7195
-
#869 pedig én csináltam... :DD -
#866 iú rili lájk it? :DDD -
#864 Szerintem meg egyszerűen csak sokat ivott :D -
#862 Nagyon rá vagy kattanva... :) -
#860 Az tényleg nagyon szép kép X-Boxman. Az a Naboo? :)
A lehetőségeket átböngészve ráébredtem, hogy én egy birodalmi érzületű rodián tetoválóművész/divattervező szeretnék majd lenni. :D -
#855 Hát az nem igazán a CS-vel kapcsolatos. Mintahogy a topic se igazán... :D -
#853 Csak moderátor tud olyat, de nem hiszem, hogy olyan durván kéne reklámozni... :) -
#842 az alcimre valaszolva:
Mi mirol van szo....????
-
#840 Mx semmiképpen! -
#837 csak hogy irjon ide valaki -
#836 Van végre 1.8Ghz és Gef4 :) már menni fog az tuti :) -
Xboxman #834 kökömmm... -
Xboxman #833 úgyis karácsonykor jelenik meg a game... -
#832 remlem nem lessz annyi mer nem valoszinu hogy karacsony elott lesz jobb gepem -
#831 Mindegy, úgysem olyan drága a 2Ghz. -
Xboxman #830 De az 1Ghz-es proci halálra vissza fogja a Geforce 3-at(nembeszélve a 4-röl)! -
#829 Nem, mert szvsz úgyis a videókártyán van a lényeg... -
#827 1GHz vagy nagyobb proci, GeF3 (4) és 256 vagy több Ram... -
#826 Szerintetek milyen az a config, amin mar elvezheto a jatek? nem a minimumra vagyok vagyok kivancsi -
#825 Játék szvsz olyan 10 rugó (átlagos). Havidíj még nem fix, de eddig úgy néz ki 10 és 12.5 $ között lesz. Remélem a kevesebb :P -
#824 bár lehet hogy azazé tunik annak mert nem kaptam keikönyvet:( -
#823 hajj igen bár ez a celeron se annyira erős a p4ekkel szemben:(hát engem a nula grafika sem zavar ha ajáték jo lesz, és nem olyan kezelhetetlen mint a daoc:( -
#822 Mennyi lesz az előfizetés? és maga a játék? -
#821 Ne félj! Nagyon jó ez a gép! Az MX 400 egyedül picit gázos, de legfeljebb nem fog fullban menni... :) -
Xboxman #820 Szerintem ezen a konfigon simán menne!Csak az a mx400 hibádzik egy kicsit:) -
#819 Tényleg ennyire szabad kezet kapunk a játékban??
Lehet hogy előfizetek majd 1-2 hónapra, bár most is az elfogultság beszél belőlem (Most néztem meg az SW2őt [Moziban]) -
#818 ja és 384-es adsl -
#817 egy celeron tualatin 1200mhz+abit siluri mx 400 64mbram+256sdram+tusl2c+aureal vortex(na ezé fogok szivni ha elindulna)
na hogy menne? -
#816 alapitunk "csllagkozi" etteremlancolatot?:)))))) -
#815 Detonator majd a jatekban kene csinalni egy kozos vallalkozast persze ha egyaltalan elofizeted jo csapat lennenk szerintem meg johetne rince is ha akar :)) egy 3-as bandat osszeepiteni nagyon jo lenne :) -
Xboxman #814 Bazze te olyan paraszt vagy ,hogy még a diszkóba is traktorral mész! -
#813 En tuti valami olyan leszek ami senki mas pl kocsmaros vagy valami mokas azt akarom csinalni hogy veszek egy urhajot es epiteni benne egy ki boltot amivel jarom majd a bolygokat! kurvara varom mar ezt a jatekot :)) -
Xboxman #812 Milyen géped van? -
#811 olyan hulye vagy hogy hozzad kepes egy 100-as szog integralt aramkor... -
#810 király lesz ha az lehetek ami csak akarok. kjár hogy ilyen nicns fantasyban, amiben enniy lehetőség lenne -
#809 MEGVAN!bérgyilkos leszek:) -
#808 hmm én tuti megöletem a haverom:) -
#807 má megin a 12 évesek a célpontok;) -
#806 hmm ehhez a csodálatos gépignyhez nem lesz elég az ébn gépem ugyhogy örülök ha minimumoin fog futni:( -
#805 A TOKEN-t nem muszály pénzért adni. Adhatod ingyen is, ha éppen egy haverodnak kell. Ez csak egy lehetőség, hogy lehet vele bizniszelni és küldetéseket csinálni. ez utóbbi egy kurva nagy újítás!
Nem kell a köcsög gép által adott küldiket megoldani, hanem más játékos által adott küldetéseket is felvehetsz! Azok meg tuti ötletesebbek, mintha random lennének generálva.