz, amit nem tudok atvinni kesobb. -
#727 A Hutt-okra gondoltal? ;-))))
Mert ugye mi szegeny birodalmiak vagyunk az elnyomott kisebbseg. :-) -
#726 Na ja, csak a kiegeszito ujabb pinzbe fog kerulni, sot EQ-t ismerve, emelik majd az elofizetest is. :-(( -
#725 Nem kell félni, hogy nem lesz mit csinálni a kieg. megjelenéséig. Bőven el leszünk foglalva majd a terület felfedezésével, a kapcsolatok, a kereskedelem kiépítésével. Ki-ki a saját karaktere, helyes irányba való fejlesztésével. A város felépítésével, stb.
És egy év alatt tut biztos, hogy több olyan patch is ki fog jönni, ami kisebb nagyobb plusz területeket, npc-ket, stb. csatol majd a világhoz! -
Xboxman #724 Mer aztán seggnyalóból kevesebb van ,mi?:))) -
Xboxman #723 Mer aztán seggnyalóból kevesebb,mi?:))) -
#722 Mindig a csocselek van tobbsegben. ;-))) -
Xboxman #721 Pontosabban egy év múlva fog megjelenni!
Addig meg lehet nyomulni Landspeeder-el és Swoop-al. -
#720 Lesz ur, de csak kesobb fog kijonni kiegészitoként. -
#719 mivan?????????nem lesz benne ur?akkor mit csinal a pilota? kekszet eszik? -
#718 Nem baj mi vagyunk az erősebbek! :) -
Xboxman #717 Hihihi...tudtam én ,hogy mi leszünk többségben.
Éljenek a Lázadók!
Le a Császár elnyomó politikájával! -
#716 Rince, rosszul allunk ;-)
A galaktikus Birodalom 6 (23.1%)
A Lázadók szövetsége 9 (34.6%)
A Hutt alvilág 7 (26.9%)
Egyikkel sem, inkább független maradnék 4 (15.4%)
-
Xboxman #715 Húú bazz!Ilyen szar videót még nem éltem!A pali csak megy-mendegél elöre szakakdatlanul és semmi sem történik közben.Pffff... -
Xboxman #714 Kirr vagy Rince!!!
Már töltöm is lefele!