7195
-
#804 -
#803 Hagyd má' szegényt! ;D
Mindig bírtam ezeket a 12 éves kölköket, akik villám sebességgel hagyják ott a Mariót, mikor meglátják, hogy apuci elment a géptől, hogy messzemenő okosságokat írkálhassanak a fórumra, ami éppen beugrik a pici fejecskéjükbe! :DDD
Több szempontból is hasznosak:
1. Jól megy tőlük a topic! :)
2. Mindig jókat röhögök az ilyeneken! :DD
Nem kell komolyan venni, sőt még odafigyelni se rá! ;) -
#802 Ember(?), te annyira sötét vagy, hogy az már fáj. Egy százas szögbe több IQ szorult mint beléd.
Őszintén mi a fene köze van a vektor-grafikának a SW:G hez??? Mondok neked vektor grafikájú játékokat : Outcast, Régebbi Delta Force-ok.(és a Novalogic ilyen játékai)
Többet nem is tudok mondani, mert nincs. Az SW:G motorja olyan messze van a vektor-grafikus motortól mint te a nóbeldíjtól! A grafikája pedig lenyűgöző: real-time árnyékok, hipoli modellek, csodálatosan szép tájak, de még a látványát is überelni fogja a LEHETŐSÉG, ami benne lesz.
Nem is tudom minek koptatom itt a bill-t, mennyé Máriózni(biztos az vezeti a Rouge Leaderben az X-winget, R2 helyén meg Luigi ül) -
#801 aha. de ezt nem lehet ugy kijátszani, hogy
-egyszeruen leirom papirra a token tartalmát és azt pénz nélkül adom át?
-követem a csávót amikor a titkos bányájához megy, leölöm és már enyém aztan mehet reklamálni:) -
#800 Részlet a F.A.Q-ból:
5.26 Mik azok a Tokenek?
A tokenek virtuális információk amiket a datapadodban tárolhatsz és megoszthatsz más játékosokkal. Tokeneket használsz el akkor amikor mondjuk megjelölsz egy helyet a térképeden vagy kreálsz egy küldetést. (Például ha elmész Naboora és találsz egy jó érclelőhelyet akkor a datapadba lementett koordinátákat eladhatod jó pénzért egy bányásznak.)
-
#799 mi az a TOKEN? -
#798 Photoshop. -
#797 rince te mivel csináltad a logod? -
#796 Lol lol lol!
Semmi űrcsata? Kihalt világ? Mi a pláne az egyik legforradalmibb újításokat tartalmazó MMO RPG-ben? Ronda Grafika???
Barátom nagyon röhejes vagy... :)))) -
#792 Szerinted, ha megjelent volna, ilyen pangás lenne...? :)
Majd csak decemberben! -
#790 Miert nem jo a regi? Nekem az is tetszett... -
#789 Az SWG oldalon hol van Deltavos mail??? -
#788 a deltav-os mailre? -
#787 Na jó írj mail-t, hogy mi kell (link az swg oldalon)! -
#786 naaa?:)) -
#785 Hááát... :)) -
#784 Nem akarsz már valami újat összedobni? Ez már uncsi... :D -
#783 Muhahaha, Lacc az anti-logo keszito. Egyre "jobbak". ;-))) -
#782 Mivel az RS forumon mutattad meg, az en emlekezetem meg sajnos szelektiv es ilyenre emlekszem, a vizsgan meg semmire... ;-))) -
#781 Fent van a Dev. Chat 6! -
#780 -
#779 Én csinálok neked logót ha akarod :))) Megválaszthatod hogy milyen szinek legyenek benne -
#778 :)))))))))) -
#777 apropó nem 1ezünk meg vhogy 1 újba? -
#776 Ja, felújították a forumot, gyertek az oldalra regisztrálni magatokat!!! -
#775 Honnan tudod, hogy azt én csináltam? -
Xboxman #774 Hát még én ,hogy örülök:)Igaz még csak fél éve figyeltem fel a gammára ,de már alig várom ,hogy sensotime-ot csempészek és ölhessem a Birodalom talpnyalóit!:) -
#773 Mit akarsz? Én örülök, hogy már csak ennyi van hátra. Tudod te, hogy mennyi ideje várom ezt a gamét? Legalább egy éve, ha nem több ideje. Már a legelső concept-artok óta figyelem a fejlődést. -
#772 de ezt én csináltam! -
#771 Nekem most jott toluk az elso hirlevel.
--->Sir Ams
A regi Rince fele logo jobb volt. ;-) -
#770 megismerkedi? szted bárki tudja milyen a game?:) -
Xboxman #769 Nem is igaz,kevesebb mint öt hónap múlva jelenik majd meg:) -
#768 Hát mivel csak fél év múlva jelenik meg... -
Xboxman #766 -
#765 nekem júli 1-től lessz ADSL! -
Xboxman #764 Nekem úgyse lesz netem Juliustól-decemberig ,úgyhogy én még a publikus bétából is kimaradok a fatávnak köszönhetöen(bekaphatják:).Szal te még jó helyzeteb vagy... -
#763 mi?az első kör csak JUÉI 15-én kezdődik? hááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááátbassssssssssssssssszki. akkor lószart sem érnek el vele. a 4. kör pont tanévkezdésre fog esni vagy amikor nem leszek itthon magyarul időm sem lesz.
bazmeg jajj de okossak ott benn -
Xboxman #762 hja -
#761 akkor kezdődik, nem?? -
Xboxman #760 1.