7195
10877436381340714828.png
  • D3t0nat0r
  • Rincewind
    Hagyd má' szegényt! ;D
    Mindig bírtam ezeket a 12 éves kölköket, akik villám sebességgel hagyják ott a Mariót, mikor meglátják, hogy apuci elment a géptől, hogy messzemenő okosságokat írkálhassanak a fórumra, ami éppen beugrik a pici fejecskéjükbe! :DDD
    Több szempontból is hasznosak:
    1. Jól megy tőlük a topic! :)
    2. Mindig jókat röhögök az ilyeneken! :DD
    Nem kell komolyan venni, sőt még odafigyelni se rá! ;)
  • D3t0nat0r
    Ember(?), te annyira sötét vagy, hogy az már fáj. Egy százas szögbe több IQ szorult mint beléd.

Őszintén mi a fene köze van a vektor-grafikának a SW:G hez??? Mondok neked vektor grafikájú játékokat : Outcast, Régebbi Delta Force-ok.(és a Novalogic ilyen játékai)

Többet nem is tudok mondani, mert nincs. Az SW:G motorja olyan messze van a vektor-grafikus motortól mint te a nóbeldíjtól! A grafikája pedig lenyűgöző: real-time árnyékok, hipoli modellek, csodálatosan szép tájak, de még a látványát is überelni fogja a LEHETŐSÉG, ami benne lesz.

Nem is tudom minek koptatom itt a bill-t, mennyé Máriózni(biztos az vezeti a Rouge Leaderben az X-winget, R2 helyén meg Luigi ül)
  • magus
    aha. de ezt nem lehet ugy kijátszani, hogy
    -egyszeruen leirom papirra a token tartalmát és azt pénz nélkül adom át?
    -követem a csávót amikor a titkos bányájához megy, leölöm és már enyém aztan mehet reklamálni:)
  • Rincewind
    Részlet a F.A.Q-ból:

5.26 Mik azok a Tokenek?
    A tokenek virtuális információk amiket a datapadodban tárolhatsz és megoszthatsz más játékosokkal. Tokeneket használsz el akkor amikor mondjuk megjelölsz egy helyet a térképeden vagy kreálsz egy küldetést. (Például ha elmész Naboora és találsz egy jó érclelőhelyet akkor a datapadba lementett koordinátákat eladhatod jó pénzért egy bányásznak.)

• magus
    mi az a TOKEN?
  • Rincewind
    Photoshop.
  • magus
    rince te mivel csináltad a logod?
  • Rincewind
    Lol lol lol!
    Semmi űrcsata? Kihalt világ? Mi a pláne az egyik legforradalmibb újításokat tartalmazó MMO RPG-ben? Ronda Grafika???
    Barátom nagyon röhejes vagy... :))))
  • Rincewind
    Szerinted, ha megjelent volna, ilyen pangás lenne...? :)
    Majd csak decemberben!
  • Hangianix
    Miert nem jo a regi? Nekem az is tetszett...
  • Rincewind
    Az SWG oldalon hol van Deltavos mail???
  • Ams
    a deltav-os mailre?
  • Rincewind
    Na jó írj mail-t, hogy mi kell (link az swg oldalon)!
  • Ams
    naaa?:))
  • Rincewind
    Hááát... :))
  • Rincewind
    Nem akarsz már valami újat összedobni? Ez már uncsi... :D
  • Hangianix
    Muhahaha, Lacc az anti-logo keszito. Egyre "jobbak". ;-)))
  • Hangianix
    Mivel az RS forumon mutattad meg, az en emlekezetem meg sajnos szelektiv es ilyenre emlekszem, a vizsgan meg semmire... ;-)))
  • Rincewind
    Fent van a Dev. Chat 6!
  • Ams
  • Lacc
    Én csinálok neked logót ha akarod :))) Megválaszthatod hogy milyen szinek legyenek benne
  • Ams
    :))))))))))
  • Ams
    apropó nem 1ezünk meg vhogy 1 újba?
  • Rincewind
    Ja, felújították a forumot, gyertek az oldalra regisztrálni magatokat!!!
  • Rincewind
    Honnan tudod, hogy azt én csináltam?
  • Xboxman
    Hát még én ,hogy örülök:)Igaz még csak fél éve figyeltem fel a gammára ,de már alig várom ,hogy sensotime-ot csempészek és ölhessem a Birodalom talpnyalóit!:)
  • Hmuda
    Mit akarsz? Én örülök, hogy már csak ennyi van hátra. Tudod te, hogy mennyi ideje várom ezt a gamét? Legalább egy éve, ha nem több ideje. Már a legelső concept-artok óta figyelem a fejlődést.
  • Ams
    de ezt én csináltam!
  • Hangianix
    Nekem most jott toluk az elso hirlevel.

--->Sir Ams
    A regi Rince fele logo jobb volt. ;-)
  • magus
    megismerkedi? szted bárki tudja milyen a game?:)
  • Xboxman
    Nem is igaz,kevesebb mint öt hónap múlva jelenik majd meg:)
  • Lacc
    Hát mivel csak fél év múlva jelenik meg...
  • Xboxman
  • Ams
    nekem júli 1-től lessz ADSL!
  • Xboxman
    Nekem úgyse lesz netem Juliustól-decemberig ,úgyhogy én még a publikus bétából is kimaradok a fatávnak köszönhetöen(bekaphatják:).Szal te még jó helyzeteb vagy...
  • magus
    mi?az első kör csak JUÉI 15-én kezdődik? hááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááátbassssssssssssssssszki. akkor lószart sem érnek el vele. a 4. kör pont tanévkezdésre fog esni vagy amikor nem leszek itthon magyarul időm sem lesz.

bazmeg jajj de okossak ott benn
  • Xboxman
    hja
  • Ams
    akkor kezdődik, nem??
  • Xboxman
    1.