7195
10877436381340714828.png
  • magus
    akkor van a 4. kör?
  • Ams
    Feliratkoztam a Beta tesztre, megnéztem a screenshotokat, már nagyon várom júli 15.-ét! :)
  • radical
    Ráadásként kibővítve az Ultima Online meg az Ultima Online2 fejlesztőivel...
  • Rincewind
    Még sehol, mivel fejlesztik, de sajnos keményen fizetős lesz.
  • rob45
    hol lehet ezzel jatszani??
    ingyenes vagy nem??
  • Rincewind
    Ez is egy vélemény, de azért EQ-nál nem nehezebb jobbat csinálni 3 év után ugyanannak a fejlesztőcsapatnak... :)
  • Sephi
    En aze kivancsileszek menyire figyelnek oda minden reszletre... lehetetlen hogy ugy csinajak meg hogy a vegere csak bizonyos fontosagu helyek lesznek megcsinalva kulonos figyelemmel es a tobbi meg egy egyhangu tura lesz. Ugyis csak oda lehet majd menni ahova a jatektervezo akar es szerintme felik sem lesz olyan jo mint Everquest:) Aszt nem mulja fol semmi:)
  • Hangianix
    Es ha nincs csucsgeped, meg nem amcsi vagy es nem Lucas a vezetekneved, akkor nem kerulsz be. ;-) Az elso teszten meg ugyis eleg bugos lesz az egesz - tehat no elvezet, csak bugvadaszat...
  • magus
    bejutott már vki a bétatesztre?
  • Xboxman
    " Total Voters: 50

A galaktikus Birodalom 13 (26.0%)

A Lázadók szövetsége 18 (36.0%)

A Hutt alvilág 11 (22.0%)

Egyikkel sem, inkább független maradnék 8(16.0%)"

Asszem mi Lázadók egy kis fölényben leszünk:)
  • Rincewind
    LOL :D
  • Rincewind
    Hát nagyon remélem, hogy nincs benne olyasmi svindli, hogy:
    "Te haver, figyi má'! Van itt ez a cím meg kéne nézni és szavazni a lázadókra!" :/
    MErt, ha ilyesmi van, akkor egyrészt értelmetlen a szavazás, úgyse a valóságot tükrözi, másrészt meg majd koppani fognak a Lázadó állak, mikorvárják a tömeget és lesznek össz-vissz 4-en... :/
    Na mind1, remélem nincs benne semmi csalás, elvégre ez nem verseny, hanem szavazás!
  • Hangianix
    Azért vicces lesz, ha kijön a játék és a filmeken látottakkal ellentétben lesz egy szerveren 300 birodalmi, 200 semleges, 500 hutt és mondjuk 1000 lázadó. A végén az lesz, hogy mi fogjuk szétlőni a lázadók Halálcsillagát egy Anakin Skzwalker nevü bátor pilóta segítségével. :-)))
  • Hangianix
    Jaja, semlegesként MINDENKI téged fog basztatni. Meglepő azért, hogy a végén ilyen kevés Hutt párti lett. Mindegy legalább kevesebbet kell eliminálnunk. :-))
  • hiba
    igy gondolod? :)
    kuruc-e vagy labanc? :))))))))
  • Hmuda
    Nem is értem ezeket. Semlegesnek lenni a legjobb, mert akkor semelyik frakció nem köthet beléd.
  • Xboxman
    "A galaktikus Birodalom 10 (24.4%)

A Lázadók szövetsége 14 (34.1%)

A Hutt alvilág 10(24.4%)

Egyikkel sem, inkább független maradnék 7 (17.1%)"
    Hihihi:P
    Szivattyú..:)
  • TneX
    LOL:))))
  • Rincewind
    2002 december! A havidíj még nem konkrétizálódott, de azt mondják az okosok, hogy 10 és 12.50 dolcsi között lesz.
  • Rincewind
    Hét új handicam-es ingame movie került fel a site-ra! :)
  • Hangianix
    Ez attol fugg, hogy hanyan mennek az amcsi szerverekre. ;-))) Pl. a DAoC mar jo ideje ment, amikor mi meg a beta-t nyomtuk az europai szervereken.
  • Rincewind
    Én még nem tudom mit csináljak!
    HA megveszem az Amecsit, hamarabb játszhatok, de szar lehet a sebesség és ott a bizonytalanság, hogy mi van, ha nem tudok átjönni amcsi szerverre!
    Ha meg az Európaira várok, akkor akár hónapokat is lecsúszhatok a játékról, amit nagyon nem szeretnék. Hogy néz ki az, hogy nyomom a híreket, a játék már kint van, de én nem játszok vele... ;)

Szóval egyelőre nem tudom mit csináljak.
  • Mike
    Már megjelent?
    mennyi a havidij?
  • Hangianix
    Hiszem, ha latom. ;-) Bar akkor mar inkabb eu szerveren kezdek, csak nem lesz olyan lag-os.
  • Rincewind
    Most az E3-n mondták, hogy Európában később fog megjelenni, de a karakteredet át tudod majd vinni EU-s szerverre!
  • Hangianix
    Ja, a havidij, de a jatek alapbol lesz vagy 30-40$. A kiegeszito az majd kijon 30$-t es majd megemelik az elofizetesi dijat...

A DAoC amivel jatszom, az is kb. 10k-ra jott ki postakoltseggel + 10 Euro/ho. Mellesleg nagyon bizom az europai szerverekben, mert nem akarok venni egyet az amcsikhoz, amit nem tudok atvinni kesobb.
  • Hangianix
    A Hutt-okra gondoltal? ;-))))

Mert ugye mi szegeny birodalmiak vagyunk az elnyomott kisebbseg. :-)
  • Hangianix
    Na ja, csak a kiegeszito ujabb pinzbe fog kerulni, sot EQ-t ismerve, emelik majd az elofizetest is. :-((
  • Rincewind
    Nem kell félni, hogy nem lesz mit csinálni a kieg. megjelenéséig. Bőven el leszünk foglalva majd a terület felfedezésével, a kapcsolatok, a kereskedelem kiépítésével. Ki-ki a saját karaktere, helyes irányba való fejlesztésével. A város felépítésével, stb.
    És egy év alatt tut biztos, hogy több olyan patch is ki fog jönni, ami kisebb nagyobb plusz területeket, npc-ket, stb. csatol majd a világhoz!
  • Xboxman
    Mer aztán seggnyalóból kevesebb van ,mi?:)))
  • Xboxman
    Mer aztán seggnyalóból kevesebb,mi?:)))
  • Hangianix
    Mindig a csocselek van tobbsegben. ;-)))
  • Xboxman
    Pontosabban egy év múlva fog megjelenni!
    Addig meg lehet nyomulni Landspeeder-el és Swoop-al.
  • Crokin
    Lesz ur, de csak kesobb fog kijonni kiegészitoként.
  • magus
    mivan?????????nem lesz benne ur?akkor mit csinal a pilota? kekszet eszik?
  • Rincewind
    Nem baj mi vagyunk az erősebbek! :)
  • Xboxman
    Hihihi...tudtam én ,hogy mi leszünk többségben.
    Éljenek a Lázadók!
    Le a Császár elnyomó politikájával!
  • Hangianix
    Rince, rosszul allunk ;-)
    A galaktikus Birodalom 6 (23.1%)
    A Lázadók szövetsége 9 (34.6%)
    A Hutt alvilág 7 (26.9%)
    Egyikkel sem, inkább független maradnék 4 (15.4%)
  • Xboxman
    Húú bazz!Ilyen szar videót még nem éltem!A pali csak megy-mendegél elöre szakakdatlanul és semmi sem történik közben.Pffff...
  • Xboxman
    Kirr vagy Rince!!!
    Már töltöm is lefele!